bojsa 135 Napisano Maj 5, 2014 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Monster 1200 2017 Prijavi odgovor kao problematičan U toku priprema tegica za farbanje, smirga 600, pa 1000, pa 2000 i na kraju farbanje. Vidim da nisu prajmovani fabricki, pa verovatno necu ni ja. Eventualno ako nadjem prajmer u spreju sad kad svratim do farbare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan010 24 Napisano Maj 5, 2014 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Kawasaki er6n 06' Prijavi odgovor kao problematičan Evo slike kako je bilo i kako je sada, s crnim felnama je meni 10x lepse Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svahbaz 56 Napisano Maj 5, 2014 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Er6n 2008 / Versys 650 2017 Prijavi odgovor kao problematičan odlicno izgleda, crno je crno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan010 24 Napisano Maj 5, 2014 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Kawasaki er6n 06' Prijavi odgovor kao problematičan Ma to brate, za neki dan cu i nogare isto ko tvoje crno mat ram necu da diram, mnogo posla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Maj 5, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan dobro izgleda ej. Ja ili poliram moje da uklopim sa nogarama ili oba farbam u crno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan010 24 Napisano Maj 5, 2014 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Kawasaki er6n 06' Prijavi odgovor kao problematičan dobro izgleda ej. Ja ili poliram moje da uklopim sa nogarama ili oba farbam u crno Nema prvo jesi reko da sam lud Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Maj 7, 2014 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Evo slike kako je bilo i kako je sada, s crnim felnama je meni 10x lepse Gde si radio sediste, ili bi prodao to svoje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Maj 7, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan original bagster, dobio uz motor. Taj nema sanse da ti da, de si vido pirocanca koji daje . Salu na stranu i ja sam mu kukao za sediste i na kraju mi preradili . nego pitanje za kolege, se desava vama da vam snop svetla posto farbaca kao pravougaonik snop, da vam stoji malo nakoseno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan010 24 Napisano Maj 7, 2014 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Kawasaki er6n 06' Prijavi odgovor kao problematičan Evo slike kako je bilo i kako je sada, s crnim felnama je meni 10x lepse Gde si radio sediste, ili bi prodao to svoje? kao sto je reko nikola original bagster i dobio uz motor,al naravno da ga ne bi prodao jesi lud brate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nellle 614 Napisano Maj 7, 2014 Svrati ponekad, 257 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo slike kako je bilo i kako je sada, s crnim felnama je meni 10x lepse Gde si radio sediste, ili bi prodao to svoje? @boro Do sada si mogao sam da ga napravis... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Maj 7, 2014 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Mrzi me da pravim, najradije bih kupio gotovo Za mesecak dana ponovo idem u Albaniju, pa ako se Er ne proda, onda cu njime. A tako je neudoban na duze staze.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Maj 7, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan 50e u nis stiv dizajn, ja sa tim sedistem vec preso preko 7-8k km i nije mrdnulo, a bas je udobno. Ja prezadovoljan . Samo sto treba dan dva da ti odradi sediste. Ako te ne mrzi da cekas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Maj 7, 2014 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde baci neku sliku tog tvog da vidim kako izgleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan010 24 Napisano Maj 7, 2014 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Kawasaki er6n 06' Prijavi odgovor kao problematičan Mrzi me da pravim, najradije bih kupio gotovo Za mesecak dana ponovo idem u Albaniju, pa ako se Er ne proda, onda cu njime. A tako je neudoban na duze staze.. Evo brate boro, samo za tebe http://www.ebay.de/itm/Kawasaki-ER-6n-ER-6f-Sitzbank-Sitz-neu-beziehen-incl-Stickerei-/170794514534?pt=DE_Motorradteile&hash=item27c4257866 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojsa 135 Napisano Maj 8, 2014 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Monster 1200 2017 Prijavi odgovor kao problematičan nego pitanje za kolege, se desava vama da vam snop svetla posto farbaca kao pravougaonik snop, da vam stoji malo nakoseno? Isto, bas sam se pitao da li je to normalno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Maj 8, 2014 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Mrzi me da pravim, najradije bih kupio gotovo Za mesecak dana ponovo idem u Albaniju, pa ako se Er ne proda, onda cu njime. A tako je neudoban na duze staze.. Evo brate boro, samo za tebe http://www.ebay.de/itm/Kawasaki-ER-6n-ER-6f-Sitzbank-Sitz-neu-beziehen-incl-Stickerei-/170794514534?pt=DE_Motorradteile&hash=item27c4257866 Uuu ne smem, ovo skupo, treba mi neko jeftinije da mogu da ga prezalim kad mi ga skinu Znas da su mi krali bocne plastike, jos i sediste, bilo bi mnogo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woo3 112 Napisano Maj 8, 2014 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Beograd Motocikl: .... Prijavi odgovor kao problematičan Meni snop svetla normalan, nije nista iskoseno. I ja te probleme sa sedistem nisam imao, meni je moje fabricko udobno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojsa 135 Napisano Maj 8, 2014 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Monster 1200 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Ti imas drugu generaciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paya 14 Napisano Maj 9, 2014 U prolazu, 35 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sachs Madass 125cc (2008), ER-6N (2014) Prijavi odgovor kao problematičan u toku sledeće nedelje stiže "zverka"...najduže dve nedelje mog života... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B.S 37 Napisano Maj 9, 2014 Svrati ponekad, 155 postova Prijavi odgovor kao problematičan Taman da se ustali lepo vreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paya 14 Napisano Maj 9, 2014 U prolazu, 35 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sachs Madass 125cc (2008), ER-6N (2014) Prijavi odgovor kao problematičan Čim se malo uvežbam (prvi "veliki" motor) mora neko druženje/vožnja "sekte" da padne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svahbaz 56 Napisano Maj 9, 2014 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Er6n 2008 / Versys 650 2017 Prijavi odgovor kao problematičan To se organizuje poslednje 2 godine koliko se ja secam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojsa 135 Napisano Maj 9, 2014 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Monster 1200 2017 Prijavi odgovor kao problematičan u toku sledeće nedelje stiže "zverka"...najduže dve nedelje mog života... Verujem, ja kada sam cekao dva dana da bih ga pokupio nisam znao sta cu sa sobom, mislim da bih za dve nedelje umro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojsa 135 Napisano Maj 9, 2014 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Monster 1200 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Imam jedno pitanje, da li se jos nekom random pali lampica za gorivo? Juce i danas nekoliko puta u toku voznje se upalila, nekad kada nagnem motor, a nekad ne, a nisam presao vise od 60 km od kada sam napunio rezervoar... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuba75 16 Napisano Maj 9, 2014 U prolazu, 95 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni se palita FI lampica. Promenio sam pumpu na kojoj tocim gorivo i vise se ne pali. Verovatno sam natrcao na losu turu goriva pa cim se to potrosilo nije se vise palila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...