MotorniZgoditak 28 Napisano Maj 9, 2014 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kawasaki er-6n piaggio bev500 Prijavi odgovor kao problematičan @bojsa da nisi bio na nekoj velikoj nizbrdici pa se plovak spustio ? Meni tako hoce ponekad ali ne bas posle 60km... da se nisi mozda preracunao ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojsa 135 Napisano Maj 10, 2014 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Monster 1200 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi trebalo da sam se preracunao, ali idem na pumpu kasnije da probam da napunim gorivo do vrha ponovo, pa cu da vidim, mozda sam se stvarno nesto zabrojao... danas se jos radilo, sredio sam filter za vazduh, oprao i nauljio ga sa motul sprejem, a pritom sam stavio i nove svecice (NGK) kad sam vec otvarao kuciste filtera. Elem, treba mi pomoc nekog samo da pogleda na svom motoru gde ide ovo crevo na slici ispod, mislim da je u pitanju iberlauf i da ne ide zapravo nigde konkretno. Ipak sigurno je fabricki predvidjeno da ide nekim putem... Molim vas za pomoc, idealno bi bilo ako moze neka slika ili barem dobro objasnjene, unapred hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan010 24 Napisano Maj 10, 2014 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Kawasaki er6n 06' Prijavi odgovor kao problematičan ne ide nigde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan_kv 56 Napisano Maj 10, 2014 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Kv-Bg Motocikl: Kawasaki er6-n Prijavi odgovor kao problematičan tacno tako samo ga provuci dole negde da ne smeta i to je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojsa 135 Napisano Maj 10, 2014 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Monster 1200 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam puno na informaciji, to je to onda, veliko olaksanje Sada je sklopljen i radi kao svajcarski sat Do sada sam obavio ciscenje i podmazivanje lanca, ociscen i nauljen filter za vazduh, zamenjene svecice, ulje i filter ulja, sipao Motulov 4T aditiv za gorivo, ofarbao tegice, stavio trakice (jedva nadjoh u boji da se slaze sa ramom ), sad mogu konacno da se vozim Evo jedna sa danasnje voznje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojsa 135 Napisano Maj 10, 2014 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Monster 1200 2017 Prijavi odgovor kao problematičan @bojsa da nisi bio na nekoj velikoj nizbrdici pa se plovak spustio ? Meni tako hoce ponekad ali ne bas posle 60km... da se nisi mozda preracunao ? Eh da, bio si u pravu, nesto sam se ja preracunao, posto je stalo 11.5 L tacno, a on se neckao oko toga da li da upali rezervu ili ne Ne znam zasto sam bio ubedjen da mu je rezervoar od 19 L i onda pogledam u knjizicu kad ono 15.5 L... btw kolika bi potrosnja trebala da bude okvirno po gradu za mene sa oko 100 Kg i 187 cm visine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan_kv 56 Napisano Maj 10, 2014 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Kv-Bg Motocikl: Kawasaki er6-n Prijavi odgovor kao problematičan meni ispala 4.5l iste tezine smo bili tad (sad sam se bacio na dijetu pa imam koje kilo manje ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ozn 31 Napisano Maj 11, 2014 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC 750XD Prijavi odgovor kao problematičan 184cm/80kg 5-6L/100km u gradu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotorniZgoditak 28 Napisano Maj 11, 2014 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kawasaki er-6n piaggio bev500 Prijavi odgovor kao problematičan 179/73kg merio od sipanja do sipanja po gradu 4,9l/100km bez suvozacice, bilo je 3 dana odlaska na posao i par sitnih voznjica po gradu bez previse gasiranja. Doduse nisam merio od kad sam cistio dizne, fiter i sredio ler gas, moguce da moze i nize da se spusti, ali i sa ovim sam extra zadovoljan Dosta zavisi od stila voznje, ja ga drzim oko 5k obrtaja, to je onaj trenutak kad prestane zujanje plastike i nekako motor tu ima fin odziv na gas kad treba da se provucem negde ili preteknem, nekako mi tako doslo prirodno i toga se drzim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan b 13 Napisano Maj 12, 2014 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati SFT Prijavi odgovor kao problematičan Bojsa, gde si uzeo trakice u boji rama? Daj neki tel... Hvala vam puno na informaciji, to je to onda, veliko olaksanje Sada je sklopljen i radi kao svajcarski sat Do sada sam obavio ciscenje i podmazivanje lanca, ociscen i nauljen filter za vazduh, zamenjene svecice, ulje i filter ulja, sipao Motulov 4T aditiv za gorivo, ofarbao tegice, stavio trakice (jedva nadjoh u boji da se slaze sa ramom ), sad mogu konacno da se vozim Evo jedna sa danasnje voznje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojsa 135 Napisano Maj 12, 2014 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Monster 1200 2017 Prijavi odgovor kao problematičan @milan b saljem na PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan_kv 56 Napisano Maj 12, 2014 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Kv-Bg Motocikl: Kawasaki er6-n Prijavi odgovor kao problematičan 179/73kg merio od sipanja do sipanja po gradu 4,9l/100km bez