sloba78 0 Napisano Avgust 10, 2010 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan pijani vozac golfa usmrtio motociklistu u Kragujevcu,pisu Vecernje novosti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan interagent 6 Napisano Avgust 10, 2010 U prolazu, 38 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Aprilia Caponord Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko o cemu se radi? Ja sam u nedelju vece cuo da je neko poginuo sa skuterom na izlazu iz Kragujevca prema Kraljevu u naselju Koricani. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markoooo 3 Napisano Avgust 10, 2010 U prolazu, 71 postova Lokacija: Veliko Orasje Prijavi odgovor kao problematičan Dug rece da je prosao i video udes, tada je policija vrsila uvidjaj. Od skutera nije ostalo nista, predpostavljao je da je vozac poginuo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule89 105 Napisano Avgust 10, 2010 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Uzas, uvek sam govorio da su vozaci golfova najvecim delom sabancine i lozane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Avgust 10, 2010 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan U današnjoj politici je nešto kratko pisalo o nesreći. Vozač golfa (41 godinu) u alkoholisanm stanju udario motociklistu. Vozac motora je podlegao povredama iste večeri u bolnici.........tako je nešto pisali, neka me neko ispravi ukoliko sam pogrešio......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rille 166 Napisano Avgust 10, 2010 Svrati ponekad, 305 postova Lokacija: Blizu granice! Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Opet ista priča, pijani kreten uzeo nevini život, strašno! Porodici i prijateljima iskreno saučešće. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zokowmali 2 Napisano Avgust 11, 2010 U prolazu, 35 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha XVS 250 Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam na licu mesta,zivim u tom naselju,posao sam u jedan lokal na dnevnu dozu... Decko se zove Sale,72. godiste.Neki prijatelj ga je zvao na pice,ustao iz kreveta i seo na skuter...Isao je ka gradu,nizbrdo,kaciga,jakna....Pijani pripadnik Zandarmerije iz AR Golfinom sa 170kmh :o ga udara pozadi,baca skuter u stranu,njega nosi jedno 200-250m do lokalne pecenjare,dok mu nije sklizuo pod tockove i presao na kraju preko njega. Hitna pomoc se pojavila za par minuta,vezivali ga na infuziju,pokusavali reanimaciju.Znam samo da kad su mu skinuli kacigu,isla mu je krv na usi,usta,nos...samo je otvorio oci i zatvorio. Desnu nogu kada sam mu video imala je tri ili cetiri otvorena preloma samo na potkolenici...Zaista nije lep prizor za videti. najgore od svega je sto se ovaj mamlaz busao kako je on pandur i da ce da napravi neko sranje! Najiskrenije saucesce Saletovoj porodici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Avgust 11, 2010 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Siroma decko. citao sam juce u Novostima. Znaci pandur, pijani pandur, covek koji je placen da bude primer i da lovi one koji divljaju kao on i covek kojega treba da se cuvamo jer mu se moze da napravi neko sranje...Sto se tice ovog poslednjeg, to je vec napravio i to obligatno. Nadam se da ce da truli u buvari dugo , dugo, da ce imati besane noci i da ce vec istrukiti , zajedno sa svojom cistom u lobanji gde treba da mu je mozak. Moje najdublje saucesce sirotoj porodici, njegovim prijateljima i nek mu je vecna slava... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12995 Napisano Avgust 11, 2010 Ne silazi, 7430 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pokoj dusi bratu skuterasu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavel 72 Napisano Avgust 12, 2010 šta bi ovo bilo, 303 postova Lokacija: Borca(skoro pa Bgd) Motocikl: regal raptor Prijavi odgovor kao problematičan jbt koja priča a za takve*šmekere*je trebalo odmah pozvati žandarmeriju da vidite kako oni postupaju sa *kolegama*... verovatno bi pisalo da je u bedaku izvršio samoubistvo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Avgust 12, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan I gde je sad organizovanje protesta? Gde su sad debele kucke da kenjaju po medijima? Decko je izgubio zivot zbog pijanog kera....gde su sad znakovi sa precrtanim pandurom za volanom?! saucesce porodici i prijateljima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica-MIGE 7 Napisano Avgust 12, 2010 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd-BANOVO BRDO Prijavi odgovor kao problematičan Uzas, uvek sam govorio da su vozaci golfova najvecim delom sabancine i lozane. kakve veze ima sta je vozio?mogao je i ficu voziti pa da napravi glupost!saucesce porodici i prijateljima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jerej 17 Napisano Avgust 12, 2010 U prolazu, 41 postova Motocikl: zx9r, zxr750 Prijavi odgovor kao problematičan Vazno da je njima plata "mala", da imaju beneficije i ostalo, a za narod ih bas briga..Ali od svega je najvaznije da je on policajac i da ce svasta napraviti jer je on zaboga "policajac" i njemu je sve dozvoljeno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano Avgust 13, 2010 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Vazno da je njima plata "mala", da imaju beneficije i ostalo, a za narod ih bas briga..Ali od svega je najvaznije da je on policajac i da ce svasta napraviti jer je on zaboga "policajac" i njemu je sve dozvoljeno! Vasa plata nije mala? Video sam neke svestenike koje za narod nije briga i koji misle samo na svoj budjelar, i uvek se cini da im je malo to sto dobiju! A nemaju ni fiskalni racun. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jerej 17 Napisano Avgust 13, 2010 U prolazu, 41 postova Motocikl: zx9r, zxr750 Prijavi odgovor kao problematičan Branko, u svakom zitu ima kukolja, imaj to na umu. I molio bih te da se suzdrzis od takvih komentara prema svestenicima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano Avgust 13, 2010 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Upravo tako. I polocajci imaju dusu, i njih boli takav komentar. Zandar iz ove price sigurno vise nece obuci uniformu, veruj mi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 846 Napisano Avgust 14, 2010 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo tako. I polocajci imaju dusu, i njih boli takav komentar. Zandar iz ove price sigurno vise nece obuci uniformu, veruj mi! A jel bila nekad neka vest da je svestenik pregazio motociklistu? Ili bilo koga? Ja se ne secam da sam to procitao. Nemojte takva prepucavanja na ovakvom mestu. Pokoj dusi Saletu, saucesce njegovoj porodici. Bog da mu dusu prosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zokowmali 2 Napisano Avgust 14, 2010 U prolazu, 35 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha XVS 250 Prijavi odgovor kao problematičan Uzas, uvek sam govorio da su vozaci golfova najvecim delom sabancine i lozane. kakve veze ima sta je vozio?mogao je i ficu voziti pa da napravi glupost!saucesce porodici i prijateljima! Da je vozio Ficu,ne bi isao 170kmh. Elem,na istom mestu opet neki udes bio,ovo je otprilike 5 put da se desava neki karambol na tom putu ovog leta,a da pojasnim da je to magistralni put za Kraljevo i Cacak,ima i dosta onih Folkoteka,kafana,a sad je jos i Guca pocela..videcemo bilans do kraja Guce na ovom putu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4192 Napisano Avgust 15, 2010 Ne silazi, 6561 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan U kulturnim sredinama službena lica ma kog profila imaju posebnu odgovornost za ono što čine jer su dužna da daju pozitivan primer i snose oštriju sankciju nego običan smrtnik tako da ne dolazi u obzir ni takvo ponašanje koje je uzrokovalo tragediju nit ponašanje posle. Imamo na žalost puno ubistava motorista bahath vozača al niko ne diže glas, ni ove večite crvenokose. U dva dana smo imali tri smrti zbog alkohola u krvi kod onih kod kojih po aksiomu ne može biti ni kap. Kud ide sve ovo, pitam se često. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Violeta-dzoksova 413 Napisano Avgust 16, 2010 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Beograd/Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Strasno. Posto su se svi digli i pljuju po bajkerima,kada ce predstavnici bajkera da se dignu?Mislim da je krajnje vreme. Nije dovoljno jednom u pet godina neko od bajkera da bude na tv-u i prica o ovom i onom,treba neko recit i po malo bezobrazan bar jednom nedeljno da bude u nekoj emisiji gde ce da prica o mukama i onome sto svakodnevno pogadja bajkere. Mozda ce onda i vozaci automobila,kamiona.... postati malo svesniji i bar po nekada VIDETI BAJKERA na ulici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4192 Napisano Avgust 17, 2010 Ne silazi, 6561 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Nama uvek trebaju neki predstavnici, očigledno mi nismo kadri da se staramo i brinemo o sebi sami. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...