safet su 155 Napisano Avgust 12, 2010 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan sad gledam RTV i pokazuju slike to jest snimak udesa kod novog sada gde je motociklista udario u traktor koji je skretao levo?? motor je honda cbr 600 i kažu bila su dvojica na motoru ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Avgust 12, 2010 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan ajte novosadjani pa zar vam niko u društvu nefali?? evo i linka http://www.rtv.rs/sr_ci/hronika/motociklista-udario-u-traktor-kod-rumenke_205847.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzanags 7 Napisano Avgust 12, 2010 Dukags, 291 postova Lokacija: НОВИ САД Prijavi odgovor kao problematičan Policajac nije znao da mi kaze odakle je motorista samo rece Honda 600 kubika, a crveno beli motor ukopan u zemlju ispod traktora pa se ne vidi registracija, ocigledno traktorista skretao na putu kliometrima pravom kao strela i... (Novi Sad) Rumenka - Backi Petrovac. Kada sam prolazio prvi put tuda kolima policija nije dozvoljavala da se zaustavlja ali je pored bio jos jedanparkiran motor , pitao sam jel to motor imao saobracajku, odgovor momka je bio "je motor" ??? Posle sat dva kada sam se vracao nikog nije bilo sem policije - opet nisu dozvoljavali zaustavljanje niti onako u prolazu znali da mi kazu o kome se radi odnosno odakle je motorista, pa tako kome se radi i dalje ne znam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13568 Napisano Avgust 12, 2010 Ne silazi, 7584 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Traktoristi bez osvetljenja. Tako mi je stric zestok udes imao, neosvetljen traktor. Ja jos uvek pamtim kako sam zalepio facu u Ladinu tablu. Vracali smo se sa neke slave, ja seo napred, bez pojasa, klinac obican benavio se i odjendaput cale pobode kocnicu i ja poletim napred i tresnem se u tablu. Nista mi nije bilo jasno, kad ono freza, ne bez svetla, nego bez i jednog jedinog katadioptera ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Avgust 13, 2010 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Slicna situacija pre neko vece na putu Ruma - Stara Pazova. Vracao se za BG na KLE-u sa poslovicno losim kocnicama i zamalo pokupio traktor sa prikolicom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...