Shomy 2 Napisano April 18, 2007 U prolazu, 92 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko nesto vise o ovom motoru??? (Sem da je mnogo lep... ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmandic 8 Napisano April 18, 2007 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: bijela,montenegro Prijavi odgovor kao problematičan to je pravi instrument za ludake koji vole da voze na jednom tocku bez obzira kom, kaze mi lik koji ga je vozio da je ko biciklo i da nema sta ne mozes s njim, vjerovatno mozes i da padnes :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shomy 2 Napisano April 19, 2007 U prolazu, 92 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam cuo da je neverovatno lak za upravljanje i voznju uopste... Citao sam po internetu i kazu da iako je to najslabiji Ducati, da ipak ima prepoznatljiv Ducati zvuk... Razmisljam da kupim ovaj motor pa me zanima necije iskustvo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano April 19, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Imam druga koji ga je probao i toliko se zapalio da ce mu to najvjerovatnije biti sledeci motor. Ako si visi od 175 cm slobodno zaboravi Monstera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shomy 2 Napisano April 19, 2007 U prolazu, 92 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ako si visi od 175 cm slobodno zaboravi Monstera Zasto? Ja sam visok 184 cm... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 599 Napisano April 19, 2007 Drug član, 1363 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko nesto vise o ovom motoru??? (Sem da je mnogo lep... ) Vozio do sada: Monster 900 Monster S2R 1000 Monster S4R ( najjaèi ) Monster 620 Nisu bili moji nego od friendova - motori sa puno duha, šarma, izuzetna ciklistika, koènice i ovjes za 5+ - tko voli nek izvoli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano April 20, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Ako si visi od 175 cm slobodno zaboravi Monstera Zasto? Ja sam visok 184 cm... Ja sam visok 191 cm, jos ako dodas cizme... Kad sam sio Monstera ucinio mi se premalenim, a ovaj moj prijatelj je 175 i odgovara mu. U svakom slucju probaj da sjednes nneki i ,,sve ce ti se samo kasti...'' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHONED 022 7 Napisano April 22, 2007 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: STARA PAZOVA Motocikl: Suzuki V STROM 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Vozim monstera ,evo vec druga sezona!sipaj i vozi!servis u ns,svi delovi na lageru,motor perfektan!cena u salonu 7700e+registracija!garancija dve godine!sa motorom mozes sve!vrhunski motor!brembo,ohlins i slicno na njemu!za informacije pozovo 065/5DUCATI! ILI IDI NA SAJT www.ducati.co.yu pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shomy 2 Napisano April 28, 2007 U prolazu, 92 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan S' obzirom da ti vozis Monstera, reci mi koliko si visok i da li ti mislis da bih imao problema da ga vozim s' obzirom da sam ja visok 184cm... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano April 28, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan ja sam ga sa 100 kila i 188 vozio ko biciklo mortor extra i neces imat problema ni mrvu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano April 29, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan bez probe bolje da ne kupuje e, jesam sad pametno napisao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano April 29, 2007 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam 176 i vrhovima prstiju (u patikama) dodirujem zemlju sa Monstera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Maj 2, 2007 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam dugo zapaljen da mi to bude prvi motocikl u 4 takta, zaista, nisam pronasao ni jedan test na netu na kojem se lose pokazao, na dizajn i dalje odlepljujem, taj rezervoar.. :jecaj: , taj rep, kada sam ga video uzivo, to je bilo to, ali posle odredjenog vremena i puno predomisljanja sam ipak odlucio da nastavim na necemu sa punim oklopom i niskim upravljacem, posto sam vec resio da to bude Ducati, dao sam se u potragu za SS750. Monster je definitivno mali motor, to mogu sa sigurnoscu da kazem, problem je sto se i dosta nisko sedi, mislim da ce ti ipak biti pomalo nezgodno da ga vozis, pogotovo ako si nogat. Najbolje da odes do salona u NS cisto da sednes pa da vidis :wink: . