meex 16 Napisano April 23, 2007 Zainteresovan, 548 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam vozio KLE-a, ali jesam ER-6N-a, i mogu samo da kazem da se BUKVALNO vozi kao i bicikla!! Mnooooogo je lagan za voznju! Upravljiv, stabilan, dovoljno jak kada treba. oprasta pocetnicke greske..jedino visina moze biti mali problem, ali to je samo ako si preko 190... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano April 24, 2007 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan @ bludni_sin Koliko si visok? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bludni_sin 2 Napisano April 24, 2007 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo. Prijavi odgovor kao problematičan @ bludni_sin Koliko si visok? 187cm/100 kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano April 25, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Sacekaj da vidis KLE 500 model za 2007 godinu koji size kod nas juna meseca. 100 puta je lepsi od Versysa , a i cena ce mu biti oko 6500e. Pojacan motor na 60ks , prednji diskovi duplo veci nego na proslom modelu, prelepa digitalno-analogna tabla, prelepe boje.Savrsenstvo od masine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano April 25, 2007 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sacekaj da vidis KLE 500 model za 2007 godinu koji size kod nas juna meseca. 100 puta je lepsi od Versysa ' date=' a i cena ce mu biti oko 6500e. Pojacan motor na 60ks , prednji diskovi duplo veci nego na proslom modelu, prelepa digitalno-analogna tabla, prelepe boje.Savrsenstvo od masine. [/quote']A de ima to da se vidi? Na zvanicnom sajtu stoji i dalje da model za 2007 ima 500ccm i 48KS?! PS. Versys se vodi kao KLE650... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 16 Napisano April 25, 2007 Zainteresovan, 548 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Sacekaj da vidis KLE 500 model za 2007 godinu koji size kod nas juna meseca. 100 puta je lepsi od Versysa ' date=' a i cena ce mu biti oko 6500e. Pojacan motor na 60ks , prednji diskovi duplo veci nego na proslom modelu, prelepa digitalno-analogna tabla, prelepe boje.Savrsenstvo od masine. [/quote'] Meni ovde nesto smrdi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano April 25, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Sacekaj da vidis KLE 500 model za 2007 godinu koji size kod nas juna meseca. 100 puta je lepsi od Versysa ' date=' a i cena ce mu biti oko 6500e. Pojacan motor na 60ks , prednji diskovi duplo veci nego na proslom modelu, prelepa digitalno-analogna tabla, prelepe boje.Savrsenstvo od masine. [/quote'] Meni ovde nesto smrdi.. Opa prozivka, sta ti smrdi? :evil: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 16 Napisano April 25, 2007 Zainteresovan, 548 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Sacekaj da vidis KLE 500 model za 2007 godinu koji size kod nas juna meseca. 100 puta je lepsi od Versysa ' date=' a i cena ce mu biti oko 6500e. Pojacan motor na 60ks , prednji diskovi duplo veci nego na proslom modelu, prelepa digitalno-analogna tabla, prelepe boje.Savrsenstvo od masine. [/quote'] Meni ovde nesto smrdi.. Opa prozivka, sta ti smrdi? :evil: Kao prvo, nije prozivka! , a kao drugo, baci neku slicicu ili sajt pa cu to da prihvatim kao osvezivac i nema vishe nista da se "cuje".... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano April 25, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Evo trudum se da nadjem sajt na kome sam se odusevio tim motorom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano April 25, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan KLE 500 za 2007 izgleda isto kao za 2005, odnosno 2006 godinu. 500 ccm i 45 KS (Euro 3), i ovo mu je zadnja godina proizvodnje. Versys 650 je nasljednik modela KLE 500, ali prvo su izbacili Allroud verziju. Krajem godine (ili jula, ako si nasao taj podatak) pojavljuje se i u verziji putni enduro i tada se definitivno prekida sa KLE-om. Znaci izgledace isto kao i sadasnji Versys ali sa vecim tockovima i slabijim kocnicama. Tako nesto je naprvila i Aprilia (Pegaso Strada i Pegaso Trail) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano April 25, 2007 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Brate da sam ja u toj dilemi uzeo bih KLEa! Kad tad ces da se zasitis asfalta pa ces pozeleti malo makadama a onda ces reci sto ne pazarih KLEachu! A ko sto neko rece zaKLEtva moze i po drumu da se vozi bez problema ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano April 25, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan E pa ovako , kao prvo, doslo je do greske na sajtu t.j na pretrazivacu koji mi je izbacio na upit kle 500 - klv 1000. Udjes na google i ukucas kavasaki kle500 ( kavasaki sa v), i on izbaci kao prvu sliku klv1000 model umesto kle 500. Ja sam kupio Hondu pre dva meseca a isto me je interesovao kle 500 pa sam zvao distributera koji je rekao da ce biti novi model kle-a u junu i da ce kostati oko 6500e (verovatno je mislio na kle650), ali ja nisam mogao da cekam i uzeo sam Hondu cb500 tako da je Kawa ispao iz sheme. KlV 1000 je odlican a najvise mi se svidja instrument tabla i dupli par diskova. Izvinjenje clanovima zbog greske u textu. :mrgreen: Evo neka slika o klv 1000: :redflag: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano April 25, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan E pa ovako ' date=' kao prvo, doslo je do greske na sajtu t.j na pretrazivacu koji mi je izbacio na upit kle 500 - klv 1000.Udjes na google i ukucas kavasaki kle500 ( kavasaki sa v), i on izbaci kao prvu sliku klv1000 model umesto kle 500. Ja sam kupio Hondu pre dva meseca a isto me je interesovao kle 500 pa sam zvao distributera koji je rekao da ce biti novi model kle-a u junu i da ce kostati oko 6500e (verovatno je mislio na kle650), ali ja nisam mogao da cekam i uzeo sam Hondu cb500 tako da je Kawa ispao iz sheme. KlV 1000 je odlican a najvise mi se svidja instrument tabla i dupli par diskova. Izvinjenje clanovima zbog greske u textu. :mrgreen: Evo neka slika o klv 1000: :redflag: hahaha, joj kad te vidi sekta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 16 Napisano April 25, 2007 Zainteresovan, 548 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan E pa ovako ' date=' kao prvo, doslo je do greske na sajtu t.j na pretrazivacu koji mi je izbacio na upit kle 500 - klv 1000.Udjes na google i ukucas kavasaki kle500 ( kavasaki sa v), i on izbaci kao prvu sliku klv1000 model umesto kle 500. Ja sam kupio Hondu pre dva meseca a isto me je interesovao kle 500 pa sam zvao distributera koji je rekao da ce biti novi model kle-a u junu i da ce kostati oko 6500e (verovatno je mislio na kle650), ali ja nisam mogao da cekam i uzeo sam Hondu cb500 tako da je Kawa ispao iz sheme. KlV 1000 je odlican a najvise mi se svidja instrument tabla i dupli par diskova. Izvinjenje clanovima zbog greske u textu. :mrgreen: Evo neka slika o klv 1000: :redflag: hahaha, joj kad te vidi sekta Bice dugotrajni ban zbog neznanja..:D.. Salim se ja malo, moze svima da nam se desi da nas zbune nalepnice i oznake.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...