Jump to content

Moto Zajednica

PIAGGIO FREE - Prodat

Recommended Posts

• Ne silazi, 6574 postova
  • Motocikl: đački pešački

Piaggio Free, 2000, vlasnik. Registrovan za dvoje, Beograd,  SO Rakovica tablice. Moj prvenac, uzeo ga od drugara prošle sezone a ove prešao na veći skuter a supruga odustala od samostalnog voženja uplašena saobraćajnim naseljem i starija ćerka isto, te je to  razlog prodaje. Ide sa mojih 130 kila i velikim vetrobranom 74, u dvoje 69. Potrošnja 3-3,3 l. U odličnom stanju, nije padano sa njega, plastike sve cele i na mestu, sive ko nove. Ofarbana dekla i zadnji most specijalnom bojom sa podlogom za aluminijum. Ima unikatne fuzastere za suvozača te jako veliko sedište za saputnika koje treba da se tpacira a skida se u jednom potezu. Halogeni far. Pred kraj sezone zamenjene rolnice,  disk pločice, semerinzi i ulje u viljušci, lager točka, svećica i čišćen karburator. Auspuhu nije vađen katalizator i nije zapušen. Gume solidne, akumulator metut nov pred prošlu sezonu. Pali na pip. Uz njega ide skraćen originalni kofer i vetrobran koji je ispoliran do pune providnosti. Stalno parkiran u grejanoj garaži i nije vožen ove sezone. Mene je iskoštao sa svim preko 600€.

Cena 500€.

post-7233-12879088667444_thumb.jpg

post-7233-12879088669538_thumb.jpg

post-7233-12879088670957_thumb.jpg

post-7233-12879088672269_thumb.jpg

post-7233-12879088673599_thumb.jpg

post-7233-12879088674993_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 178 postova

lep motoric i dobro je ocuvan.malo je jaca cena al kakvi se sve krsevi prodaju po slicnoj ceni,mislim da ce ovaj motoric brzo naci novog vlasnika! ;D sretno sa prodajom!

p.s. krivo mi je samo za libety-ja sto nisam bio brzi  ;)

• Ne silazi, 6574 postova
  • Motocikl: đački pešački

Pa, Liberty je otišo isto veče, čim sam čuo telefon sišavši sa motora. Fri je u boljem stanju,odnosno Liberty je tražio sređivanje. Cena ko cena. Platio sam ga 500€, pa troškovi odjave pošto se vozao na NS tablice, 2 puta tehnički dok mi nisu uvažili 2 sedišta, fuzasteri i mozganje oko njih, pa opet smišljanje dobrog sedištaza suvozača uz sve date novce ima i rada mog a i drugara koji nije uračunat. Registracija za dvoje ima dodatnu vrednost jer ih je malo koji mogu voziti, mislim legalno a i sa ovako velikim i udobnim sedištem. Što se tiče krševa, njih zaista ima ne samo među Frijima i ja kad sam birao mnogo sam ih pregledao pogotovu što sam hteo registrovanog za dvoje  i ne belog i na kraju uzeh ovaj od znanca. Početkom sezone su 2 komada prodata iz Pančeva, na slici tip top zaista, 650 i 600€. Dobra roba nije nikad skupa, već ono jeftino ko što je bio Liberty u poštarskom izdanju.

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja