đunta 4192 Napisano Avgust 15, 2010 Ne silazi, 6561 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga sa padajućim sunčanim naočarima, spas ne samo za tunele nego i za promenljivo vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gorancha 49 Napisano Avgust 18, 2010 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: KN13DN Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da malo uozbiljimo temu...To je mozda samo posledica glavnog problema...Po meni,prva stvar moze biti usporen komoditet oka izazvan nekim od spoljnih faktora,poput alkohola,premora,cak i rad sa aparatima za elektrolucno zavarivanje moze imati takve simptome...Ali to je sve bezazleno u odnosu na...Necu o tome,vec ti predlazem da lepo odes kod interniste,ispricas sve ovo sto si postovao,i insistiraj na tome da ti se uradi EEG...Tek posle te dijagnostike mozes biti miran ili se jos vise zabrinuti...Jedan prost test:stani ispred ogledala,naglo se isplazi kroz zatvorene usne,i ako ti jezik skrece u desno,makar malo,odmah kod doce!(Upuceni znaju o cemu govorim :-\ ) Nije da pokusavam da te uplasim,stvarno moze biti da je nastao ozbiljan zdravstveni problem... Poz,i nadam se da si samo bio presao previse kilometara za taj dan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PapaStalin 113 Napisano Avgust 19, 2010 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Beograd / Smederevo Motocikl: Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan sori, tek sam sad video post. hvala na brizi, probao sam plazenje ispred ogledala. prvo sa zatvorenim ocima, pa onda sa otvorenim, nista neobicno nisam primetio poslacu pm ako nije problem hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pexon 0 Napisano Avgust 19, 2010 U prolazu, 48 postova Lokacija: toxic Motocikl: Suzuki Bandit 1200 Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Bato baci te naocare , skini taj vizir ! Ja sam mogao da se polupam u sred bela dana vozeci auto sa naocarima za sunce ! Vozio sam nekim putem na hiljadu i kusur stepeni ,nabio cvike , kacket samo da imam sto vise hladovine , ulecem sa sunca u debeli hlad izmedju dva brda i pocnjem da preticem kamion , naravno nije bilo nikog , odjednom u toj hladovini sleper ispred mene ! Sta sam ja uradio nemama pojma , uglavnom izvuko sam zivu glavu ! Od tada ne nosim naocare za sunce ! ! ! Ovako sam ukratko opisao situaciju , ne verujem da mogu da docaram kako je sve to izgledalo . Neverovatno ali istinito ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Avgust 22, 2010 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Nagla promena okruženja koje se pomera uzrokuje da se senzori za ravnotezu koji rade u sistemu oko - srednje uvo zbune što može dovesti do vrtoglavice slično kao kod morske bolesti.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...