Jump to content

Moto Zajednica

Udes danas 29.07.2010 oko 14.30h Zrenjaninski put

Recommended Posts

• Nesvrstan, 756 postova
  • Motocikl: R21A

Pre jedno 2 sata sam prosao Zrenjaninskim putem u visini Hotela Elegance i video saobracajku skutera i golfa I bele boje,skuter je bio u katastrofanom stanju ali predpostavljam da je u pitanju Sprint MAX bele boje sa crnom grafikom! Ako sam dobro shvatio Golf se kretao iz pravca Borce ka gradu i pokusao je skretanje levo u ulicu izmedju hotela i tehnickog pregleda VIR dok je skuter isao iz pravca grada ka Borci i sreli su se u krajnjoj desnoj traci prema Borci! Kada sam ja prolazio na licu mesta nije bilo aktera nesrece vec sam jedna patrola policije koja je regulisala saobracaj i nisu hteli da razgovaraju samnom,ono sto sam video je da neka kineska jet kaciga stoji na autobuskoj stanici desetak metara od mesta udesa,tragova krvi nije bilo!

Najiskrenije se nadam da je kolega dobro!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1555 postova
  • Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200

Nezgodno mesto. Ako se dobro secam, na tom mestu se sa desne strane , iz pravca motoriste ukrstaju tri ulice...Jedna pre kafanice, jedna posle kafanice i jedna sa parkinga gore pomenutog hotela. Verujem da je golf hteo da izvede manevar skretanja ,ali ga je neko sprecio iznenadnim dolaskom iz neke od tri ulice, pa je  ovaj stao na sred ulice , a skuter vise nije imao mesta za kocenje...Ili je u pitanju poznati nemar ili prezir prema motoristima... Puno srece kolegi.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja