ninalara 429 Napisano Februar 16, 2013 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Tracer 9 Prijavi odgovor kao problematičan EBC HH Gde si kupio plocice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Februar 16, 2013 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan posto sam probao nekoliko i cuo sve od navedenih mogu rekao bih da najbolji zvuk imaju Yoshi (courtesy of Garfield1974 ) i Akrapovic, s' tim sto bih pre dao prednost Akrapovicu jer meni barem deluje skladnije na motoru, Yoshi previse viri preko zadnjeg tocka, ali ima najbolji zvuk. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bukinac 5 Napisano Februar 17, 2013 Svrati ponekad, 98 postova Lokacija: BG Motocikl: Kawasaki er6n 06' zx6r 05' z750 07' Z750 07' Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam jednog er6n sa leo vince izduvom...brutalno se cuje ali slazem se da je yosimura odlicna isto. Zna li neko mozda gde bih mogao da uzmem novi retrovizor(desni) ili eventualno nekog dobrog majstora koji bi to pogao da mi pogleda, mada mislim da je navoj otisao. pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Februar 17, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Navoj napravis nov. Neko sa strugom, bila neka tema na forumu negde samo potrazi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Februar 18, 2013 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan pogledacu u garazi, mislim da imam originalni desni retrovizor pa ti javljam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Februar 18, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Imas garazu kurcis se? Trebaju meni slajderi i jos jedno sediste fabricko da ga prepravim vidi nadji u garazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan_kv 56 Napisano Februar 18, 2013 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Kv-Bg Motocikl: Kawasaki er6-n Prijavi odgovor kao problematičan Auspuh .posto je sediste zauzeto Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ninalara 429 Napisano Februar 18, 2013 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Tracer 9 Prijavi odgovor kao problematičan pogledacu u garazi, mislim da imam originalni desni retrovizor pa ti javljam Je l' ima neko levi original retrovizor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bukinac 5 Napisano Februar 18, 2013 Svrati ponekad, 98 postova Lokacija: BG Motocikl: Kawasaki er6n 06' zx6r 05' z750 07' Z750 07' Prijavi odgovor kao problematičan OK hvala easy!!! Imam jedno pitanje, sta mislite o ovim RACE auspusima iz ade? Da li imate neko iskustvo sa njima, da li znate da je neko stavljao na kawu?Ja sam za sada cuo samo pohvale na njihov racun. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan_kv 56 Napisano Februar 19, 2013 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Kv-Bg Motocikl: Kawasaki er6-n Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ga kontaktirao pre dva meseca I covek mi je rekao da ne radi za nas motor auspuhe jer ne dobija onaj "pravi zvuk" kao I da je zdravstveno lose te mi je dao par saveta kako sam da prepravim jer je njemu tesko I vrv nece vise da radi. Takodje sam kontaktirao I Dragon takodje iz Ade I cena mu je za trioval karbon 170 + 30 ugradnja Iskreno za te pare imas mivv x cone u motoboxu sto je po meni bolja solucija Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 350 Napisano Februar 19, 2013 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Moj drug je pre 2 god stavio DRAGON i bio je prezadovoljan....zvuk je bio vrhunski.. Cena je bila oko 120, ali nije bio karbonski...i bas je lepo isao uz motor... Evo slike sa njihovog sajta... Pokusacu da nadjem jos neku ako nekog interesuje... http://www.dragonada.com/gallery/img/23.01.2010/23.01.2010-16.JPG Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Februar 19, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ga kontaktirao pre dva meseca I covek mi je rekao da ne radi za nas motor auspuhe jer ne dobija onaj "pravi zvuk" kao I da je zdravstveno lose te mi je dao par saveta kako sam da prepravim jer je njemu tesko I vrv nece vise da radi. Takodje sam kontaktirao I Dragon takodje iz Ade I cena mu je za trioval karbon 170 + 30 ugradnja Iskreno za te pare imas mivv x cone u motoboxu sto je po meni bolja solucija Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 Reci kako pa da prepravljamo, ja imam dva komada, jedan fabricki ne diram drugi se za prepravke... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bukinac 5 Napisano Februar 19, 2013 Svrati ponekad, 98 postova Lokacija: BG Motocikl: Kawasaki er6n 06' zx6r 05' z750 07' Z750 07' Prijavi odgovor kao problematičan Moj drug je pre 2 god stavio DRAGON i bio je prezadovoljan....zvuk je bio vrhunski.. Cena je bila oko 120, ali nije bio karbonski...i bas je lepo isao uz motor... Evo slike sa njihovog sajta... Pokusacu da nadjem jos neku ako nekog interesuje... http://www.dragonada....01.2010-16.JPG Odlicno izgleda stvarno!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bukinac 5 Napisano Februar 19, 2013 Svrati ponekad, 98 postova Lokacija: BG Motocikl: Kawasaki er6n 06' zx6r 05' z750 07' Z750 07' Prijavi odgovor kao problematičan Da stvarno reci , kako mozemo bar malo da poboljsamo zvuk :-) a sto se tice montiranja mislim da to mozes i sam, mada kada vec dajes pare mozda je bolje njima da ostavis... