Jump to content

Moto Zajednica

levi

Članovi
  • Broj tema i poruka

    4
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Motocikl
    Suzuki GZ250 Marauder

Poslednji posetioci profila

341 profile views

levi's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Kakav način da čovek izgubi život... Što je najgore, ovakvih potencijalnih ubica ima koliko hoćeš, baš sam danas video jednog majmuna koji vozi jednosmernom u zabranjenom smeru, jer jbg zašto da pravi krug kad može i ovako.
  2. https://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/38318-virago-xv-125/
  3. Malo je 15 godina za ovo. Neverovatna hladnokrvnost psihičkog bolesnika i uverenost da čini ispravnu stvar pokušajem ubistva, samo zato što ga neko pretiče na mestu koje nije za to predviđeno. Situacija me inače pomalo podseća na kraj filma Easy rider.
  4. Sve pohvale za Sekulu. Poručio u ponedeljak, roba isporučena za 7 dana. Da parafraziram kolegu abarth_maniac, a s namerom da uštedim vreme i telefon Sekuli i kolegama koji bi da poručuju preko njega: kada otvorite stranicu sa željenim artiklom ( i izaberete veličinu i boju ukoliko je to odevni predmet...), ne gledate cenu koja važi za tab "Shipping". Kliknite na tab "Stores" i sa padajućeg menija odaberite jednu od radnji (bilo koju). Na taj način ćete dobiti cenu po kojoj Sekula može da kupi predmet u radnji ( nešto je viša nego kod kupovine preko interneta).
  5. levi

    GZ 250 Marauder

    1. Godiste motocikla koji ste vozili: 2006 2. Vrijeme provedeno na motorciklu: Mesec i po dana. 1000+ km za sada. 3. Sta mi se dopada: Izgled (osim auspuha). Dobro vuče. Jednostavan za održavanje. Upravljiv, dobar za manevrisanje u gradu. Odličan za kraća putovanja. Potrošnja oko 3 litra na 100km. 4. Sta je moglo biti bolje: Položaj auspuha prilično sužava izbor bisaga. Brzine su "kratke" (uskoro ću pokušati sa većim prednjim lančanikom). Nema obrtomera, i drugih indikatora osim lampica za neutral, pokazivač pravca i dugo svetlo. Donekle potcenjena snaga, ipak se moglo izvući više iz ove mašine. 5. Moj utisak: Iskrena preporuka za početnike, i za one koji ne planiraju ozbiljnije poduhvate.
  6. Čime si ispolirao deklu, doboš i ostalo, daj neki link sa yt...
  7. Zdravo ljudi, zovem se Marko, već neko vreme pratim forum, pa rekoh da se predstavim. Odskora vozim Suzuki Marauder 250. Jedni me već ovde znaju, sa drugima sam saradjivao...
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja