Spajk 827 Napisano Mart 2, 2013 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Pozz,ima li negde na netu odakle porucujete robu,tj sta tacno navesti kod narucivanja...tnx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djiha 35 Napisano Mart 2, 2013 , 89 postova Lokacija: Šabac Motocikl: XRV 750 RD-04 & KTM 625SXC Prijavi odgovor kao problematičan Pozz,ima li negde na netu odakle porucujete robu,tj sta tacno navesti kod narucivanja...tnx www.louis.de Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jura 16 Napisano Mart 11, 2013 U prolazu, 70 postova Motocikl: Kawasaki KLX 650 C Prijavi odgovor kao problematičan Pozz,ima li negde na netu odakle porucujete robu,tj sta tacno navesti kod narucivanja...tnx www.louis.de Sta te tacno zanima ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jura 16 Napisano Mart 11, 2013 U prolazu, 70 postova Motocikl: Kawasaki KLX 650 C Prijavi odgovor kao problematičan U petak sam kontaktirao Beru prvi put i covek se javio roba bi trebalo da stigne 15.03. jedino sto Bera radi i Polo i provizija je 10 procenata.Javicu se kada bude stgla roba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PapaStalin 113 Napisano Mart 11, 2013 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Beograd / Smederevo Motocikl: Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan samo da se zapljunem porudzbina preko Sekule stigla po dogovoru, sve korektno. plus od mene neki fensi punjac za akumulator za 75.godisnjicu louisa, ne znam da li je to rastposten ili nije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1182 Napisano Mart 12, 2013 Zainteresovan, 912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohvale za Sekulu, sve stiglo za 10 dana, cena kao u katalogu u Luisu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SectoR 7 Napisano Mart 13, 2013 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SC57, R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Da se prikljucim. Sve pohvale za Sekulu. Poruceno krajem Februara, stiglo juce. Sve po dogovoru, cena kao sa sajta + kurirska sluzba nekih 300 dinzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Mart 13, 2013 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Pridruzujem se pohvalama za Sekulu, sa minimumom komunikacije, maksimum zadovoljstva Sve kako je dogovoreno, svaka cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikamoto 161 Napisano Mart 14, 2013 Svrati ponekad, 483 postova Lokacija: Smed. palanka Motocikl: HONDA CB 750 boul d"or, free-style Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam nekoliko porudzbina preko sekule. Sve korektno i posteno. SVAKA CAST Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Mart 15, 2013 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko imao ovakve patike? Zanima me kako su se pokazale.... PROBIKER ACTIVE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Mart 15, 2013 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ih imao. Nisam bio nikako zadovoljan. Znoji se noga u njima. Đon je veoma tvrd, kao da je od plastike i pukao je vrlo brzo na gaznom delu, bliže prstima, gde se savijaju prilikom hoda. Kod vožnje na hladnijem vremenu ohlade se i ni malo ne zadržavaju toplotu već postanu hladne kao led, loš materijal. Ne preporučujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Mart 15, 2013 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko imao ovakve patike? Zanima me kako su se pokazale.... PROBIKER ACTIVE ja ih evo vec godinu i po koristim, i BAS nista im ne fali, nigde pokidane, djon citav, a presao sam na motoru s njima nekih 9-10.000km kad sam na motoru uvek ih nosim i odlicne su Sto se tice udobnosti, meni su ok, naravno nisu za duge setnje, ali rade posao, i manje mi se znoje noge u njima nego u redovnim dugim cizmama (Probiker Traveler) koje sam prije imao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prestige 86 Napisano Mart 15, 2013 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki GXS600F Prijavi odgovor kao problematičan Ja ih imam 3 sezona 26000 km, nema vidnih ostecenja sem unutrasnost strana pete sto je i logicno. Tvrde jesu jer su samo za voznju, a za te pare vrede i vise. Naravno najbolje su turing zime ali i kostaju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prestige 86 Napisano Mart 15, 2013 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki GXS600F Prijavi odgovor kao problematičan Bera i Sekula su likovi par ekselans. Saradjivao sam sa oboma, ali vec na duze staze nabavljam od Bere. Covek za svku pohvalu i toplo ga preporucujem svima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Mart 15, 2013 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za odgovore.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jura 16 Napisano Mart 20, 2013 U prolazu, 70 postova Motocikl: Kawasaki KLX 650 C Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Beri za uslugu ,roba stigla 16.03 (ne znam kako se probio kroz mecavu u Madjarskoj?) mislim da bolja rekama ne treba . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1514 Napisano Mart 21, 2013 Drug član, 956 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Nisam stigao da jos jednom pohvalim Sekulu (posto nisam kuci vec 2 nedelje) stigli lanac i plocice u rekordnom roku! Nisam nista bio inace narucivao par godina jer mi nije trebalo i retkost je da je usluga jos uvek ista (odlicna) i bolja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAUN 348 Napisano Mart 22, 2013 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Nis Motocikl: SUZUKI BURGMAN 650 EXECUTIV '06 , MV AGUSTA 1000 r312 '09 Prijavi odgovor kao problematičan Takodje moram da pohvalim SEKULU, covek je extra, sto se tice EBAYa , narucivao sam preko Milosa i takodje je sve bilo OK Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 862 Napisano Mart 29, 2013 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Da se pridruzim pohvalama za Beru,narucena i isporucena kaciga sve kako smo se dogovorili. Svaka cast za profesionalnost Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaktus 36 Napisano April 6, 2013 U prolazu, 31 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki gsx600f Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko imao ovakve patike? Zanima me kako su se pokazale.... PROBIKER ACTIVE imam ih vec dve sezone i ne fali im ni ista.krute bile kad su nove ali jedna voznja i vec su ok/sad jurim i zeni da uzmem jedne jer za tu cenu neces nigde naci taj kvalitet.e sad zavisi sta ti hoces i koliko si zahtevan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neskop 4 Napisano April 15, 2013 U prolazu, 10 postova Lokacija: KRAGUJEVAC Prijavi odgovor kao problematičan Berin broj je......? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano April 15, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Berin broj je......? 0628240866 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neskop 4 Napisano April 15, 2013 U prolazu, 10 postova Lokacija: KRAGUJEVAC Prijavi odgovor kao problematičan Hvala V Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s_dakic 41 Napisano April 15, 2013 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Kawasaki KLE - 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohale za Akosa, poznatijeg kao ACY Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petar92 1 Napisano April 22, 2013 U prolazu, 25 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Peda piccolo Prijavi odgovor kao problematičan Nov sam na ovom sajtu,i danas ceo dan citam svakakve teme,i pozitivno sam iznenadjen,imam skuter neki i kinesku kacigu,planiram da kupim jednu preko sekule do 100 e nadam se da ce sve proci kako treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...