Djokic 1022 Napisano Avgust 17, 2010 Ol' dirty bastard, 638 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Posto mi je hitno potreban auto prodaja niie iskljucivo za kes vec su moguce i zamene za auto i doplatu. ne odgovaraju mi kombinacije u kojima bi ja trebao da doplatim. kawa je 98godiste,registrovan do aprila sledece godine. napominjem da je prethodni vlasnik imao pad sa njim.polomljeni i izgrebani su stitnici za ruke i kofer. iskrivljen guvernal od ulaganja:treba menjati obe gume i zadnje plocice ako se setim jos neceg dodacu,ako vas nesto zanima tu sam.... cena u zameni oko 1600e,za kes moze malo nize. 0642079181 posle 16h za sad evo jedna slicka.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Avgust 17, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Jel to zbog jeseni ili bebe...? Pa tek si ga kupio... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 1022 Napisano Avgust 17, 2010 Ol' dirty bastard, 638 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan ovo drugo ako napravim neku kobinaciju tipa kredit/pozajmica kle ostaje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 1022 Napisano Avgust 24, 2010 Ol' dirty bastard, 638 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos slika,i da dodam:na satu 49000,2 originalna kljuca za motor i 2 za kofer. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Avgust 24, 2010 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Jel te zanima zamena za suzuki ts 125r uz moju doplatu, imas ga ovde u oglasima? Znam da ti treba auto, al da pitam... http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=59503.0 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coolair 14 Napisano Avgust 24, 2010 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Ripanj Motocikl: Honda Helix CN250 Prijavi odgovor kao problematičan Nikad, ama baš nikad do sada nisam komentarisao oglase, ali, ovog puta nisam mogao da odolim; za ovako malo novca, skoro nisam video ovako dobru (na slikama) KLEmentinu!!! Srećno sa prodajom, mislim da je cifra više nego korektna!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 1022 Napisano Avgust 25, 2010 Ol' dirty bastard, 638 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan 'fala,i ja mislim da je cena ok. mada nije bas frka za parama...moze i neki auto.... e da,ima i alarm ali je iskljucen jer oce da se oglasi nicim izazvan ??? @Goske - pp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 1022 Napisano Septembar 5, 2010 Ol' dirty bastard, 638 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laban 1 Napisano Septembar 5, 2010 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan dali te zanima srad 600 , 97 god. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 1022 Napisano Septembar 6, 2010 Ol' dirty bastard, 638 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan heh,voleo bih da imam jednog u kolekciji,ali sada nije trenutak ...moze i neki jugic do 600e+evrici... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Septembar 6, 2010 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan heh,voleo bih da imam jednog u kolekciji,ali sada nije trenutak ...moze i neki jugic do 600e+evrici... Ja dajem KMX i 600 evrica pa si kupis sam Yugica Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 1022 Napisano Septembar 6, 2010 Ol' dirty bastard, 638 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan ako ti je neko ponudio auto za kmx....vec uvidjam more kombinacija... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Septembar 6, 2010 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan ako ti je neko ponudio auto za kmx....vec uvidjam more kombinacija... Nisam razmisljao na tu temu ali cu razmisliti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApeX_DivisioN 104 Napisano Septembar 6, 2010 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan Zamena za BMW 324d '86. Slike ti mogu poslati mailom. I neka doplata ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane-shadow 9 Napisano Septembar 6, 2010 U prolazu, 31 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Imaš P.P Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 1022 Napisano Septembar 7, 2010 Ol' dirty bastard, 638 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Zamena za BMW 324d '86. Slike ti mogu poslati mailom. I neka doplata ? skupi delovi ;D Imaš P.P odgovorio imam razne ponude za zamenu al' ne i ono sto mi odgovara. daklem:jugic cenjen do 600e i vasa doplata,ili neki kadet/pasat karavan/ cenjen do 1000e i vasa doplata. u ovoj drugoj kombinaciji moze i drugi auto vrednosti do 1000e:uno,suza,korsa,askona....daklem manji autici do 1400cc. dizeli nikako,samo benzinci i naravno prednost ovi sa plinom. trampu za drugi motor sa doplatom ili bez trenutno ne bih. eto valjda sam sad razjasnio. ;D kad sam prodavao teneru bilo je ovakvih ponuda a sad samo neke omege sa 300e registracijom i auta gde bi ja trebao da doplatim preko 1000e pa msm stvarno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robi ZR 0 Napisano Septembar 7, 2010 U prolazu, 4 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan PP od mene! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rookie 2 Napisano Septembar 8, 2010 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imas PP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robi ZR 0 Napisano Septembar 9, 2010 U prolazu, 4 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedan PP od mene! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Septembar 9, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Ajde ljudi vadite pare ovo je povoljno......... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 1022 Napisano Septembar 9, 2010 Ol' dirty bastard, 638 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Zapravo jos je povoljnije:kontaktiralo me 10-ak "ozbiljnih kupaca" i naravno svima odmah spustim 100e :-\ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Septembar 10, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan ja da prodam Viraga i ja bi te zvao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Septembar 10, 2010 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Meni da je da prodam moj, ja bih dosao odmah da kupim Naravno, ako je u navedenom stanju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 1022 Napisano Septembar 10, 2010 Ol' dirty bastard, 638 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan ja da prodam Viraga i ja bi te zvao ti da cutis,prodao si krasnu Teneru a sad oces na kle ;D Meni da je da prodam moj, ja bih dosao odmah da kupim Naravno, ako je u navedenom stanju pa necu valjda da lazem pa posle da me neko pljuje pred par hiljada ljudi. to je sto je,slikacu ovih dana,mada nista bitno se nije menjalo. daklem cena je 1500 za bjb clanove,na moto berzi i dalje stoji 1600. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Septembar 11, 2010 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Meni da je da prodam moj, ja bih dosao odmah da kupim Naravno, ako je u navedenom stanju pa necu valjda da lazem pa posle da me neko pljuje pred par hiljada ljudi. to je sto je,slikacu ovih dana,mada nista bitno se nije menjalo. daklem cena je 1500 za bjb clanove,na moto berzi i dalje stoji 1600. Nisam mislio nista lose Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...