DEJAN ZEMUNAC 9 Napisano Avgust 18, 2010 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan jebete,jebete,boli vas macor!ne mogu da resim.popizdeo sam idemo sutra kod majstora,ne vredi! ne mogu sam da resim,mora neko ko zna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Avgust 18, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan jebete,jebete,boli vas macor!ne mogu da resim.popizdeo sam idemo sutra kod majstora,ne vredi! ne mogu sam da resim,mora neko ko zna si menjao svecicu...?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DEJAN ZEMUNAC 9 Napisano Avgust 18, 2010 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan jebete,jebete,boli vas macor!ne mogu da resim.popizdeo sam idemo sutra kod majstora,ne vredi! ne mogu sam da resim,mora neko ko zna si menjao svecicu...?? nisam :-\ necu nista da diram,odustao sam. mora da mi pokaze neko ko zna,pa da se ja onda igram,ovako ne vredi.mogu samo da sjebem nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Avgust 18, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan uzmeskljuc za svecicu skines kapu sa svecice, atavis kljuc, odvrnes svecicu stavis drugu, pritegnes ali ne ko volina nego laganao, i probaj dali ce da upali... i kako se ponasa., svecica je 100din nova kretki navoj pa koja ti se nadje pri ruci j akoristim bosna 65. Nema sta da zajebes.!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DEJAN ZEMUNAC 9 Napisano Avgust 18, 2010 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan uzmeskljuc za svecicu skines kapu sa svecice, atavis kljuc, odvrnes svecicu stavis drugu, pritegnes ali ne ko volina nego laganao, i probaj dali ce da upali... i kako se ponasa., svecica je 100din nova kretki navoj pa koja ti se nadje pri ruci j akoristim bosna 65. Nema sta da zajebes.!!!! e jbg! sad si me ugasio :-\ ;D ;D ;D pa znam svecicu da zamenim ma posto sam ja pametnica,cackao sam i karb :-X i svasta nesto,pa mi je bolje da ne diram nista.inace,kada odstoji neko vreme,radi normalno,vuce,ne trokira a kada se zagreje onda pocne da trokira :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Avgust 18, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan e jbg! sad si me ugasio :-\ ;D ;D ;D pa znam svecicu da zamenim ma posto sam ja pametnica,cackao sam i karb :-X i svasta nesto,pa mi je bolje da ne diram nista.inace,kada odstoji neko vreme,radi normalno,vuce,ne trokira a kada se zagreje onda pocne da trokira :-\ to ti je do karb. evo ovako http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=14683.0 kod tebe je karb. od 251?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Avgust 18, 2010 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pre nego sto ista uradis, moj ti je savet da proveris akumulator. Dopuni ga ako treba pa probaj ili jos bolje uzmi od nekog drugara za probu. Ako je akumulator slab moze i on da zeza pa upali i radi neko vreme a onda nece a kad se malo odmori onda opet malo radi i tako u krug. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Avgust 18, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan znas kako..kad se jede ide se redom predjelo, supica glavno jelo sa salatom pa jos neki preliv i pridev uz glavno jelo pa tortica pa neke grickalice i kafica..sa cigarom naravno... a ti krenuo preko reda... prvo proveri dotok goriva iz slavine,, proveri svecicu proveri platine i kondezator proveri lonce karburatora dali je cisto prljavo itd.. proveri kabl od bombine do svecice i kapu za svecicu, ILI NADI NEKOG KO SE BAR MALKO RAZUME jer ces u protivnom ii ono sto je ispravno da napravis u neispravno, pazi na mesavinu,da nebude prejaka ili preslaba... :) :) :) :) :) ja bi usput i proverio dali puni akumulator kako treba... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 18, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ne daj se iznervirati, svaki motor mora malo da te maltretira jel tek kad čačkaš oko njega tad postaje tvoj mogao bi da vidiš da se dovučeš do lanaratorije i da ti Arakis pogleda te žičke na žalost ja se u struju razumem kao i Vlajko, tako da bolje da ne čačkam ništa jedino ako treba da se gura motor da upali ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DEJAN ZEMUNAC 9 Napisano Avgust 18, 2010 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan jedino ako treba da se gura motor da upali ;D ;D ;D gurao sam ja trkaci motor dok je na istom bio vozac,nekoliko VELIKIH krugova,tako da guranje motora u leru ne predstavlja problem ;D hvala svima na podrsci,idem sutra kod kuma ujedno i majstora da ispregledamo motor i da mi objasni sta smem a sta ne smem da diram ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Avgust 18, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan cackao sam i karb :-X i svasta nesto,pa mi je bolje da ne diram nista.inace,kada odstoji neko vreme,radi normalno,vuce,ne trokira a kada se zagreje onda pocne da trokira :-\ Ako sam ja dobro shvatio Vlajka, na tom MZ-u je Mikunijev karburator, sto znaci da za njega ne vazi ono stelovanje iz manuela za MZ-ov karburator. Ovo sto si napisao, da radi lepo kad je hladan, a pocne da zeza kad se zagreje - meni lici na problem sa kondenzatorom. Skines desnu deklu sa motora - da vidis platine, potom upalis motor, pa gledas platinska dugmad. Ako varnice - verovatno ti je otisao kodenzator, pa ga zamenis, a