OpFor 225 Napisano Jul 29, 2010 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd (Banjica II) Motocikl: V-Star 1100 Silverado Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem ocuvane kozne pantalone: 1. Akito,crne, velicina 58 ....................... cena 60 evra 2. JNA oficirske brich, braon, velicina 54 ..... cena 40 evra Akito ima manje nedostatke (poteznica na patent zatvaracu na jednoj nogavici i na shlicu, elasticni deo na ledjima malo rasiven - vidi se na slikama). JNA nisu nikada nosene, ali treba da se ociste/operu spolja zbog dugog stajanja negde u magacinu. Ali da predjem na hvaljenje Akito su nesto malo nosene, nema ogrebotina i imaju kvalitetne stitnike za kolena (touring verzija, stiti kolena i od vetra, ne samo od povreda). Imaju patent zatvarac za spajanje sa jaknom, mislim da je to uglavnom standardizovano. Na butinama sa strane imaju "harmoniku" tj. elasticni kozni deo, kao i na pojasnom delu na bubrezima. Zatezanje u struku je napred, pomocu kozne trake sa cickom. Na potkolenicama su patent zatvaraci sa spoljne strane (ne grebu motor pri sedanju i sl.). JNA su izvucene negde iz magacina, nisu ni jednom nosene i u stvari predstavljaju kolekcionarsku vrednost (godina proizvodnje je 1974)! Izradjene su od kvalitetne koze i treba ih samo oprati i premazati nekim sredstvom za odrzavanje. Potkolenice su napravljene tako da jedan deo ulazi u cizmu, a drugi ide preko, imaju i drzac za stop-palicu. Kais je kozni i moze da se skida. Postava je potpuno nova. Specificnog su kroja, kao jahace cakshire, i veoma su udobene zbog toga. Za "custom look", coperase, oldtimer i tematske motocikle, moto-susrete i putovanja su odlicne, ali za setanje po gradu su malo vise "nazi". Ako ste zainteresovani, ostavite poruku na PP, ili na telefon 0600/241-752 Joca (ali sam uglavnom na motoru, pa cu uzvratiti poziv kasnije. Ja sam u Beogradu, i mobilan sam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...