sszgo 10 Napisano Jul 31, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan EDIT: kupujem kacigu velicine S ili M jeftinija varijanta neka iskljucivo fullface ponude na PP, pozeljne slike /EDIT pozz idem na put motorom i potrebna mi je kaciga za suvozaca ne bih da je kupujem ako ne moram samo za taj put ergo: ako neko iz beograda ima fullface kacigu velicine s ili m po mogucnosti roze sa cveticima ili slicna zenska tema a da moze/hoce da je pozajmi na desetak dana oko 10tog avgusta nek mi pusti poruku hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Avgust 2, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pa nemojte svi odjednom vidim da mi kupovina ne gine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Avgust 2, 2010 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Da si rekao sa zutim leptiricima, pa i nekako. Ovako, sa roze cveticima... tesko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Avgust 7, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan izmenjen tekst, aktuelno sad kao kupovina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Avgust 7, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan premestiti ovde http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&board=39.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grizli123 4 Napisano Avgust 7, 2010 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan nolan n 32 crvena ,velicina s,poklanjam za 35 eura.pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Avgust 7, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan n32 nije fullface kaciga ili gresim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Avgust 7, 2010 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije valjda da nemas ni jednog ortaka koji ce ti pozajmiti kacigu za tih 10 dana???? Pa skim se ti druzis i vozis? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Avgust 7, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan uglavnom svi imaju samo po jednu koju koriste a ja necu da cimam ljude ako znam da ce im trebati kaciga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Avgust 7, 2010 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan uglavnom svi imaju samo po jednu koju koriste a ja necu da cimam ljude ako znam da ce im trebati kaciga Pa koji su bre to bikeri kad imaju samo jednu kacigu? Sa pogresnima se ti druzis ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Avgust 7, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan eto i ja imam samo jednu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Avgust 7, 2010 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan eto i ja imam samo jednu Pa i ti si jak bajker onda ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Avgust 7, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ljudi koji se voze po gradu nemaju potrebe da imaju visak kaciga od par stotina eura... vozimo samo sebe u 99% slucajeva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Avgust 7, 2010 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Od kad do kad ti treba? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Avgust 9, 2010 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=58797.new#new Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...