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Maj 4, 2007 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan nepostoji nista lepse u klasi "naked" jako bi voleo da budem vlasnik jednog takvog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Jun 27, 2007 Ducatista, 2905 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se takodjer napalio na ovaj motor xtra. U pocetku mi jr bio samo lep, a onda sam imao i prilike da sedim na njemu, nadam se da cu ga i u skorije vreme i provozati (znam i ko ga ima ). Iskreno da ti kazem ja sam vec resio da mi to bude sledeci motor cim prodam ovog mog. svaki put kad ga vidim odusevim se , blago receno. cuo sam da je problem to sto je motor mali,ali sam vec skoro resi da to zanemarim ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Jun 29, 2007 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se takodjer napalio na ovaj motor xtra. U pocetku mi jr bio samo lep, a onda sam imao i prilike da sedim na njemu, nadam se da cu ga i u skorije vreme i provozati (znam i ko ga ima ). Iskreno da ti kazem ja sam vec resio da mi to bude sledeci motor cim prodam ovog mog. svaki put kad ga vidim odusevim se , blago receno. cuo sam da je problem to sto je motor mali,ali sam vec skoro resi da to zanemarim ;D Provozah ga pre neki dan, povlaci kao ne zdrav, odusevilo me njegovih 55 konja, mislio sam da ce se ipak ponasati malo pitomije, polozaj za volanom je perverzija, ma odusevilo me sve, nema razloga ne kupiti ga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano Jun 29, 2007 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan Provozah ga pre neki dan, povlaci kao ne zdrav, odusevilo me njegovih 55 konja, mislio sam da ce se ipak ponasati malo pitomije, polozaj za volanom je perverzija, ma odusevilo me sve, nema razloga ne kupiti ga. Monster 695 ima nesto manje od 55 Kw, tj. oko 73 KS. I ja sam cuo samo dobre stvari o njemu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kave 1 Napisano Jun 21, 2008 U prolazu, 11 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Imam ponudu za m600, `00 godiste,presao 10k . :)Koliko se uopste isplati voziti ga?Kolika mu je mana vazdusno hladjenje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Jun 21, 2008 Ducatista, 2905 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Samo pazari i nemoj da brines Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Idzo 0 Napisano Jun 21, 2008 U prolazu, 8 postova Lokacija: Bar Prijavi odgovor kao problematičan Moj ortak ga ima...Dosta je presao sa njim.Sad mu je stavio i kofere..Ma prava masina,a tek zvuk ;D Extra vuce i koci...Do sada nije imao nikakvih problema sa njim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
harley-forever 1 Napisano Jun 21, 2008 U prolazu, 15 postova Lokacija: TRST (Italy) Prijavi odgovor kao problematičan Lep jeste, kao i svi njegovi predhodnici, samo sto ima kvacilo u ulju, tako da zvuk nije ni priblizan onom karakteristicnom zvuku Ducatija sa suvim kvacilom.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Jun 22, 2008 Ducatista, 2905 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Pa za Monstera i ne stoji suvo kvacilo. To samo ide na one S4. Ako mene pitate, Monster je motor koi je pravljen za grad pa mu samim tim i ne treba suvo kvacilo. A za zvuk se ne brinite. Sasvim je zadovoljavajuci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Space Director 24 Napisano Jun 22, 2008 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: PG, MNE Prijavi odgovor kao problematičan Ortak iz Dubrovnika ima Monster S2R 1000, jedva cekam da dodje sa broda u 8 mjesecu, pa da mu ga otmem i silujem na njegove oči ;D Licno, meni je motor perverzija, ali sam od dosta ljudi cuo da je malen. Mada, poznanik iz Podgorice, inace poznati odbojkas iz PG, Časlav Perošević sa sigurno 198-200cm vozi Cagivu Raptor vec dvije sezone, pravi brdo kilometara i kaze da i ako ocigledno iizgleda mali pod njim, njemu je sasvim ugodan. Inace, Monster mi je... :o :o Vozicu to jednom, duze, ne samo krug-dva, sigurno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DEDA 2 Napisano Jul 4, 2008 U prolazu, 14 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj puno razmisljati i slusati one sto im je kiselo grozdje vec idi i pazari malo cudoviste... motor nije uopste slab...tih 74-75 konjica se ponasa kao 100-nak na drugim motorima a i sam osecaj voznje je ekstra...obrtni momenat... dobar je motor i neces imati problema sa njim...samo moras mu dati ono sto mu fabrika propisuje i nema problema! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 599 Napisano Jul 4, 2008 Drug član, 1363 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Ortak iz Dubrovnika ima Monster S2R 1000, jedva cekam da dodje sa broda u 8 mjesecu, pa da mu ga otmem i silujem na njegove oči ;D Licno, meni je motor perverzija, ali sam od dosta ljudi cuo da je malen. Ja sam se navozao na S2R 1000 i S4R - imao ih je friend donedavno. Maleni jesu za visoke osobe, a po ćudi su dva potpuno različita motora - S2R taman, dosta snage a ne plaši ; S4R surov stroj, traži budnog vozača široko otvorenih očiju ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...