Jump to content

Moto Zajednica

Komedija od pada

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 230 postova
  • Motocikl: CB 600 F

Vracam se od prijatelja sa Konjarnika i na autoputu malo pre Gazele haos zbog renoviranja. Cela kolona se krece oko 10km/h. U jednom trenutku ja skrecem u desno u nameri da obidjem kombi koji je bio ispred mene. Istog momenta kombi ustopuje u mestu, ja kocim sa volanom skroz savijenim u desno, lik iza mene me kolima cuka u zadnji tocak sa 10km/h. E tu se ja bukvalno prevrnem sa motora (ne bih to nazvao padom :)))) i nadjem se na zemlji. Prvo popizdim i krenem ka ovom iza mene a onda vidim da je neki izgubljeni stranac pa ga iscimam da zajedno podignemo motor (al' je tezak %&$#*@) Pregledam motor na brzinu, nigde ni ogrebotina, ja bez ikakve povrede. Samo na asfaltu fleka od corbe koja je iscurela iz karbova. Kazem u sebi, sve je dobro proslo pa pokazem onom zbunjenom liku da pali dalje. Upalim motor posle kraceg verglanja i nastavim dalje. Kada sam stigao gajbi, imao sam trip kao da se nista nije ni dogodilo (nigde nijednog traga od cele price) Eto i to se desava :)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 621 postova
  • Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650

He, he, i ja sam zimus pao pri brzini do 10km/h. Ispred mene isao onaj kamion sto cisti sneg, i skrene us tranu, a ostavi popreko kobaju od bljuzge, 30-ak cm visoku. Dole zaledjeno, ne smem da pipnem kocnicu, reko procicu kroz to, meko je. I zanese me pa padnem. Srecom nikoga nije bilo iza. A nisam ni imao na koga da se ljutim, ko me tero da vozim po snegu!

• Çelebi, 2415 postova
  • Motocikl: Imam

Ih 10 na sat. Amateri, pa vama treba brzina da bi pali. Svašta! Ja to radim nasuvo stojeći na trotoaru  :D

U Dobračinoj, siđem prednjim točkom sa trotoara i propuštam auto koji ide nizbrdo. Pošto ga propuštam moram da stanem, jelte. Pošto sam prednjim točkom na ulici a zadnji je još uvek na trotoaru, kad sam hteo da se oslonim na nogu, zafalilo mi je nekih 20cm noge. Bonk!

A sad ga treba dići m#$%Q# mu ga švapske. Dva lika sede u kafani meni iza leđa,  piju pivo i gledaju iz prvog reda. Jedan kaže "ja to ne bi umeo ni kad bi hteo". Odgovorio sam mu da dođe i pomogne mi da dignem motor ili ću da se zaletim i popijem im svo pivo pa nek vide šta će. Dođoše i pomogoše mi da ga dignem. Motoru svaka čast al pivo je pivo. Zajebi  ;D ;D ;D

• Svrati ponekad, 173 postova
  • Motocikl: BMW F650ST

Ja na tokom jedne voznje offrouda koja traje sat dva(suma+blato) padnem oko  6 7 8 puta i ko zna koliko, i nebrojim, to su svi padovi sa 10-20-30 kmH..samo malo opreme i to je reseno, a i blato neboli kao beton:)  moram da kupim stitnike za kolena i cevanice jer su skorz izguljene...nista sto je opsano, samo gadno izgleda:)  Uglavnom, cuvaj se:)

• The Doctor, 1108 postova
  • Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1

ja bi tu uzeo bar 1000 jura a ti ga pustio da ode

jos stranac

kuku lele

Nemaš dušu  ali  si  praktičan.  ;D ;D ;D

• Drug član, 1063 postova
  • Motocikl: Honda NC750XD

ja odem u tigrov servis da napumpam gume, sedim na ugasenom motoru i izvrnem se :D klizava podloga ... kao da je pesak ispod pa mi se izmakao pod :))

• Svrati ponekad, 230 postova
  • Motocikl: CB 600 F

Sve je dobro kad se dobro zavrsi. A od strendzera je mogao da kapne koji evric, ne bi se bacio, kol'ko za corbu... :D

Ih bre, koje ste krvopije  ;D A ja bio srecan sto nema stete ni na meni ni na bajku. Mada trebao sam da mu uzmem pare za farbanje desnog tegica, to je sva steta... Nek mu je sa srecom, i da vise nijednog bajkera ne zakaci!  ;)

• Braćala..., 2179 postova
  • Motocikl: Honda CB750F 1981

jos stranac

kuku lele

Samo 1000...danas si nešto dobre volje  ;)

• Zainteresovan, 582 postova

jos stranac

kuku lele

Samo 1000...danas si nešto dobre volje  ;)

Mnogo kume, kriza bre i u svetu... Ja bih bio zadovoljan sa 500... ;D

ne od njega naravno

od osiguranja

Nisam drugačije mislio. Sve na belo i uplata na tekući račun  ;D

• U prolazu, 71 postova

I ja sam pao sa mozda 5 na sat... oborena bankina, mogao sam da se kladim da sam pod dovoljnim uglom da se popnem, bukvalno 80 stepeni u odnosu na nju... i izgubio bih opkladu... A juce sam se skoro prosuo sa 0km/h, na bosanskoj granici. slojcina ulja i kojekakvog sranja, ja spustio nogu, a ono gore nego na ledu... sva sreca pa nije bila siroka fleka, kad je noga prosla, samo sam se zaustavio. A kakav bi to blam bio, pred celom kolonom vozila, carinicima...

• Enduro maniac, 1754 postova
  • Motocikl: Yamaha XT660R

Ja prao motor, i naidje komsinica, ja se mangupski naslonim na motor, on pup, a ja preko njega :D Tek onda sam shvatio da sam se naslonio sa pogresne strane :D Sreca komsinica mi je pomogla da ga podignem :D :D :D

Ja prao motor, i naidje komsinica, ja se mangupski naslonim na motor, on pup, a ja preko njega :D Tek onda sam shvatio da sam se naslonio sa pogresne strane :D Sreca komsinica mi je pomogla da ga podignem :D :D :D

Motori ili.... :D :D

• Drug član, 1260 postova

To mu dodje kao fora za muvanje riba  ;D ;D ;D ;D

• Zainteresovan, 635 postova
  • Motocikl: Suzuki DL650

ti bar znas zasto si se prosuo, gledao si u ribu

ja juce ko konj nesto zurim, bio do maxija, nervozan izlazim tovarim tank torbu na motor i guram ga da se isparkiram (nisam seo jbg)

utom zvoni mob, ja onako nervozan hvatam se za dzep mahinalno. motor krece u spranu da pada :( e jbmti sve sam ispsovao sebi. dusa me boli kako je lupio o beton

eto mora bre koncentracija i kad nisi u saobracaju :'(

• Çelebi, 2415 postova
  • Motocikl: Imam

Skupo brate u mojoj situaciji. Zamisli da mi padne tenAk, ribi se svidim i onda ne mogu sam da ga dignem (tenAk). I ode riba da nađe mlađeg i jačeg a ja još da plaćam krpljenje oklopa. Bruka  ;D ;D ;D

• Drug član, 1260 postova

Skupo brate u mojoj situaciji. Zamisli da mi padne tenAk, ribi se svidim i onda ne mogu sam da ga dignem (tenAk). I ode riba da nađe mlađeg i jačeg a ja još da plaćam krpljenje oklopa. Bruka  ;D ;D ;D

Grijesim, mislim strasno grijesis: njoj se smilis kako si nejacak i probude se majcinski instinkti pa ti priskoci u pomoc, i jedno za drugim, ....  ;)  ;D  ;D ;D

• Drug član, 1063 postova
  • Motocikl: Honda NC750XD

Samo je prava steta sto su danas poremecene vrednosti pa se majcinski insinkti mere onim sto imas ispod stomaka... mislim, sta imas u dzepu  ;D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja