nik_sa015 1832 Napisano Avgust 10, 2010 Zainteresovan, 714 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ajde prodjose i ti dani kratkog odmora na moru i resih da se vratim kuci u Sabac,krenem jutros iz Igala i ajd polako...radovi na putu oko Tjentista,malo rizle oko Han Pijeska,cetiri krave na izlasku iz krivine...ali to je sve i za ocekivati na tom putu...Granicni prelaz sepak usao u Srbiju i na pravcu ka Loznici budala izlazi sa kadetom i gleda SAMO DESNO i POLAKO IZLAZI NA PUT !!! A ja nalecem sa 120km/h !!! Znaci provukao sam se skroz desno za mikron od njegovog branika ! Majmun jos meni svira ! Kazem sebi *ebes budalu ajde produzi nemoj se okretati za njim i vijati ga... Posle nepunih 3km iz sela Lipnicki sor na put pred mene izlazi pun gas golf dvojka koji nije ni gledao ! Sreca leva traka prazna uletim u nju i legnem na sirenu kraj budale a on me gleda blago telecim pogledom i pretpostavljam da se pita a odakle si se ti stvorio...Besan kao ris stanem da odmorim 5minuta i da se malo smirim,krenem,ulazim u Lesnicu i u centru idem 45km/h jer znam da stalno tu policija stoji a samo mi jos oni fale...u susret ide neka krsina od crnog karavana bez svetla i zmigavaca a iza kamion...frajem pred mene mota ukoso karavana i parkira se !!! ja uspem na milimetar da zakocim i zamalo da padnem ! E tu je nastao prekid filma ! I oca i majku i sve koje ima sam mu pomenuo nije smeo da izadje iz auta i vice IZVINI !!! Kasno je za IZVINI kad se desi ! NEMA IZVINI !!! Pa kad cemo postati normalan svet !? I to nije sve !!! Na ulasku u Sabac na prvom semaforu na obilaznom stajem i ispred mene BMW GS i dvoje na motoru...krecemo i covek krece u preticanje sa zmigavcem i jos je svirnuo vozacu Mercedesa kojeg pretice,ALI MAJMUN U MERCEDESU KRECE I ON DA PRETICE KAMION KOJI JE ISPRED NJEGA !!! Vozac GSa bezi skroz levo i u kocenju silazi sa asfalta,ja na bezbednom rastojanju posmatram-frajer u mecki gas i bezi,GS se vraca na put i stizemo mecku na semaforu i tip vice IZVINI !!! DOKLE ?! GDE DA IDEM DA SE VOZIM ?! U NEMACKU?! Strasno !!! Zapamtite LOZNICANI PANCEVCI I RUMLJANI -najgori vozaci !!! - cast izuzecima kojih je vrlo malo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Avgust 10, 2010 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan E jbg brate, bas te krenulo. Sad idi i zakljucaj se u kuci i NE izlazi!!!! Sutra kad iskuliras malo, pa opet u nerviranje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
El Muerte 355 Napisano Avgust 10, 2010 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XV 250 Prijavi odgovor kao problematičan Kada god sam imao neprijatnu situaciju, pogledam u registracijui u 95% slucajeva je KIKINDA ili RUMA ! Da ne gresim dusu, ima odlicnih vozaca, ne treba globalizovati, ali mislim da je to vise problem svih manjih mesta gde nemas bulevara,kruznog toka itd. Imas samo par semafora i to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzanags 7 Napisano Avgust 10, 2010 Dukags, 291 postova Lokacija: НОВИ САД Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da tvrdim da sam ja 100% normalan ali Boze sto ima budala na putevima nase zemlje, toliko da je to zadivljujuce. Svaki dan na motoru moras da sretnes bar jednog takvog a nekad se potrefi serija pa tada vec pocinje paranoja. U nedelju napravih nekih 400km i taman kad sam pomislio kako sam danas imao srecu i nisam imao bliski susret ni sa jednim primerkom navedene vrste srpskih vozaca. Na ulazu u Beograd iz pravca Smederava, prolazim uvidjaj, policiju pa sudar i dugacku kolonu automobila iz suprotnog pravca kad cetiri momka i Golf4 izlece punim gasom uz skripu guma iz te kolone. Na 3m ispred mene, mlad vozac iznerviran valjda cekanjem u koloni sa "tako jakom masinom" bez saznanja zbog cega ja zastoj, pametan, na mamu valjda, resi da pretekne celu kolonu. Kad me vide jedva eskivazom voloanom izbegne da me sastavi na samoj ivici asfalta gde sam pobegao. Isto ovo sto spominjes, kao otkud ja tu kad je bas hteo da pokaze kako on ume. Ume da bude budala. A pitam se ima li i jedan od tih pametnih i sposobnih i nadasve bahatih kada ubije ili osakati takvom voznjom nekoga a da se ne upita "Sta mi je ovo trebalo"? Samo posle je kasno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stevan Husqvarna Napisano Avgust 10, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Mene je udarila likusa smartom budjavim u lakat, dovoljno sam rekao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13595 Napisano Avgust 10, 2010 Ne silazi, 7590 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Danas zamalo da me pokupi Panda Van Idem glavnim putem i covek gas gas ja kocim i za par centimetara mi prodje pored boka. Sta je fora, auto je cekao da se ukljuci na glavni put a lik iz Pande je bio nervozan i resi da obidje tog sto je cekao i da se ukljuci, a mene nije ni video. Sad gledam sta da mu radim, da li da sidjem sa skutera pa da bude prvi lik kojem je skuteras opalim samarcinu, hocu necu, ajd' reko da ne pravim scenu jer i drugi ljudi cekaju u koloni. A treba mu bar sutnuti u vrata iz principa. Smatram da ako ga iskuliras, nece shvatiti sta je uradio, nego ce to opet da ponovi i da sutra dan ne srusi mene, nego nekog mog brata bajkera ili skuterasa. A Srbin je stoka, to razume ili da mu omlati po dzepu ili po ledjima. Meni je jako zao i ne bih zeleo da neko pomisli da sam neki srbo mrzac (a i sam sam Srbin) ali tako je. Mora da mu se navuce neko strahopostovanje jer kulturu nema. Druga stvar, ja njega gledam kao potencijalnog ubicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doctore 313 Napisano Avgust 10, 2010 Svrati ponekad, 312 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa twin CRF 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Eee, mene je lik udario i jos mu nije bilo jasno zasto sam mu spominjao seme, pleme, familiju do 14 kolena... ajd da ne preterujem, nije me bas udario, udario ali mi se lepo naslonio u zadnji tocak da me pogura malo ??? srecom nije bilo dovoljno brzo i jako pa sam ostao na motoru a zavrsilo se onako jer su dva uniformisana sluzbena lica blenula kao telici u mene Sledeceg dana pri vracanju iz Bele crkve pik ap sece skroz krivinu mojom trakom a ona siroka i dugacka da nema potrebe za tim, kocenje i bezanje sa asfalta (ovo me je na zalost podsetilo na temu iz crne hronike) Zatim na ulazu u Pancevo iz pravca Kovina i sa neke pumpe se ukljucuje cisterna ali ne u logicnu traku vec sa blizeg ulaza/izlaza majstor preko celog puta se krece ??? koci stiskaj i pazi na jos jednog koji mi sedi u dupetu da me ne katapultira u cisternu Ovo su samo dva dana voznje, mada mi je posle 3 dana duz Djerdapske magistrale bilo cudno kako se nista ne desava, naviknes i oguglas izgleda na sve :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Avgust 10, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni samo nije jasno kako vas to jos uvijek iznenadjuje. Ovdje je 90% price (vec godinama) bash o ovakvim "pacijentima" kojih ima u izobilju, vrebaju, ne gledaju,... itd itd, ali se opet pichi 120 kroz raskrsnicu. :-\ Izadju ljudi i pred kamion, a ne pred motor (znate ono o kosmosu i ljudskom intelektu). Samo se sam mozes (pokusati) spasiti i to anticipacijom i pesimizmom. @alekre "Odgajanje" (tipa samaranje i sutanje) moze samo eventualno tebi da pomogne protiv stresa, a da budala nesto nauci, to zaboravi. (oksimoron) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miloshenda 566 Napisano Avgust 10, 2010 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Loznica,Srbija Motocikl: MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan @ nik_sa 015 Druže, nažalost na ovu konstataciju o ''kvalitetu'' lozničkih vozača mogu samo da dodam - UŽAS! Od skora vozim motocikl i svakodnevno se uveravam u strahovitu nekulturu vozača iz mog grada. Ne verujem ni da je u ostatku Srbije bolja situacija, ali ovo što svakodnevno viđam na ulicama mog grada je jeza. Kada se tome pridoda i očajan kvalitet puteva, slika nije nimalo ohrabrujuća. Ne štedite sirene kad prolazite kroz LO! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Avgust 10, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Da je uzas jeste ali stvarno Loznicani i Rumljani su na prva dva mesta...doduse od uvek se znalo ko ne moze da polozi voznju u Sapcu u Rumi polaze iz prve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 86 Napisano Avgust 10, 2010 Architect, 341 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tracer 7GT Prijavi odgovor kao problematičan Kad god krenem u vikendicu, uvek ali uvek se odusevim sa neikm pamenjakovicem sa RU tablama. :o ;D ;D Ja ne znam kako ih samo ne mrzi da voze 20 na sat. Ali stvarno toliko, ne preterujem ni malo! A kapiram i da me psuju, u maniru: "gde zuri ovaj blesavi Beogradjanin?!" ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kornjačin Vrač 8 Napisano Avgust 11, 2010 Džedaj vitez, 289 postova Lokacija: Ruma / Guangzhou Motocikl: Yamaha Dragstar 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi ne polaže se u Rumi iz prve, daj nismo deca da verujemo u bajke... I samo da znate RU table pokrivaju POLA SREMA - OD BEOGRADA DO S. MITROVICE... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Avgust 11, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Džabe besnite. Ništa ne pomaže. RU i LO su manja mesta, svi se prilično poznaju i zajedno stanu u jednu mesnu zajednicu u BG. Nadam se da znate koliko Beograd ima stanovnika i koliki je procenat budala u prestonici pa kažite fala bogu da ne vozite svaki dan po Bg. Već sam i prestao da brojim sve debile, morone, budale, ribe, ribice, babetine, čičekanje... koje jedva izbegnem u toku dana. Samo čekam kad će šimpanze iz zoološkog vrta dobiti dozvole. A Beograd ima i Pančevce kao šlag na torti i Vrščane kojih ima sve više svakog dana. Molim sve časne izuzetke da mi oproste saobraćajni šovinizam kad su u pitanju vozači iz manjih mesta. Za utehu, ni Beograđani nisu ništa bolji i što je još gore, ima ih više od ostalih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Avgust 11, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da je uzas jeste ali stvarno Loznicani i Rumljani su na prva dva mesta...doduse od uvek se znalo ko ne moze da polozi voznju u Sapcu u Rumi polaze iz prve. cekaj bre a sta je sa ovim sa PA tablama???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drivee 7 Napisano Avgust 11, 2010 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: NS Motocikl: BMW F650ST Prijavi odgovor kao problematičan Idem putem sve trake u mom smeru, noc nigde nikoga, idem desnom trakom..nailazim na kamion koje je u levoj, ide jedno 80-90..ja reko koji ce ovaj u desnoj traci ali nema veze krecem ja da ga preticem i pre preticanja mu blicnem tj pustim na sek duga svetla, ja na pola kamiona i ovaj iako je isao 2 KM samo u levoj traci odjednom krece da se prestrojava u desnu, ja na sirrenu i sasro sam se ziv, on se sasmo covek prestrojio a ja van asfalta i na kocnicu..i sta, pa to je bre pokusaj ubistva....i sta onda, da ga izvuces iz kamiona i da mu j s mamu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4675 Napisano Avgust 11, 2010 Nemanja Stojanović, 1493 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan A ja nalecem sa 120km/h !!! ... i posle se čudiš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik_sa015 1832 Napisano Avgust 11, 2010 Zainteresovan, 714 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan @Budista na tom pravcu prijatelju moj automobili idu preko 120 ! A ti izgleda nisi vozio motor koliko ja vidim pa si dosao da pametujes "da si isao 70 po ogranicenju sve bi bilo ok" e pa ne bi jer majmun svejedno izlece te izlece, i ubice te i na 70 jer je majmun Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljanpravnik 5 Napisano Avgust 11, 2010 U prolazu, 50 postova Prijavi odgovor kao problematičan A zamislite kada se u mom kraju sjate gastarbajteri kada dodje vreme za "urlap"(odmor,godisnji odmor prim.aut.).Naravno u dalekom nam Becu i ostalim bratskim nam gradovima im nepada na pamet da se voze automobilima vec vise po raznoraznim shipkama autobusa,"ubana" (podzemna zeleznica) i sl.Posle godinu dana vozacke apstinencije i keshanja po javnom saobracaju normalno je da se javi neodoljiva potreba da se malo covek opusti u sopstvenom vozilu i napravi par saobracajnih prekrsaja u rodnoj grudi (u drugoj domovini-austrija,nemacka,belgija,francuska itd. naravno nesmeju ni da predju ulicu gde nije obelezen pesacki prelaz).Od te bujice emocija i pomesanih osecanja (discipline u inostranstvu i apsolutnog haosa koji ovde vlada) dolazi do suzavanja u svesti i vozac u groznici i bunilu svog odlaska na pijac,buvljak,butik ili na svima nam dragu pljeskavicu nevidi nista osim svog krajnjeg cilja a to je-kajmak kao dodatak pljeci ili eventualno dzak pun paprike od koje ce se spremiti ajvar za duge i hladne Berlinske dane i noci(grad varira od privremenog mesta boravka ).To sve dovodi do toga da se vozaci motorbicikla uopste neregistruju kao ucesnici u saobracaju i da ako se neodreaguje sirenom u apsolutno svakoj mogucoj situaciji moze vrlo lako doci do "bliskog susreta trece vrste". P.S.Naravno da nisu svi vozac iz "inostranstva" takvi i naravno da ima kretena i medju nasim "domacim" vozacima (ponekad se i ja zamislim pa zaboravim na nekog pesaka ili vozaca bi/motocikla ;D) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 7800 Napisano Avgust 11, 2010 MotoDJIR.com, 1438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan @ nik_sa 015 Pre nedelju dana sam prosao preko Bosne od H.N do Zlatibora,pa Cacak,Ljig,BG... Potpuno shvatam sve sto si napisao... Sve je podnosljivo,ali Ibarska i samo putovanje....UZAS! Inace jedan interesantan podatak... U Ginisovoj knjizi rekorda postoji podatak da je automobil,tj.vozac sa RU tablicama odgovoran za najveci saobracajni udes negde u Nemackoj na autobanu...nekoliko stotina automobila ucestvovalo u lancanom sudaru.... 1970 i neke.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...