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan_kv 56 Napisano Februar 19, 2013 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Kv-Bg Motocikl: Kawasaki er6-n Prijavi odgovor kao problematičan Postovanje.Ako zelite prepraviti orginalni auspuh ,postavio sam par slika sto sam ranije remontovao da vidite kako izgledaju unutra i treba komore da izvadite pa zatim uraditi leziste za perforirani lim od maks.fi 50mm .Izolaciju bi trebalo preko Luisa kupiti cena dobra i kvalitetna Silentex sprt premijum pola kg je 25 euro i lepo zavariti oblogu.Ja ne radim ili jako malo imam veliki problem sa kicmom i od sedenje u kolicima to jos uvek dalje siri.Pozdrav Robert from my GT-I9300 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan010 24 Napisano Februar 19, 2013 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Kawasaki er6n 06' Prijavi odgovor kao problematičan Momci,jel zna neko gde je najbolje da narucim sajlu za gas,zvao sam u kawasaki,rekli su da cu da cekam mesec dana mozda i vise,jel zna neko bolju varijantu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Februar 19, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti auspuh kako tacno izgleda unutra Sta tacno treba da se uradi, ovo dole? Mozda ovo ili nesto slicno moze da posluzi kao izlolacija bolja od bilo cega... http://www.termoplast.rs/default.asp?SIF=61 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 350 Napisano Februar 19, 2013 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Aleksandre oko ove perforirane cevi nabacis nekoliko zica za sudove, samo ih predhodno malo rasiris, pa preko toga namotas tu termoplast vunu,i onda bi trebao da sve to obavijes nekim limom da izgleda kao da si u ovaj kockasti lonac ubacio manji okrugli...zavaris poklopac koji nedostaje i gotovo... Mislim da bi to tako super radilo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 350 Napisano Februar 19, 2013 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Ako treba nekome merac temperature ulja za KAWU ima drugar jedan na prodaju... http://www.louis.eu/_30091bf6bd8203cf03ba9eec216b3689fa/index.php?topic=search&searchterm=10034205&cmd.x=8&cmd.y=6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bukinac 5 Napisano Februar 19, 2013 Svrati ponekad, 98 postova Lokacija: BG Motocikl: Kawasaki er6n 06' zx6r 05' z750 07' Z750 07' Prijavi odgovor kao problematičan Momci,jel zna neko gde je najbolje da narucim sajlu za gas,zvao sam u kawasaki,rekli su da cu da cekam mesec dana mozda i vise,jel zna neko bolju varijantu? Kucaj na netu bobansajle, ljudi rade sajle kakve hoces, rade i teflonska creva ako ti treba i jos po nesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bukinac 5 Napisano Februar 19, 2013 Svrati ponekad, 98 postova Lokacija: BG Motocikl: Kawasaki er6n 06' zx6r 05' z750 07' Z750 07' Prijavi odgovor kao problematičan Aleksandre oko ove perforirane cevi nabacis nekoliko zica za sudove, samo ih predhodno malo rasiris, pa preko toga namotas tu termoplast vunu,i onda bi trebao da sve to obavijes nekim limom da izgleda kao da si u ovaj kockasti lonac ubacio manji okrugli...zavaris poklopac koji nedostaje i gotovo... Mislim da bi to tako super radilo... Time ces dobiti bolji zvuk ako sam dobro ukapirao? Posto nema raspipanja kroz ove otvore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan_kv 56 Napisano Februar 19, 2013 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Kv-Bg Motocikl: Kawasaki er6-n Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da vam je od pomoci ovo sto mi je poslao Robert Ja nemam vremena da prepravljam pa cu sad pogledati taj Dragon sto postavi kolega bas mi pasuje uz motor. Nego, Alexandre imas li kakav snimak da cujemo tu tvoju majstoriju od prepravke ? Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 350 Napisano Februar 20, 2013 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Aleksandre oko ove perforirane cevi nabacis nekoliko zica za sudove, samo ih predhodno malo rasiris, pa preko toga namotas tu termoplast vunu,i onda bi trebao da sve to obavijes nekim limom da izgleda kao da si u ovaj kockasti lonac ubacio manji okrugli...zavaris poklopac koji nedostaje i gotovo... Mislim da bi to tako super radilo... Time ces dobiti bolji zvuk ako sam dobro ukapirao? Posto nema raspipanja kroz ove otvore. Pa da...vuna za to i sluzi....bez toga bi zvonio kao "stojadin" Sto se mene tice ova DRAGON varijanta je za preporuku, super izgleda, ali se jos bolje cuje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Februar 20, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Nemam zato sto nemam kako da snimim, kad snimas telefonom/aparatom ne moze da se cuje lepo, mislim to sto se cuje i na tubu nije merodavno - uzivo je totalno drugacije i bolje, imam jedan digitalni diktafon mozda on moze da snimi dobro, videcu kad budem vozio prvi dan pa da probam, inace cuje se bolje i jace fabricki se ne cuje nista bas je prigusen, ovako cuje jace pogotovo ono bp bp bp Meni auspuh samo treba po gradu jer ljudi ne gledaju pa onda eto da cuju Loud pipes save lives! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan_kv 56 Napisano Februar 20, 2013 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Kv-Bg Motocikl: Kawasaki er6-n Prijavi odgovor kao problematičan Upravo tako.meni dodje da ga skinem kad vidim koliko sam nevidljiv.kontaktirao sam Dragon pa cekam odgovor.mislim da bi oni prepravili ok samo da vidim za koliko novca Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...