suvozacice, bilo je 3 dana odlaska na posao i par sitnih voznjica po gradu bez previse gasiranja. Doduse nisam merio od kad sam cistio dizne, fiter i sredio ler gas, moguce da moze i nize da se spusti, ali i sa ovim sam extra zadovoljan Dosta zavisi od stila voznje, ja ga drzim oko 5k obrtaja, to je onaj trenutak kad prestane zujanje plastike i nekako motor tu ima fin odziv na gas kad treba da se provucem negde ili preteknem, nekako mi tako doslo prirodno i toga se drzim. ja ga drzim na oko 3.5k i tu je tih 0.4 l/km u odnosu na moje merenje Ma generalno motor je bombona uopste ne trosi mnogo, a i da trosi uvek bi se naslo za gorivo Ja napravio krug do Studenice, Golije...juce da iskoristim vreme pred ovu "zimu" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojsa 135 Napisano Maj 12, 2014 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Monster 1200 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Narandzasti je stvarno brutalno lep, mislim da je u prvoj generaciji definitivno najlepsi btw jedno pitanje, vecina modela koji su se prodavali imaju izguljene blokove motora sa strane, pa me zanima koji je razlog? Ovaj sto sam ja uzeo je jedan od retkih koji nije bio oguljen po bokovima... U cemu je stos? Mozda je ocigledno, ali ja nisam pre toga imao motor niti bio u prici, pa mi nije jasno, ali mi je nemoguce da su svi padali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Maj 12, 2014 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je kod tebe samo zamenjeno deklo, kao i kod mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojsa 135 Napisano Maj 12, 2014 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Monster 1200 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Moguce, samo mi nije jasno kako je moguce da se, ocigledno, tako lako oguli... (to sad kenjam dok prvi put ne naucim u praksi )... Padovi ili neka generalna nepaznja? Kontam da je lako, jer je aluminijum u pitanju.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Maj 12, 2014 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Ma klizanje neko od loseg obaranja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan b 13 Napisano Maj 12, 2014 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati SFT Prijavi odgovor kao problematičan Mozda se neko pronadje, ja moj izgulih provlačeći se izmedju zardinjera, pa na neke cigle pri izlasku unazad, cak sam zakacio fuzaster na onaj crno-žuti stubic isto unazad (kad navučeš kacigu samo pravo) pa sam dvaput odlomio rucicu kocnice(samo kraj) na vrata od garaze da kao ne otvaram i drugo krilo i jbg Imao sam volju sa širim kormanom al kako retrovizorčiće štelujem više puta dnevno, i potpisujem o fasadu, ništa.... Da ne spominjem kofer. Tako da ne mora da znaci da su "grebanja" znak da je pao s trećeg sprata!!!!! Moguce, samo mi nije jasno kako je moguce da se, ocigledno, tako lako oguli... (to sad kenjam dok prvi put ne naucim u praksi )... Padovi ili neka generalna nepaznja? Kontam da je lako, jer je aluminijum u pitanju.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotorniZgoditak 28 Napisano Maj 13, 2014 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kawasaki er-6n piaggio bev500 Prijavi odgovor kao problematičan Dekla je tako otvorena da se oguli ako ti i u mestu padne, znam iz prve ruke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojsa 135 Napisano Maj 13, 2014 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Monster 1200 2017 Prijavi odgovor kao problematičan E to, znaci da ne prolazim izmedju zardinjera i generalno da pazim ako se provlacim negde... Meni ce se to prvom desiti ako se opustim previse... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ozn 31 Napisano Maj 13, 2014 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC 750XD Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ovako nesto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan010 24 Napisano Maj 13, 2014 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Kawasaki er6n 06' Prijavi odgovor kao problematičan Ekipo, jel ima neko zadnji baltobran na motoru, treba mi kalup da napravim za sebe? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotorniZgoditak 28 Napisano Maj 13, 2014 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kawasaki er-6n piaggio bev500 Prijavi odgovor kao problematičan Tesko da ce iko da skida zadnji blatobran jer je vezan zip tie vezicama i one moraju da se seku da bi se skinulo . Mogao bih da ti ufotkam i premerim, al da ga sečem ne mogu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Maj 14, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan mozes li od kartona da ga iskopiras? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan010 24 Napisano Maj 14, 2014 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Kawasaki er6n 06' Prijavi odgovor kao problematičan mozes li od kartona da ga iskopiras? Pa sigurno da moze,nego kako ugao da mu uhvati? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojsa 135 Napisano Maj 15, 2014 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Monster 1200 2017 Prijavi odgovor kao problematičan 'bem ti vreme, bolje da sam kupio camac umesto motora... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...