Bane-shadow 9 Napisano Jul 30, 2010 U prolazu, 31 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Motor je u sasvim dobrom stanju i potpuno spreman za sezonu. Regisrovan je do 04.2011. i vodi se na mene. Ima bočne kofere "Givi",povišen vizir,nov akumulator,nov lanac i lančanike. Moj telefon je 065/30-33-425 Što se cene tiče,ona je 2500 e. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Jul 30, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan koje je godiste Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano Jul 30, 2010 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Piše u naslovu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane-shadow 9 Napisano Jul 31, 2010 U prolazu, 31 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Neko,nešto.......... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ledu77 46 Napisano Jul 31, 2010 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Africa RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Kilometraža ? ;D Razlog prodaje ?? :o Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane-shadow 9 Napisano Avgust 1, 2010 U prolazu, 31 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Motor je prešao 50000 km. Što se razloga prodaje tiče nema nikakve tajne,može se reći da mi pare trebaju za nešto drugo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane-shadow 9 Napisano Avgust 2, 2010 U prolazu, 31 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ledu77 46 Napisano Avgust 4, 2010 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Africa RD04 Prijavi odgovor kao problematičan A to drugo nije motor ...??? ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane-shadow 9 Napisano Avgust 6, 2010 U prolazu, 31 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Pa sad nije. Motor će mi trebati tek možda za godinu dana. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...