hellena 60 Napisano Avgust 29, 2010 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Meni se đasvi tako taman. Biće kao đavo Popsy kad ćemo da pijemo kafu i komentarišemo, gde je banda? kad god, oces sada ;D ;D ;D Stižem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Avgust 29, 2010 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pratim temu,retke su dame koje ce zaleci i zamastiti sepri tom zanemarujuci nokat koji se moze polomiti! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Avgust 29, 2010 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Opa Cehe zivo, zivo! ;D :smajlikojiigraipeva: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Avgust 29, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Znači, gelendere krečimo u belo. Dobro. Mat ili glossy? Cirkoni? Svarovski? Halteri? Ups!!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Avgust 30, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan kuuuuuL! Svaka čas'! Pratim dalje i staviš neke fancy ručke http://www.louis.de/_20f57b33d572e63e193b55e5effac72913/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=460&wgr=342&list_total=54&anzeige=0&page=0&artnr_gr=10019592 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 30, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan A treba nam i ovo... kolko sam razumeo treba vam ploča da je stavite na nosač i imate je od mene (jeste od kineskog kofera ali kao topcase će da završi posao), Nalazi vam se u Labaratoriji pa je pokupite kad budete stigli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Avgust 30, 2010 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Treba ploča da pokrijemo nosače koji su ručno pravljeni, a trebaju i nosači sa slike... Ovi "uradi sam" su krivi i onako... kriiivi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Avgust 30, 2010 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Uuuuu, ručke su super Scubo znaš da ja te šljokice i kristale ne fermam Jel ima neko drugačije predloge u vezi farbanja, nalepnica? Juče i danas se ceo dan vozikam tamo amo, pa mi milo čak i čekanje u koloni i kiša Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VULKAN 16 Napisano Avgust 30, 2010 U prolazu, 29 postova Lokacija: Jakovo-Beograd Motocikl: VN 900,,NSU PRETIS 1960. Prijavi odgovor kao problematičan Dobila zadnje migavce, poručila ostatak plastika. Kad montiram migavce idem u probnu vožnju I da, ako neko ima ploču od nekog kofera koju ne koristi tj. ne treba mu, nek mi se javi sutra cu da pogledam kakvu plocu imam,,nesto ima sigurno samo da vidim u kakvom je stanju,pa ako je ok tvoja je ako ti jos treba... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Avgust 31, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja jedan predlog u vezi farbanja ali moram prvo da fotografišem jedan automobil Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Njegova klinceza 183 Napisano Avgust 31, 2010 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX250R Prijavi odgovor kao problematičan Videla sam danas Hellenin TA na Zelenjaku. ;D Ovako "sarenog" bar niko nece da krade... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Avgust 31, 2010 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Videla sam danas Hellenin TA na Zelenjaku. ;D Ovako "sarenog" bar niko nece da krade... Pa da, nadajmo se da je tako Svejedno, vezan je i alarm je uključen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Avgust 31, 2010 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Dobila zadnje migavce, poručila ostatak plastika. Kad montiram migavce idem u probnu vožnju I da, ako neko ima ploču od nekog kofera koju ne koristi tj. ne treba mu, nek mi se javi sutra cu da pogledam kakvu plocu imam,,nesto ima sigurno samo da vidim u kakvom je stanju,pa ako je ok tvoja je ako ti jos treba... Poslužilo bi mi šta god, samo da stavim preko onih šipki da se neko ne nabode na njih A i da mogu mrežicom nešto da uvežem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xl600v 147 Napisano Avgust 31, 2010 U prolazu, 97 postova Lokacija: Gradacac BiH Motocikl: Africa twin 2024. ES DCT Prijavi odgovor kao problematičan A ovako nešto? nisam mogao drugačije nego PDF CCCC.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Septembar 1, 2010 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan A ovako nešto? nisam mogao drugačije nego PDF Transalp je previše veliko, ali mogli bi štitnici za ruke i blatobran u belo, ne izgleda toliko loše sa belim roll bar-om. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xl600v 147 Napisano Septembar 1, 2010 U prolazu, 97 postova Lokacija: Gradacac BiH Motocikl: Africa twin 2024. ES DCT Prijavi odgovor kao problematičan ovo je samo ugrubo kao ideja kombinacije crno-bijelo a natpise možeš kopirati originalne ali da budu bijeli a crvena (ili narandžasta) je samo da doda malo "živosti". Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Septembar 1, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Skroz pristojna ideja. Mada ja volim postapokaliptichne (Mad Max) fazone. Tu caruje samo mat crna. Pa onda neki "bolestan" roll bar, zatim razne chuturice, kanisteri, boxovi... U svakom sluchaju, necesh da pogreshish ni sa jednom varijantom (Cheh i xl600v). Sa mat tenerom u paru, ima da budete kao jahachi apokalipse. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Septembar 1, 2010 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Skroz pristojna ideja. Mada ja volim postapokaliptichne (Mad Max) fazone. Tu caruje samo mat crna. Pa onda neki "bolestan" roll bar, zatim razne chuturice, kanisteri, boxovi... U svakom sluchaju, necesh da pogreshish ni sa jednom varijantom (Cheh i xl600v). Sa mat tenerom u paru, ima da budete kao jahachi apokalipse. ;D Čoveče pa jedino me ti razumeš! :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 2, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se izvinjavam, ove nedelje nisam stigao do Panceva...sledece moram zbog drugih stvari.. Koca me je odavno preduhitrio..znao je da okrene pravi broj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Septembar 2, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Evo moje stare ideje za prepravku tenere 660. Mozhda ti sine neka ideja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Septembar 12, 2010 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Evo novosti. Na transalp je čika Arakis stavio svirene koje sam dobila od Vlajka, pa sad mogu da plašim ljude po saobraćaju. Sutra bi trebalo da se čujem sa čovekom koji će da mi ispravi rezervoar i ofarba motor, da se dogovorimo kad i kako. S tim što sam danas polupala plastike, tačnije pukli su varovi jer sam uvaljala transalpa u blato u šumi ;D Al dobro. Biće ponovo posla za Nikolu Inače mašina radi odlično, nikakvih problema nisam imala. Jedino što malo smeta je što je volan kriv, malo uvijen, pa je čudno. Ništa drugo. Pisaću kad bude bilo pomaka što se tiče sređivanja plastika i farbanja. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6143 Napisano Septembar 12, 2010 Svakom po zasluzi, 12443 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...pričam ja u petak o krešićima i valjanju...niko mene da posluša ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 12, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ma napravi golaca sa rolovima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Septembar 12, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan e jesam seljak gledam i kontam gde sam video taj V na motoru.......... http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=55744.320 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 12, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Parola snadji se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...