lawyer 324 Napisano Avgust 15, 2010 Festina lente!, 260 postova Lokacija: Beograd - Košutnjak Motocikl: SUZUKI DL 1000 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima, Pravila foruma kao uslov za članstvo postavljaju i "kulturno predstavljanje", pa budući da nije određen format istog, ja ću to učiniti ovako: Ime: Darko, Lokacija: Beograd - Košutnjak, Motocikl: Aprilia Pegaso 650, Zanimanje: konsultant, Profesija: praFFnik, Strasti: motori, muzika i fotografija, Ljubimac: pored navedenog Pegaza, pas marke šar-pei po imenu Buddy (na slički), Kratak opis kako ja ovde završih: Još kao jako mlad sam ispoljio strast prema motorima, vozio Tomose i APN-ove svojih drugara, naravno bez dozvole i znanja roditelja. Ni teške roditeljske batine nisu mogle da me odvrate od nakane da prestanem sa navedenom praksom, pa sam dobijao tu i tamo po nosu kad god bih u roditeljski dom uneo miris mešavine. No kako je to vremne davno prošlo i kako se došlo do nešto novaca da se kupi "prvenac" našao sam da mi je ovaj sajt bio od velike pomoći u traženju motocikla i moto-opreme. Želim da zahvalim svim članovima na postovima koji se odnose na kupovinu prvog motocikla, pogotovo KochiMatorom na postu od par kilometara i svom iskustvu pri kupovini motora, momku koji je bio hrabriji od mene i za prvi motor odabrao Ducati, kao i svima koji su ocenjivali tehničke karakteristike motocikala koje su vozili. Još nisam svima pohvatao nadimke, ali ima vremena, druženje tek počinje. P.S. Poseban pozdrav šaljem Miši i Ljilji Pei koje sam slučajno upoznao, a drago mi je što vidim da su i ovde prisutni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7176 Napisano Avgust 15, 2010 Drug član, 3073 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Drago nam je da cemo imati prilike da se i ovde druzimo. Puno pozdrava od nas i od nase gomile za Buddy-a ;D ;D i tebe. DOBRODOSAO!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Avgust 15, 2010 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Veeeeliki pozdrav za Badija.... ;D ;D ;D A i tebe, a i tebe! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lawyer 324 Napisano Avgust 15, 2010 Festina lente!, 260 postova Lokacija: Beograd - Košutnjak Motocikl: SUZUKI DL 1000 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Bolje vas našao! Hvala Nadalina, Badi otpozdravlja,a i ja ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neki 8 Napisano Avgust 15, 2010 U prolazu, 38 postova Lokacija: Glogovac (okolina Sapca) Motocikl: Kawasaki ZX9R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Avgust 16, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola92 32 Napisano Avgust 16, 2010 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Kle Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Avgust 16, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan To se zove predstavljanje! Dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4804 Napisano Avgust 16, 2010 Ne silazi, 5563 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao imenjace! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano Avgust 16, 2010 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Violeta-dzoksova 413 Napisano Avgust 17, 2010 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Beograd/Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Darko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Avgust 18, 2010 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao i od mene ;D nadam se da ces naci TDM za sebe ;)Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DEJAN ZEMUNAC 9 Napisano Avgust 18, 2010 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajosk8 1 Napisano Septembar 11, 2010 U prolazu, 67 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Kawasaki Er-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajosk8 1 Napisano Septembar 11, 2010 U prolazu, 67 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Kawasaki Er-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lawyer 324 Napisano Septembar 13, 2010 Festina lente!, 260 postova Lokacija: Beograd - Košutnjak Motocikl: SUZUKI DL 1000 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Hvala i pozdrav svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...