Pauk 613 Napisano April 18, 2007 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Da li po nasem zakonu treba imati tokom voznje kod sebe ili u u motoru prvu pomoc? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano April 18, 2007 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan da Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano April 18, 2007 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan A sta se podrazumeva da treba imati? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano April 18, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan A sta se podrazumeva da treba imati? Pa prvu pomoc ! :mrgreen: Ovakvu torbicu npr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran_Bgd 0 Napisano April 18, 2007 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ER 6F Prijavi odgovor kao problematičan A sta se podrazumeva da treba imati? Komplet za prvu pomoc po specifikaciji kao za auto ili za motor, imas dve varijante ili sam da ga napravis, da prepakujes veliki automobilski ili da narucis iz Luisa bas za motor. Pitaj Minu za ovo iz Luisa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano April 18, 2007 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan A sta se podrazumeva da treba imati? Pa prvu pomoc ! :mrgreen: Ovakvu torbicu npr Wieviel Euro kostet solche Erste-Hilfe Tasche? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano April 18, 2007 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan kupio bih prvu pomoc,odgovara Luis,jer je ti Mina imas na lageru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano April 18, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Imam josh jednu ili dve nisam sigurna. 12 eur Ali pre ponedeljka ne mogu da vam dostavim. Jer roba nije kod mene... Goran bgd je bash juche uzeo jednu ovakvu torbicu ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano April 18, 2007 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan OK,javi mi kada budes imala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano April 18, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan OK' date='javi mi kada budes imala[/quote'] Dogovoreno ! javljam ti se od ponedeljka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolapanic 20 Napisano April 18, 2007 Svrati ponekad, 130 postova Motocikl: BMW R1200GS, Ex BMW R1150GS, Ex Honda NX500R Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ovakvu PP imam i ja u torbi na motoru a mislim da treba imati i sijalice.U Louisu ima i trokut(torba koja se navlaci na kacigu) i nije losa stvar ni to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano April 19, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Goran bgd je bash juche uzeo jednu ovakvu torbicu ! Ako je Goran uzeo, onda i ja uzimam jednu za mene! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano April 19, 2007 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Goran bgd je bash juche uzeo jednu ovakvu torbicu ! Ako je Goran uzeo' date=' onda i ja uzimam jednu za mene![/quote'] Ako budeš uzimao sve što Goran ima, trebaæe ti ovakav KOFER! I još nešto: ti previše divljaš da bi sebi dozvolio da nemaš prvu pomoæ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano April 19, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Goran bgd je bash juche uzeo jednu ovakvu torbicu ! Ako je Goran uzeo' date=' onda i ja uzimam jednu za mene![/quote'] Ako budeš uzimao sve što Goran ima, trebaæe ti ovakav KOFER! I još nešto: ti previše divljaš da bi sebi dozvolio da nemaš prvu pomoæ! Da ne idemo mnogo u off, ali Goran zaista ima korisne stvarcice na motoru (one kesice sa secerom i cajevima recimo), covek je iskusan biker. Ja divljam!? Ovo ti necu oprostiti Da necemo i mi sad ono: ja ti kazem kako ludacki dobro vozis, pa onda ti meni, pa onda svi dobro vozimo a ostali :shock: Ja sam medju vam uvek bio najsporiji! I da se vratim na temu, Prvu pomoc zaista treba imati, ne samo zbog zakona, ne samo zbog sebe, vec i za druge. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Maj 4, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Svi koju su zainteresovani za prvu pomotj mogu da dodju u caffe A bre... imam 5-6 torbica prve pomotji iz Louisa. Cena je 12 eur Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Maj 4, 2007 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan ja uz'o jednu, zlu ne trebalo.. :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TheDR 2 Napisano Maj 8, 2007 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Sad je bilo u LOUISu snizenje za prvu pomoc - 5e!! Ako nekom treba, proverite! :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest SNAKESBIKER Napisano Maj 9, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan OBAVEZNA je prva pomoc po zakonu !!!! naime, u poslednjoj nedelji aprila tokom akcije saobracajne patrole ,zaustavljen sam i bio sam pitan za prvu pomoc ! prema tome...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Maj 10, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Meni nikad policajac nije trazio prvu pomoc za 17 godina mog moto staza i stotine hiljada predjenih kilometara. A ako bude obavezno posedovanje prve pomoci za motocikle, kupicu i ja jednu, zlu ne trebalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...