bajone 304 Napisano Avgust 1, 2010 Neka Ekstra Titula, 402 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan zanima me da li je moguće da ti motor stoji celu noć i jutro pod kišom..i to onako dobro je padalo u bg-u, i da ujutru ne možeš da ga upališ jer se malo takoreći nakvasio? znači kad krenem da ga startujem on ispusti neki "elektro" zvuk, kao neko peckanje varničenje struje..ostavio sam ga da se lepo osuši i danas definitivno uzimam ceradu koja mi stoji kod druga..hvala i pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Avgust 1, 2010 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Kupi Japanca ... e da, nemoj ko drugar da se zeznes da uzmes indoor ciradu, pa jos samo da ti se vise natopi ceo motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajone 304 Napisano Avgust 1, 2010 Neka Ekstra Titula, 402 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan moraš ti da se praviš pametan... ;D imaš neki savet koji ne uključuje menjanje italijanske vatrene žene za japansku sluškinju..? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Avgust 1, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Okvase se kablovi i kape svecica i baca struju svuda ocim na svecicu,ove probleme mozes izbeci stavljanjem kvalitetnijih kablova i kapa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7947 Napisano Avgust 1, 2010 Drug član, 2474 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan meni se to desilo na skuteru, cak mi i automat za anlaser izgoreo tako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajone 304 Napisano Avgust 1, 2010 Neka Ekstra Titula, 402 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Okvase se kablovi i kape svecica i baca struju svuda ocim na svecicu,ove probleme mozes izbeci stavljanjem kvalitetnijih kablova i kapa. hvala na informaciji. treba da uradim taj elektri;ni upgrade na mom motoru već neko vreme al nikako da se nateram. znači sad ga upalim tako što skinem kapu sa svećice i prosušim je malo..? ili će se samo prosušiti za jedno par sati obzirom da nisam kući sada.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Avgust 1, 2010 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Meni uvek teze pali posle kise iako je kao nesto ispod cerade... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4465 Napisano Avgust 1, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Meni uvek teze pali posle kise iako je kao nesto ispod cerade... wd 40, funkcionira protiv apsorpcije vlage u kablove, lulice, elektro đekove. bobine i ostalu el. instalaciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Avgust 1, 2010 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan U bobine, kablove i svecice cenim da kisa ne moze da dopre. Takodje ni ispod sedista gde mi je elektronika. Ni u bravu. Jedino gde moze da pusti malo vode po zescem pljusku, je neki kurcic na karbu, neka bocna rupica za koju nemam pojma ni cemu sluzi. Ma bitno je da upali i dobro radi, ne postavljam uslov da mora na prvu kurblu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pexon 0 Napisano Avgust 1, 2010 U prolazu, 48 postova Lokacija: toxic Motocikl: Suzuki Bandit 1200 Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan WD 40 je spas , samo prskaj i uzivaj ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajone 304 Napisano Avgust 1, 2010 Neka Ekstra Titula, 402 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan skinuo sam kapu svećice i svećicu, lepo obrisao, prosušio i to je to. hvala mohikanac! istina, malo sam se namučio zbog skidanja plastike i svećice jer se nalazi na, po mom mišljenju, na neobjašnjivo nepristupačnom mestu al ajde možda me jednostavno mrzi da se sam bahćem oko tih stvari, lenčuga jedna ;D hvala i pozdrav svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cross 0 Napisano Avgust 1, 2010 U prolazu, 51 postova Lokacija: beograd Motocikl: YAMAHA DT 125 Prijavi odgovor kao problematičan Natopi kapicu i kabal WD-om i neces imati tih problema ali razmisljaj o novom kablu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Avgust 1, 2010 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja moj motor perem kao auto.Izalivam ga ,shamponjam,ispiram i nemam nikakvih problema.Pali kao mina.Cesto ga i ispuskiram na OMV-u. Kao sto su ti vec rekli,menjaj kabl svecice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...