abarth_maniac 5954 Napisano Mart 27, 2017 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Stiglo mi od Sekule malo delova i alata vcrs. Brze nego sto je rekao da ce da bude. Sve korektno kao u ranije. Ali jedna opaska: obratite paznju na cenw. Ja sam izracunao jednu cenu a ispala je druga. Objasnio mi je covek sta i kako pa da prenesem. Sa nekih browsera vam da cenu za slanje u SRB + slanje (cca 25 €). Na dnu stranice odaberete prodavnicu i vidite realnu cenu. Postoje neka "snizenja" za slanje u SRB koja mogu da pomute racune, jer covek ne moze da ih kupi po toj ceni u prodavnici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
levi 0 Napisano Mart 28, 2017 U prolazu, 4 postova Motocikl: Suzuki GZ250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohvale za Sekulu. Poručio u ponedeljak, roba isporučena za 7 dana. Da parafraziram kolegu abarth_maniac, a s namerom da uštedim vreme i telefon Sekuli i kolegama koji bi da poručuju preko njega: kada otvorite stranicu sa željenim artiklom ( i izaberete veličinu i boju ukoliko je to odevni predmet...), ne gledate cenu koja važi za tab "Shipping". Kliknite na tab "Stores" i sa padajućeg menija odaberite jednu od radnji (bilo koju). Na taj način ćete dobiti cenu po kojoj Sekula može da kupi predmet u radnji ( nešto je viša nego kod kupovine preko interneta). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raps 1402 Napisano Mart 30, 2017 Zainteresovan, 459 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zephyr 550 Prijavi odgovor kao problematičan cene na sajtu (kada se logujemo iz srbije) su verovatno bez pdv-a, ili kako se vec zove. ako se ulogujete iz eu videcete pravu cenu, odnosno onu u prodavnicama. ja sam se zagrejao za scorpion exo510, na sajtu je cena 142,85e a u prodavnici 169,99e. pustio sam link drugaru koji je u italiji i, kada otvori sajt, cena je 169,99e... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1925 Napisano April 7, 2017 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan Bera mi rece pre par dana da danas narucuje robu, ali mi ne odgovori na pitanje sta to cnaci, tj kad onda odprilike mogu da ocekujem deo kod mene, da li neko od vas zna sta to odprilike znaci? narucio sam alat za nitovanje lanca....samo mi to fali da zavrsim motor...pa sam nestrpljiv Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5954 Napisano April 7, 2017 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan On ti uglavnom kaze za 10 dana i onda posle 5-6 napise da je roba stigla. @raps nije bez PDV, napisao sam gore. To je cena ako se salje za srb. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8463 Napisano April 7, 2017 nekrunisani kralj moto cigana, 3185 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan iz druge teme ni ja nisam verovao koliko su lose te flip-up kacige dok nisam video kako se onaj prednji deo raspada pri udaru, i ostavlja nezasticenu bradu, to jest celo lice. ja sa mojom flipup tresnuo o beton i to opasno (sudar u terazijskom tunelu, ima tema), par ogrebotinica na kacigi. N102. zato sam i preporučio nolan na popustu tačnije 126e https://www.louis.eu/artikel/nolan-n90-louis-special-edition-flip-up-helmet/216964?list=302573722 Нажалост Мрле, ово је цена "Без ПДВ-А". Луис је од скоро направио верзију сајта на енглеском језику, где су све цене "tax free", па се људи пецају да је нешто јефтиније него што објективно може да се набави. Ја често пријатељима наручим нешто из Немачке и Луиса и због овога сам већ имао непријатности, као наплатио си ми више. Ово је стварна цена у радњи: https://www.louis.de/artikel/nolan-n90-louis-special-edition-klapphelm/216964?list=154938656 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1766 Napisano April 7, 2017 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan iz druge teme Нажалост Мрле, ово је цена "Без ПДВ-А". Луис је од скоро направио верзију сајта на енглеском језику, где су све цене "tax free", па се људи пецају да је нешто јефтиније него што објективно може да се набави. Ја често пријатељима наручим нешто из Немачке и Луиса и због овога сам већ имао непријатности, као наплатио си ми више. Ово је стварна цена у радњи: https://www.louis.de/artikel/nolan-n90-louis-special-edition-klapphelm/216964?list=154938656 Izgleda da vrse filtriranje na osnovu IP adresa. Za one koji pristupaju sajtu na engleskom iz EU cena je 149.99 EUR. Za nas, koji imamo pravo na tax free, je cena umanjena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzejzel 160 Napisano April 7, 2017 Svrati ponekad, 277 postova Lokacija: Bgd Motocikl: TA650 Prijavi odgovor kao problematičan iz druge teme Нажалост Мрле, ово је цена "Без ПДВ-А". Луис је од скоро направио верзију сајта на енглеском језику, где су све цене "tax free", па се људи пецају да је нешто јефтиније него што објективно може да се набави. Ја често пријатељима наручим нешто из Немачке и Луиса и због овога сам већ имао непријатности, као наплатио си ми више. Ово је стварна цена у радњи: https://www.louis.de/artikel/nolan-n90-louis-special-edition-klapphelm/216964?list=154938656 Izgleda da vrse filtriranje na osnovu IP adresa. Za one koji pristupaju sajtu na engleskom iz EU cena je 149.99 EUR. Za nas, koji imamo pravo na tax free, je cena umanjena. Ja sam to resio tako sto sam napravio svoj nalog i popunio sam podatke kao da zivim u Nemackoj, tako da mi lepo pokazuje sa PDV... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1925 Napisano April 10, 2017 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan On ti uglavnom kaze za 10 dana i onda posle 5-6 napise da je roba stigla. U petak porucio, danas preuzeo. javio mi se kad je bio na granici, da kaze da prolazi kroz NS, pa ako mi odgovara da mogu i licno da pokupim. sve pohvale! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1925 Napisano Septembar 29, 2017 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan opet moram da ga pohvalim. juce sam mu poslao spisak, i juce uvece javlja da je roba veceras kod mene! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1250 Napisano Decembar 2, 2017 Zainteresovan, 925 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Jel Sekula jos uvek donosi robu iz Louisa (ne odgovara na poruke vec dva dana)? Jel ima neko drugi ko donosi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2605 Napisano Decembar 2, 2017 Drug član, 1002 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Donosi, odgovorio mi je u sredu na smsПослато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5954 Napisano Decembar 2, 2017 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Desava se da ne odgovori, retko doduse 2 dana. Ali javice se, kao i uvek. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 690 Napisano Decembar 20, 2017 Drug član, 1117 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW XR Prijavi odgovor kao problematičan Radi Sekula,narucio sam ja nesto,ispostovao maksimalno. Vrlo korektan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15767 Napisano Decembar 20, 2017 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Reci mi jel po ceni sa luisa + postarina ili ima neku proviziju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1925 Napisano Decembar 20, 2017 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Satelis je napisao: Reci mi jel po ceni sa luisa + postarina ili ima neku proviziju? cena sa luisa + postarina ako ne preuzimas licno...stim sto imaj na umu, da kad si na sajtu, i nadjes artikal koji te zanima, izaberesh desno radnju (sve jedno koju), jer onda dobijes cifru koliko to kosta bas u radnji, i koliko ce Sekula da plati za nju. obicno je cifra par eura skuplja nego kad nema odabrane radnje...da ne bude posle zabune kako je skuplje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15767 Napisano Decembar 20, 2017 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Znam da ima dve razlicite cene, gledao do sada uvek skuplju varijantu ili se gleda iz koje radnje uzima? primera radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1925 Napisano Decembar 20, 2017 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan ja uvek prebacim na englesku verziju sajta, i kad nadjem sta me zanima - prebacim na Bechku radnju, i da bi proverio tacnu cifru, i da vidim da li ima na stanju. sozirom da ima dve radnje u Bechu, proverim obe - jer ne znam u koju Sekula ide... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8005 Napisano Decembar 20, 2017 Drug član, 1696 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Dare, kad se sa Sekulom dogovaraš uvek gledaj bruto cenu (sa PDV-om). To ti je ta veća cena koju vidiš na drugoj slici... Na gornjoj slici, u dnu sa desne strane, imaš rečenicu koja kaže da su sve cene bez PDV-a (all prices are esclusive of staturory PDV). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15767 Napisano Decembar 20, 2017 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Gore pomenuti alat, pre jedno mesec-dva dana bio je na popustu, uzeo za drugara, pogledao obe cene, jedna kaze 42e dok druga 50 ako se ne varam i kad je stiglo, Sekula kaze 60e. Ja opet na sajt, opet pogledam cene i nikako se ne slaze sa njegovih 60e...... zbog toga sam pitao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1925 Napisano Decembar 20, 2017 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan nisam imao takvih problema, uvek bilo u cent kad saberem porudzbinu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15767 Napisano Decembar 20, 2017 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ni ja do sada, zato pitah, mozda se nesto preracunao a mozda i nije, nista mu nisam rekao, videcu sledeci put kako ce biti pa javljam. PS. @zlig0r pored Wien-Nord, koja je druga radnja gde uzima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1925 Napisano Decembar 20, 2017 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan Wien-Sud 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15767 Napisano Decembar 20, 2017 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 529 Napisano Decembar 21, 2017 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Meni je prosli put bilo po ceni iz luisa+postarina. Sad mi stize jos jedna posiljka, nista nije najavio da se menja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...