excellent 0 Napisano Avgust 5, 2010 U prolazu, 27 postova Lokacija: Krusevac Prijavi odgovor kao problematičan Prodat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
excellent 0 Napisano Avgust 5, 2010 U prolazu, 27 postova Lokacija: Krusevac Prijavi odgovor kao problematičan Jos slika evo ovde,a ako neko hoce jos mogu da posaljem na email Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
excellent 0 Napisano Avgust 5, 2010 U prolazu, 27 postova Lokacija: Krusevac Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos par slika sa putovanja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Avgust 5, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan sta se desilo sa nalepnicom sa izduva? neko rece da original ne moze da se odlepi.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
excellent 0 Napisano Avgust 5, 2010 U prolazu, 27 postova Lokacija: Krusevac Prijavi odgovor kao problematičan Imam racun od auspuha Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrshavko 5 Napisano Avgust 5, 2010 Svrati ponekad, 103 postova Prijavi odgovor kao problematičan i meni se odlepila pa sam uzeo drugu. meni je odlepio decko u perionici sa masinom za pranje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
excellent 0 Napisano Avgust 6, 2010 U prolazu, 27 postova Lokacija: Krusevac Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene je limena plocica oblozena folijom (nalepnicom) podvili su se samo krajevi oko limene obloge,a znam i zasto, Suvozac kada stavi nogu na zadnji nogostup,petom naleze bas na nalepnicu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...