ser 7870 Napisano Avgust 12, 2010 -, 1770 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko dal ima neka prodavnica u kojoj prodaju samo dizne? Gde god sam nasao, prodaje se samo komplet ceo karburator... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndrijaD 3 Napisano Novembar 18, 2010 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Takodje i meni trebaju dizne,zna li neko prodavnicu u bg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoSheMean 3 Napisano Decembar 2, 2010 U prolazu, 25 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pogledajte na čukaričkoj padini u Radničkoj ulici, nisam siguran za ime radnje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndrijaD 3 Napisano Decembar 19, 2010 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan koji br Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoSheMean 3 Napisano Decembar 20, 2010 U prolazu, 25 postova Prijavi odgovor kao problematičan @AndrijaD Nije reklama, a nije ni teško pronaći na internetu , probaj ovde: Servis Motocikala - ADJ company - Beograd Cukarica Adresa Radnicka 51, lok br 7 Telefon 063/481-185 Faks 011/357-1957 Email adjcompany4@beotel.rs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CokiRS13 9 Napisano Decembar 21, 2010 U prolazu, 18 postova Lokacija: Apatin Prijavi odgovor kao problematičan Kakve dizne trebaju , mozda mogu da pomognem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6443 Napisano Decembar 21, 2010 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Evo kakve meni trebaju, mozda imas http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/52095-dizne-za-karburator/page__view__findpost__p__973860 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CokiRS13 9 Napisano Decembar 21, 2010 U prolazu, 18 postova Lokacija: Apatin Prijavi odgovor kao problematičan Mozda , moram da bunarim , nego od kog su to motora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6443 Napisano Decembar 21, 2010 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan suzuki drz400 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CokiRS13 9 Napisano Decembar 21, 2010 U prolazu, 18 postova Lokacija: Apatin Prijavi odgovor kao problematičan Ae pogledacu sutra u radionici pa ti javim , ne obecavam nista ali probacu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6443 Napisano Decembar 22, 2010 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ok,hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndrijaD 3 Napisano Decembar 22, 2010 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Meni trebaju dizne za raptora 125 jer su moje vece nego sto je razumno.mada ne znam velicinu jer niko nece da otvori svoj karb i da mi kaze,naravno pod uslovom da mu radi motor po specifikacijama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CokiRS13 9 Napisano Decembar 22, 2010 U prolazu, 18 postova Lokacija: Apatin Prijavi odgovor kao problematičan @Aca-pn Jbg nemam to sto tebi treba , sve je pocupano , rashodovao sam sve kompletne karbove.Jbg potrosilo se u sezoni. @Andrija Evo ti moj broj , posalji mi sutra sms ja cu otvoriti karb od raptora 125 pa cu ti javiti koje su. 063/110-70-35 Samo u poruci naznaci ko si sta si da ne bih iskulirao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndrijaD 3 Napisano Decembar 26, 2010 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ocekujem odgovor na mail Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndrijaD 3 Napisano Februar 21, 2011 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan znaci nista od dizni a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...