LJepoja 0 Napisano April 21, 2007 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Futog Prijavi odgovor kao problematičan kako se skida blokada na gore pomenutom skuteru ? odsekao sam slepo crevo na auspuhu,prosirio diznu za gorivo,dao mu vise vazduha...gledao sam tamo kod kaisa da li ima nekih rolnica ili neznam ti ni ja cega i nista ne vidim...on i dalje ide 55 ! BEM TI fen...svasta vam se danas zove motor ! gde se nalaze te rolnice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano April 21, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan a gde si kupio diznu(ako si je kupio, ako si je prosirio cime si to uradio?) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Debeli Dejo 0 Napisano April 21, 2007 U prolazu, 6 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kad otvoris varijator, ispod zadnje remenice(desne, one na tocku) ima nesto kao profilisana sajbna(neda polutkama od remenice da se skroz otvore, odnosno razidju), skini, vrati remenicu nazad i to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Debeli Dejo 0 Napisano April 21, 2007 U prolazu, 6 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I da, ici ce 75. Rolnice su kad otvoris prednju remenicu,unutra. Moze se igrati i sa njima, ali ce ti ustedeti i muku i vreme ako ne isprobavas sam sa tezinama rolnica nego pitas nekog servisera ili nekog ko ima isti skuter koju tezinu rolnica je stavio i gde je dobio, na povlacenju ili na krajnjoj brzini. Zaboboravio sam gde se dobija tezim a gde laksim rolnicama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 16 Napisano April 21, 2007 Zainteresovan, 548 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan I da' date=' ici ce 75. Rolnice su kad otvoris prednju remenicu,unutra. Moze se igrati i sa njima, ali ce ti ustedeti i muku i vreme ako ne isprobavas sam sa tezinama rolnica nego pitas nekog servisera ili nekog ko ima isti skuter koju tezinu rolnica je stavio i gde je dobio, na povlacenju ili na krajnjoj brzini. Zaboboravio sam gde se dobija tezim a gde laksim rolnicama.[/quote'] Teze rolne idu za povecanje krajnje brzine, a lakse za agresivniji start Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano April 21, 2007 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ako je mladji od 2002 onda imash elektronsku na cdi-u... rolnice ti se nalaze na predjem delu kad skinesh dekli onda onaj deo koi ima rebra skinesh i ispod njega imash prednji variator sa klizachima bla bla... ako je 02-go onda ima blokadu tu izmedju ventilatora i prednjeg variatora... skinesh i bacish a sve ostalo vratish na svoje mesto... mozzda bi trebalo da stavish beli centralni za jachi start i rolnice 8.5g i izlazi na 80km/h... a ako bash osh neki tuning javi mi se preko pm-a... pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LJepoja 0 Napisano April 22, 2007 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Futog Prijavi odgovor kao problematičan ako je mladji od 2002 onda imash elektronsku na cdi-u... rolnice ti se nalaze na predjem delu kad skinesh dekli onda onaj deo koi ima rebra skinesh i ispod njega imash prednji variator sa klizachima bla bla... ako je 02-go onda ima blokadu tu izmedju ventilatora i prednjeg variatora... skinesh i bacish a sve ostalo vratish na svoje mesto... mozzda bi trebalo da stavish beli centralni za jachi start i rolnice 8.5g i izlazi na 80km/h... a ako bash osh neki tuning javi mi se preko pm-a... pozz 2005 je...kako ta mu skinem blokadu ? da ja iscupam taj cdi i turim neki carb od fice sta da mu radim ako ima blokadu na compu ? a sto se tice dizne...bila je 50 sad je 75 :roll: 100 ga gusi :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano April 23, 2007 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan odnesesh u servis i na komp... i ako ti budepri ruci neki auspuh odsf1 uzmi i stavi na taj od 05-og ovi novi su zagusheni do bola... meni je bila 45 sad mi je 65 proveri boju sveccice... ako je boja pravilna onda nemoj da dirash nishta ali mislim da sa 75-com treba da mu dash vishe vazduha... uglavnom nema mu druge nego da mu skinesh tu elektronsku... u servisu.... drugachie ne da mozze... i ja sam mislio sam ali jbg nie mi bilo drugo no da ga dam u servis... tako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksa1111 0 Napisano Decembar 13, 2021 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozz svima imam speedfight 2 i imam problem skuter je bio fabricki isao je oko 77kmh stavio sam leo vince tt leo vince rolnice malossi oprugu malossi korpu lamele i lamelu i on i dalje ide 77 pa me zanima da li ima blokadu na cdi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...