Jump to content

Moto Zajednica

Suzuki GSX-R 750 k4 3900 FIKSNO

Recommended Posts

• Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova
  • Motocikl: Uvijek Japanski!

Zato sto je prethodni vlasnik malo klizao i imao je par ogrebotina  :-\

I zato sto sam ja hteo perla belu :D

Malo mi je smijesno zbog "ovolikog" ostecenja farbati cijeli motor,ali..... ::)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 115 postova
  • Motocikl: Dogodine opet...

tesko brate kod nas cim je nesto farbano automatski je lomljeno:

1.ram

2.maske

3.klizao sa 300 kmh

4.dizan na tocak pa tresno

to su razmisljanja u srbiji ;D

• Svrati ponekad, 180 postova

pa normalno da mu je nesto bilo cim je ofarban! malo ljudi farba neogreban motor i to su uglavnom ljudi puni kesa, koji zele da imaju jedinstven motor i rade ga u airbrushu!

• Drug član, 1137 postova

1.ram

2.maske

3.klizao sa 300 kmh

4.dizan na tocak pa tresno

to su razmisljanja u srbiji ;D

5. klizao pa tresnuo

6. ukraden pa zamaskiran

7. klizao pa tresnuo pa upao u reku

8. pregazio ga voz (desava se)

i moja omiljena situacija:

9. paljena guma, podize na zadnji, koci na prednjem, opet zadnji, menja brzine na zadnjem, prva druga treca, pada u trecoj sa 200 kmh, kliza, udara u kamion, odbija se i zavrsava na prugi/pruzi, pregazi ga voz, od udarca se opet odbija i upada u reku

• Drug član, 1137 postova

Zato sto je prethodni vlasnik malo klizao i imao je par ogrebotina  :-\

I zato sto sam ja hteo perla belu :D

na onoj slici nije dobro uhvacen ugao klizanja :) :) :)

crash_gsxr.JPG

ps shala mala :)

• Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova
  • Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang

i posle stelovanja krivine uzme majstor "il nijedan" da ga odmori malo sa strane  :-*

ali ga ne gasi da mu ne spadne sa radne temperature.  :D

naravno da mu se nista, sto majstor iz kraja ne moze da resi, nije desilo ;D ;D ;D

malo gustog ulja i motor prede  :)

• Drug član, 1050 postova
  • Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400

pa normalno da mu je nesto bilo cim je ofarban! malo ljudi farba neogreban motor i to su uglavnom ljudi puni kesa, koji zele da imaju jedinstven motor i rade ga u airbrushu!

ja nisam pun kesha pa sam vec farbao neoshtecen motor i to ne jednom nego dva puta ... a sad cu i caletovog burgmana da ofarbam ... nisu to neke pare pod broj jedan , farba koshta 50e , a airbrush na motoru i to na zujalici je za blago povracanje ... zashto ne bi bio samo drugachiji ... lichno povraca mi se kad vidim da ljudi nisu skinuli one Warning nalenice sa tanka i viljushke , pa to je kao da drzish celofan na kauchu ... nerazumem ... postoji nachin da se motor proveri dal je mehanichki i fizichki ispravan ... farba je najmanji problem

p.s. ljudi padnu sa novog motora i razvale sve , onda uzmu okrpe sve da to kotrlja , pa kupe divljaka koji je preshao 2000km za 3500eura prepakuju sve na njega stave sve shto je skrljano , i divljaka u loshem stanju prodaju za 500e manje , toliko ih koshta popravka i svoj regularni motor prodaju po ceni  jer su plastike nove , deklovi , heblovi gume ... i svi srecni ... e da ima i nalepnice na tanku warning hahahhah

ljudi su naivni i zgrcheni , umesto da kupuju ono shto im se svidi ili urade ono shto im se svidi razmishljaju shta ce i kako ce kad dodje prodaja ... imam brata koji je u tom fazonu pa kad sam sekao haubu na mom Jeep-u chovek kupio drugu da mi oreginalna ostane ako neko pita zashto sam seko .. e to su ludaci hahhahah

• Svrati ponekad, 180 postova

ja nisam pun kesha pa sam vec farbao neoshtecen motor i to ne jednom nego dva puta ... a sad cu i caletovog burgmana da ofarbam ... nisu to neke pare pod broj jedan , farba koshta 50e , a airbrush na motoru i to na zujalici je za blago povracanje ... zashto ne bi bio samo drugachiji ... lichno povraca mi se kad vidim da ljudi nisu skinuli one Warning nalenice sa tanka i viljushke , pa to je kao da drzish celofan na kauchu ... nerazumem ... postoji nachin da se motor proveri dal je mehanichki i fizichki ispravan ... farba je najmanji problem

p.s. ljudi padnu sa novog motora i razvale sve , onda uzmu okrpe sve da to kotrlja , pa kupe divljaka koji je preshao 2000km za 3500eura prepakuju sve na njega stave sve shto je skrljano , i divljaka u loshem stanju prodaju za 500e manje , toliko ih koshta popravka i svoj regularni motor prodaju po ceni  jer su plastike nove , deklovi , heblovi gume ... i svi srecni ... e da ima i nalepnice na tanku warning hahahhah

ljudi su naivni i zgrcheni , umesto da kupuju ono shto im se svidi ili urade ono shto im se svidi razmishljaju shta ce i kako ce kad dodje prodaja ... imam brata koji je u tom fazonu pa kad sam sekao haubu na mom Jeep-u chovek kupio drugu da mi oreginalna ostane ako neko pita zashto sam seko .. e to su ludaci hahhahah

izvini decko , a jel svako mora da zna pa da ga farbanje izadje 50e??? nemoj da si smesan

• Drug član, 1050 postova
  • Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400

nemorash da znash , samo treba znati gde moze shto jeftinije , pripremi sam za to samo treba vreme i 500din u shmirglama , ja sam platio liku u komori da mi ishprica uto koji sam samo preshmirglao jer je matirao 60e sa sve komorom i boja akril neshto 30-40e za ceo auto ...

poenta nije u ceni , nego u tome da ljudi pate od oreginalne boje ...  ja i da kazem gde da terate motore da vam farbaju ispod 200e niko ga nece oterati ;) tako da je nebitna cena , ljudi prosek plate na jugu je 7000dinara , vecina toliko potroshi na kafu ovog meseca (banalizujem) pa vi razmislite koliko je jeftinije uraditi neshto po srbiji nego u BG ili NS ... mislite o tome ...

• Svrati ponekad, 144 postova
  • Motocikl: HONDA CBR 600RR 05

E ljudi ovo nije tema o farbanju.Ko je sta imao rekao je svako ima svoje misljenje i iskustva  :D.Bez ljutnje.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja