korniSh1 364 Napisano Avgust 8, 2010 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam!!!!!!! Sve najbolje na novoj, ljutoj mašini! Očekujemo te na Mačkovom Kamenu Bavarcem... Kada završimo obaveze U Bg-u, opet palimo neki dan tamo, pa se čujemo i dogovaramo za kafu gore. A, sad očekujemo neki test Bavarca?! I daj bre neke fotke... Ima ih nekoliko u putopisu... Hoćemo još... I još neki detalj... Šta ima od opreme, koliko je prešao, neka zanimljivost, i slično?? Hajde, hajde... Znamo da ti nije teško... ;D Čekamooooooooooo! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Avgust 8, 2010 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Lalajko to sluti da će Stoner za godinu, dve voziti BMW u SBK ;D Šalim se, čestitam ti novog ljubimca Za Stonera .......neznam, ali za Rossi-a znam........iducu sezonu vozi DUCATI........potvrdjeno. Pozdrav...... U pravu je korniSh1 , cekamo DETALJE..............sve detalje.......i cenu........sve cene........ Pozdrav prijatelju Lalajko, siguran sam da ne silazis sa bembare.........lepo.......i lako.......zar ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1244 Napisano Avgust 10, 2010 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam na novom motoru ! Kada sam citao tvoj putopis, osecao sam se kao da sam licno prisustvovao GS je fantastican i zelim ti puno Bavarskih drumova, Alpskih planina i Norveskih fjordova sa njim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3403 Napisano Avgust 11, 2010 Drug član, 1368 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Баш интересантна прича, него не рече за шта ће ти момент кључ Насмехај се слатко за оно "секта", поздрав и уздравље! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 254 Napisano Avgust 11, 2010 Zainteresovan, 652 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam na novom motoru i neka te služi bar kao što te je paprika služila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dingdong 15 Napisano Avgust 11, 2010 U prolazu, 83 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Xt600e Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast na bavarcu ali i jedna veeeeelika greška što posle dvoraca nisi produžio još malo putem do sledećg mesta koje se zove Fussen jer tamo je sniman film "veliko bekstvo" i taj gradić je prava bajka. Obzirom da si bavarca pribavio biće prilike i za to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Avgust 11, 2010 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Opa bato. Vratim se ja sa godišnjeg, otvorim omiljeni sajt kad ono ... Draganče se ponovio. Alal vera majstore. Uradio si pravu stvar. Al će se navozaš ... ... ... ... ;D ;D ;D P.S. Javi kad na jagnjetinu ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tibor_ns 17 Napisano Avgust 11, 2010 U prolazu, 63 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 750 2003 , Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan Puno sretnih i bezbednih kilometara zelim ! Bio sam prosle godine sa curom u Augsburgu , prelep gradic sa bozanstvenim centrom grada ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 418 Napisano Avgust 11, 2010 Drug član, 1469 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Nek je sa srecom,uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Avgust 23, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam ceprkao... Dakle, ovo je Maserati MC12. Tehnika sa Ferarija Enco - V12 motor, 4 ventila pocilindru, 630KS. 25 komada napravljeno 2004 i isto toliko komada 2005. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MALI SALE 36 Napisano Avgust 23, 2010 U prolazu, 36 postova Lokacija: bgd Motocikl: BMW 1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Cestitamo.Dobro dosao u sektu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Avgust 23, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuuuu, Dragane, pa ja tek sad videh ovaj putopis, bio sam na moru kada si ga postavljao! Da ga MALI SALE nije iskopao iz bunara, ostao bi neprimećen sa moje strane.... Iako sam među prvima čuo radosne vesti i čestitao ti, da to učinim i ovako virtuelno: Sretno sa novim motorom, dao Bog da mu obrneš brojčanik ;D ;D Drago mi je da si napokon ispunio svoj san i uzeo "Bavarca". Iako, izda ti Afričku sektu. Ali neka. Opraštamo ti Ako te BMW bude služio kao što te služila i Afrika, pokazaće se kao dobar 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Avgust 24, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Jager! A ti ne prijavljujes ovo!?? BMW je vec okrenuo Kupio sam ga sa 98000km a sad je na 101500km Upravo se razradio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Avgust 24, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Aaaaa, video sam, video! I već skinuo slike sebi na računar HVALA, HVALA A da mi to nisu neki daleki rodjaci? hmhmmm... ;D Zar Bavarac nema šestocifreni brojčanik?... još 900.000 i obrnuo si ga Na to sam mislio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Avgust 24, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ma ima sestocifreni brojac, naravno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Avgust 24, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan E, pa to! Znači još samo 900.000 i kupuješ novoga! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1043 Napisano Avgust 24, 2010 Drug član, 3007 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Pročitao u JEDNOM dahu........ UŽIVAJ U SvOM SNU DRUŽE!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Avgust 24, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Space ship Enterprise aka Bavarac (iz Bavarske) i neka tamo raga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Avgust 24, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Mile! Danas se dogovaramo Milan i ja da te posetimo sledeceg leta! Nadrljao si! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Avgust 25, 2010 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nek je sa srecom druze Pravi motor za tebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
macija greda 0 Napisano Avgust 25, 2010 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala ti na ovom putopisu puno srece , zdravlja i bezbednih kilometara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Avgust 25, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Hvala Mile! Danas se dogovaramo Milan i ja da te posetimo sledeceg leta! Nadrljao si! Dva velika covjeka. ;D Mi casa, su casa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zekazmaj 16 Napisano Septembar 15, 2010 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan Veliki motor za Velikog coveka. nemam sta da dodam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACO610 49 Napisano Novembar 4, 2010 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Sokolac -Republika Srpska Motocikl: HONDA CBR 1100XX ; Prijavi odgovor kao problematičan Putopis je odličan, a i motor neizgleda loše. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Novembar 24, 2010 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Tek sam sad procitao ovaj putopis i sta reci osim bravo majstore na opisu puta i na slikama. Osecao sam se kao da sam i ja bio tamo :takoje: Motor je extra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...