mogao bi i platine i trebalo bi da bude OK. Ali kao sto rece Bokilic, podji po redu - slavina za gorivo, pa sve ostalo. Moze da bude i da ti se zacepila oduska na cepu rezervoara, pa se stvori vakum i motor ne doibija dovoljno goriva ( kad pocne da zeza i trokira,m ti stani i skini crevo sa slavine pa vidi dal gorivo lepo tece ili jedva curka sa prekidima . Sto se osiguraca tice, zabelezi gde je koja zica stajala, otkaci zice i skini celo postolje za osigurace. Prvo ga operi celog u vodi i osusi, a potom uzmi staru cetkicu za zube, sipaj u neku posudu malo sone kiseline ( H2So4 ), pa natopis cetkicu u kiselinu i sa njome ocistis lezista osiguraca dok se ne skine ona patina i ne zasijaju kontakti. Potom sve isperes obicnom vodom, osusis i vratis gde je bilo ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan080 22 Napisano Avgust 18, 2010 Svrati ponekad, 349 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Puno odlicnih odgovora,brzinski nema sta!!!ljudi zato se ceni ovaj forum!!!!svaka cast ;D ;D Jedino me brine da ne krene deki redom sve to......ostace...nista od motora.....ionako nam ovih dana komsije nisu spavale ??? ;D ;D ;D Ja lepo kazem skuter pa jos kinez jel tako dejo :P a mora se malo i u off niste u redu ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DEJAN ZEMUNAC 9 Napisano Avgust 18, 2010 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan to jeste,saveti samo stizu jos da smo imali komp i net pored motora da mozemo da opravimo zver... kad smo vec kod komsija,zalili su mi se ovi iz samacke,zato sam i rasklapao pored pande ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan080 22 Napisano Avgust 18, 2010 Svrati ponekad, 349 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Kazem ja lepo ili motor kuci ili komp ispred zgrade ;D eh sto nisam bio tu.....sad ima da turiram yamahu kad izvadimo camac hehehehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DEJAN ZEMUNAC 9 Napisano Avgust 18, 2010 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan ne moras da turiras jamanu,docicemo jednu noc oko pola 3,to je dovoljno... xexexexe 8) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan080 22 Napisano Avgust 18, 2010 Svrati ponekad, 349 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Moze moze mada kapiram da su se do sad i navikli i da im vise nece smetati a sad dosta s ofovanjem...popravljaj motor....tj sutra kod mike ljudi jos jednom svaka cast na savetima!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DEJAN ZEMUNAC 9 Napisano Avgust 18, 2010 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan tek ce da se navikavaju... moja je tema,mozemo da offujemo koliko god hocemo javljam u cemu je bio kvar HVALA SVIMA NA SAVETIMA ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada#4 37 Napisano Avgust 18, 2010 U prolazu, 88 postova Lokacija: Zemun-nbgd Prijavi odgovor kao problematičan vidi, vidi ljutog zemunca, moja tema- moja pravila... Pa cestitam na novoj masini! vidim da ste vec poceli da se zblizavate...) vidimo se negde na putu, trubi, sviraj, blicaj, vici... ako te ne budem prepoznao na ljutoj masini! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano Avgust 19, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan Kao prvo, dobrodosao medju svoje. Tim recima, me je docekao Vuja, a red je i mi tebe. Kao drugo, struju sredjuje Arakis, vrlo korektno a upoznati veselu trojku iz Visnjiceve, je dogadjaj sam za sebe.Kao trece, Masinu, kada bude bilo vreme, doteruje Bokilic. Kada ga upoznas, znaces zasto postupak pregleda uporedjuje sa menijem. Ima ideje i vrlo je pouzdan. Tockove i zice na njima, sredjuje momak sa Gardosa- u mikron a za sve i svasta, kontaktiras bilo koga od nas. Najradije pricamo o motoru. Pitaj Kinga.... Sve u svemu, srecna voznja i lagano. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Avgust 19, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao i cestitke na kupovini!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 19, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Masina je vec bila kod dr Bokilea Struju radio Mile struja(sem osiguraca) Ostalo by Dule i ja.. Mene je to isto zezalo..ali malo stegnem one kontakte sto drze osigurace..i idem dalje.. Nema ga da pise ista..a i sve ce ga manje biti.. gotovo virus je primio..ostaje kez oko glave A da ucis testove? Jaoj ako te navataju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan080 22 Napisano Avgust 19, 2010 Svrati ponekad, 349 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Hehehe Vlajko u pravu si rece mi da je zamenio svecicu ??? ;D i da je sad sve ok!!!skup kvar al sta ces.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Avgust 19, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Hehehe Vlajko u pravu si rece mi da je zamenio svecicu ??? ;D i da je sad sve ok!!!skup kvar al sta ces.... MZ je to ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Avgust 19, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan toliko muke oko svecice... :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 19, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Pa miljenko il je bobina il svecica il karburator..eventualno platine i kondenzator i to je to.. Izucice to nas Munzekonac samo polako.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...