Čeh 1009 Napisano April 19, 2007 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Potrebujem ovo za XTZ 660, ima li neko predstavu da li to može da se kupi u BG, da li bi mogao da pravim, ako da od èega i kod koga....? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toto man 1 Napisano April 19, 2007 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan druze sve moze da se napravi ako imas (kes-vremena) mada ...iskreno bolje naruci ... ipak je ...to drugcije a ne narodna cukavstina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6443 Napisano April 19, 2007 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ja planiram to da napravim od crne cevi 3/8" Probacu, pa kako ispadne. Inace za moj motor je gotov crash bar 105 evra tako da se vredi pomuciti malo. Kad zavrsim okacicu slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano April 19, 2007 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Potrebujem ovo za XTZ 660' date=' ima li neko predstavu da li to može da se kupi u BG, da li bi mogao da pravim, ako da od èega i kod koga....?[/quote']Ја имам нове,неѕнам од којег су мотора па ако пролаѕис кроѕ Младеновац ти сврати да их погледас,вероватно да би могао да се искористи уѕ малу преправку.Инаце је 100е. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano April 20, 2007 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan sve sto treba je da nadjes nekoga ko ima originalne, zamolis da ti da da prekopiras, odneses kod majstor-stolicara-cevara i kazes mu da ti napravi istu stvar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano April 20, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Probaj u Giviu, oni imaju za skoro sve modele... I neka ti vreme nabavke bude daleko ispred cene Crash bara... Taj deo opreme jednostavno nema cenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano April 20, 2007 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Zvao Trion (oni su, valjda, zastupnici za Givi, jelte) i kaže curica: "Nema... Za vaš motor prave samo vetrobran" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano April 20, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Zvao Trion (oni su' date=' valjda, zastupnici za Givi, jelte) i kaže curica: "Nema... Za vaš motor prave samo vetrobran"[/quote'] I to je nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 609 Napisano April 20, 2007 Drug član, 1370 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Potrebujem ovo za XTZ 660' date=' ima li neko predstavu da li to može da se kupi u BG, da li bi mogao da pravim, ako da od èega i kod koga....?[/quote'] Imam ja montirane Hepco & Becker, mislim da oni jedini još rade za XTZ 660, Givi ne radi 100% više, možda 5 stars.... Doðeš do mene, skinemo i izmjerimo pa si radi... Odmah da ti kažem, svaki dobar bravar koji ima stroj za savijanje cijevi to može napraviti, no mora biti dosta toèno jer se šarafi na zajebanom mjestu na nosaèe hladnjaka ispod rezervara, ima da ruke polomiš. Ja sam ga skidao, lomio i opet vario više puta, vrijedi jaaaako puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano April 21, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan A kakvo ti je ono govno zabijeno u auspuh :baeh: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 609 Napisano April 21, 2007 Drug član, 1370 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Potrebujem ovo za XTZ 660' date=' ima li neko predstavu da li to može da se kupi u BG, da li bi mogao da pravim, ako da od èega i kod koga....?[/quote'] http://cgi.ebay.de/Sturzbuegel-Motorschutzbuegel-YAMAHA-XTZ-660-Tenere_W0QQitemZ270109466122QQihZ017QQcategoryZ25632QQrdZ1QQcmdZViewItem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano April 21, 2007 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Interesting... Registrovaæu se odmah, nisam nikad kupovao na e-bay. Kako to funkcioniše u ovoj našoj slavnoj domovini? EDIT: uh... kad bih samo mogao da prebacim na engleski..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 609 Napisano April 22, 2007 Drug član, 1370 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan EDIT: uh... kad bih samo mogao da prebacim na engleski..... http://babelfish.altavista.com/ Najbolje da ti netko u njemaèkoj izlicitira i onda pošalje na ovaj ili onaj naèin. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...