Drivee 7 Napisano Avgust 11, 2010 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: NS Motocikl: BMW F650ST Prijavi odgovor kao problematičan U udesu na Novom Beogradu povređen motorista Vozač motora teže je povređen noćas u Bulevaru Mihajla Pupina kod restorana "Mekdonalds", rečeno je u Hitnoj pomoći. Nesreća se dogodila u 02.00 časa posle ponoći, a muškarac koji je vozio motor bez kacige, zadobio je težu povredu glave. Prema nezvaničnoj informaciji, vozač motora bio je pijan, a posle ukazane pomoći sa stabilnim vitalnim funkcijama i u polusvesnom stanju prebačen je u Urgentni centar Blic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drivee 7 Napisano Avgust 11, 2010 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: NS Motocikl: BMW F650ST Prijavi odgovor kao problematičan Milslim sta ce mi kaciga, kako da me vide svi ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brmbrm 118 Napisano Avgust 11, 2010 Brmbrm, 448 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Life Race Prijavi odgovor kao problematičan A zasto si ovo stavio u Crnu hroniku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Avgust 11, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Jos juce ja otvorio temu ovde . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goranl 28 Napisano Avgust 11, 2010 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: temerin Motocikl: yamaha virago 125,Yamaha Tdm 850 3vd Prijavi odgovor kao problematičan zbog takvih drugi ispastaju,jesmo mi blesavi sto nosimo kacige i ne pijemo kad vozimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
El Muerte 355 Napisano Avgust 11, 2010 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XV 250 Prijavi odgovor kao problematičan Milslim sta ce mi kaciga, kako da me vide svi ??? ??? ??? Sada definitivno svi znajui za njega.......zelja mu se ispunila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Avgust 11, 2010 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan sta reci,zna li neko kako se momak zove? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...