dragan d 737 Napisano Avgust 15, 2010 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan počemu se radi. Kupio sam čoper Futong 150ctreban mi je neki korektan električar. O čemu se radi. Kupio sam čoper Futong i potrebno je povezati akumulator sa paljenjem jer je prethodni vlasnik raščerupao žice i izvadio akumulator tako da za sad palim na kurblu (mislim na motor). Potreban je zapravo pregled cele instalacije. Uzgred potreban mi je i novi far pa ima li neko predlog ili da proda (far je okrugao i sličan Princovom tako da svaki slični odgovara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Avgust 15, 2010 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Arakis 063/269-759 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Avgust 15, 2010 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Arakis 063/269-759 hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...