sszgo 10 Napisano Septembar 23, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan zato sto ce ti shebati boju i napraviti useke... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Septembar 23, 2010 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Zato sto je prethodni vlasnik malo klizao i imao je par ogrebotina :-\ I zato sto sam ja hteo perla belu Malo mi je smijesno zbog "ovolikog" ostecenja farbati cijeli motor,ali..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hari 1 Napisano Septembar 23, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Subotica Motocikl: HONDA CBR 600RR 05 Prijavi odgovor kao problematičan Neki vole voziti izuljano ja ne .A i svakako sam hteo perlu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steve_yam 18 Napisano Septembar 24, 2010 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Dogodine opet... Prijavi odgovor kao problematičan ti bas volis da ulazes ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hari 1 Napisano Septembar 24, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Subotica Motocikl: HONDA CBR 600RR 05 Prijavi odgovor kao problematičan Pa nisam jedini i ti si dosta ulozio u tvoj koliko znam .Bolje da je sve pod konac. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steve_yam 18 Napisano Septembar 24, 2010 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Dogodine opet... Prijavi odgovor kao problematičan kostalo me kao 1 ljubav ;D ponekad se pitam da li vredi, jer niko to ne placa sem tebe Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hari 1 Napisano Septembar 24, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Subotica Motocikl: HONDA CBR 600RR 05 Prijavi odgovor kao problematičan To da ali onaj ko ga uzme shvatice da je mazen i pazen a to je bitno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steve_yam 18 Napisano Septembar 24, 2010 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Dogodine opet... Prijavi odgovor kao problematičan tesko brate kod nas cim je nesto farbano automatski je lomljeno: 1.ram 2.maske 3.klizao sa 300 kmh 4.dizan na tocak pa tresno to su razmisljanja u srbiji ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAKLAVA 11 Napisano Septembar 24, 2010 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: kovin Prijavi odgovor kao problematičan tesko brate kod nas cim je nesto farbano automatski je lomljeno: pa normalno da mu je nesto bilo cim je ofarban! malo ljudi farba neogreban motor i to su uglavnom ljudi puni kesa, koji zele da imaju jedinstven motor i rade ga u airbrushu! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Septembar 24, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan tesko brate kod nas cim je nesto farbano automatski je lomljeno: 1.ram 2.maske 3.klizao sa 300 kmh 4.dizan na tocak pa tresno to su razmisljanja u srbiji ;D 5. klizao pa tresnuo 6. ukraden pa zamaskiran 7. klizao pa tresnuo pa upao u reku 8. pregazio ga voz (desava se) i moja omiljena situacija: 9. paljena guma, podize na zadnji, koci na prednjem, opet zadnji, menja brzine na zadnjem, prva druga treca, pada u trecoj sa 200 kmh, kliza, udara u kamion, odbija se i zavrsava na prugi/pruzi, pregazi ga voz, od udarca se opet odbija i upada u reku Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Septembar 24, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zato sto je prethodni vlasnik malo klizao i imao je par ogrebotina :-\ I zato sto sam ja hteo perla belu na onoj slici nije dobro uhvacen ugao klizanja :) ps shala mala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
despic 7 Napisano Septembar 24, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan samo da se javim da sam umro od smeha Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hari 1 Napisano Septembar 24, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Subotica Motocikl: HONDA CBR 600RR 05 Prijavi odgovor kao problematičan Dosta zajebancije Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steve_yam 18 Napisano Septembar 24, 2010 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Dogodine opet... Prijavi odgovor kao problematičan i posle stelovanja krivine uzme majstor "il nijedan" da ga odmori malo sa strane :-* Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14719 Napisano Septembar 24, 2010 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan i posle stelovanja krivine uzme majstor "il nijedan" da ga odmori malo sa strane :-* ali ga ne gasi da mu ne spadne sa radne temperature. naravno da mu se nista, sto majstor iz kraja ne moze da resi, nije desilo ;D ;D ;D malo gustog ulja i motor prede Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Septembar 24, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan tesko brate kod nas cim je nesto farbano automatski je lomljeno: pa normalno da mu je nesto bilo cim je ofarban! malo ljudi farba neogreban motor i to su uglavnom ljudi puni kesa, koji zele da imaju jedinstven motor i rade ga u airbrushu! ja nisam pun kesha pa sam vec farbao neoshtecen motor i to ne jednom nego dva puta ... a sad cu i caletovog burgmana da ofarbam ... nisu to neke pare pod broj jedan , farba koshta 50e , a airbrush na motoru i to na zujalici je za blago povracanje ... zashto ne bi bio samo drugachiji ... lichno povraca mi se kad vidim da ljudi nisu skinuli one Warning nalenice sa tanka i viljushke , pa to je kao da drzish celofan na kauchu ... nerazumem ... postoji nachin da se motor proveri dal je mehanichki i fizichki ispravan ... farba je najmanji problem p.s. ljudi padnu sa novog motora i razvale sve , onda uzmu okrpe sve da to kotrlja , pa kupe divljaka koji je preshao 2000km za 3500eura prepakuju sve na njega stave sve shto je skrljano , i divljaka u loshem stanju prodaju za 500e manje , toliko ih koshta popravka i svoj regularni motor prodaju po ceni jer su plastike nove , deklovi , heblovi gume ... i svi srecni ... e da ima i nalepnice na tanku warning hahahhah ljudi su naivni i zgrcheni , umesto da kupuju ono shto im se svidi ili urade ono shto im se svidi razmishljaju shta ce i kako ce kad dodje prodaja ... imam brata koji je u tom fazonu pa kad sam sekao haubu na mom Jeep-u chovek kupio drugu da mi oreginalna ostane ako neko pita zashto sam seko .. e to su ludaci hahhahah Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAKLAVA 11 Napisano Septembar 24, 2010 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: kovin Prijavi odgovor kao problematičan tesko brate kod nas cim je nesto farbano automatski je lomljeno: pa normalno da mu je nesto bilo cim je ofarban! malo ljudi farba neogreban motor i to su uglavnom ljudi puni kesa, koji zele da imaju jedinstven motor i rade ga u airbrushu! ja nisam pun kesha pa sam vec farbao neoshtecen motor i to ne jednom nego dva puta ... a sad cu i caletovog burgmana da ofarbam ... nisu to neke pare pod broj jedan , farba koshta 50e , a airbrush na motoru i to na zujalici je za blago povracanje ... zashto ne bi bio samo drugachiji ... lichno povraca mi se kad vidim da ljudi nisu skinuli one Warning nalenice sa tanka i viljushke , pa to je kao da drzish celofan na kauchu ... nerazumem ... postoji nachin da se motor proveri dal je mehanichki i fizichki ispravan ... farba je najmanji problem p.s. ljudi padnu sa novog motora i razvale sve , onda uzmu okrpe sve da to kotrlja , pa kupe divljaka koji je preshao 2000km za 3500eura prepakuju sve na njega stave sve shto je skrljano , i divljaka u loshem stanju prodaju za 500e manje , toliko ih koshta popravka i svoj regularni motor prodaju po ceni jer su plastike nove , deklovi , heblovi gume ... i svi srecni ... e da ima i nalepnice na tanku warning hahahhah ljudi su naivni i zgrcheni , umesto da kupuju ono shto im se svidi ili urade ono shto im se svidi razmishljaju shta ce i kako ce kad dodje prodaja ... imam brata koji je u tom fazonu pa kad sam sekao haubu na mom Jeep-u chovek kupio drugu da mi oreginalna ostane ako neko pita zashto sam seko .. e to su ludaci hahhahah izvini decko , a jel svako mora da zna pa da ga farbanje izadje 50e??? nemoj da si smesan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Septembar 24, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan nevezano za ovoj motor, farbanje celog motora je recimo bar 200 e, a perla je skuplja, bar jos 50e... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hari 1 Napisano Septembar 26, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Subotica Motocikl: HONDA CBR 600RR 05 Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se sa tobom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Septembar 26, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan nemorash da znash , samo treba znati gde moze shto jeftinije , pripremi sam za to samo treba vreme i 500din u shmirglama , ja sam platio liku u komori da mi ishprica uto koji sam samo preshmirglao jer je matirao 60e sa sve komorom i boja akril neshto 30-40e za ceo auto ... poenta nije u ceni , nego u tome da ljudi pate od oreginalne boje ... ja i da kazem gde da terate motore da vam farbaju ispod 200e niko ga nece oterati tako da je nebitna cena , ljudi prosek plate na jugu je 7000dinara , vecina toliko potroshi na kafu ovog meseca (banalizujem) pa vi razmislite koliko je jeftinije uraditi neshto po srbiji nego u BG ili NS ... mislite o tome ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hari 1 Napisano Septembar 26, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Subotica Motocikl: HONDA CBR 600RR 05 Prijavi odgovor kao problematičan E ljudi ovo nije tema o farbanju.Ko je sta imao rekao je svako ima svoje misljenje i iskustva .Bez ljutnje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hari 1 Napisano Septembar 28, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Subotica Motocikl: HONDA CBR 600RR 05 Prijavi odgovor kao problematičan 4150 E :'( Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hari 1 Napisano Septembar 28, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Subotica Motocikl: HONDA CBR 600RR 05 Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo .Moze zamena za neku hondu f4!!!treba mi lova a ipak zelim da ostanem na 2 tocka. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Septembar 29, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan kraj sezone nema nista do proleca... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Septembar 29, 2010 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Nema nista ni na proljece... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...