Ljuba75 16 Napisano Novembar 14, 2014 U prolazu, 95 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://www.polovniautomobili.com/oglas5541235/kawasaki_er_6_n/ Ako je neko zainteresovan nek me kontaktira. Dobice detaljne informacije o motoru i slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svahbaz 56 Napisano Novembar 17, 2014 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Er6n 2008 / Versys 650 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Posto Akrapovic? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan010 24 Napisano Novembar 17, 2014 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Kawasaki er6n 06' Prijavi odgovor kao problematičan Posto Akrapovic? Haha, to je Leo vince druze 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuba75 16 Napisano Novembar 17, 2014 U prolazu, 95 postova Prijavi odgovor kao problematičan AKO mislis na moj ER, na njemu je Leonardo iz Vince. Mnogo glasan neki tip Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djolos 0 Napisano Novembar 17, 2014 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan drugari kakva je zastita od vetra na f-u,nisam nesto obracao paznju na ovaj bajk al je drug uzeo jedan po razumnoj ceni pa mi se listajuci oglase ucinilo da je best buy,doduse n mi se vise svidja samo malo sam se razmazio na skuteru Na otvorenom do 120/130 je ok, ali preko toga moram da legnem ispod vizira.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woo3 112 Napisano Novembar 17, 2014 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Beograd Motocikl: .... Prijavi odgovor kao problematičan Kako je moguce da je na f-u toliko losa zastita? Pa i meni na n-u je na 120 ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Novembar 18, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Isto i meni sa mojih 190+ . Inace ako je losa zastita uvek postoji aftermarket vizir Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan_kv 56 Napisano Novembar 18, 2014 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Kv-Bg Motocikl: Kawasaki er6-n Prijavi odgovor kao problematičan N je mene nosio na 130 bas mi je bilo nelagodno.90-100 mi je putna voznja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojsa 135 Napisano Novembar 18, 2014 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Monster 1200 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Tako nekako, meni je do 120 lagodno na duze staze, sve preko toga pocinje da ukljucuje naprezanje vratnih misica i pokusaj da se sakrijem iza obrtomera, a to tesko moze da se nazove udobnim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Novembar 18, 2014 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Koliko se secam meni je na 200 duvalo kol'ko oces kad nije bio na zadnjem tocku samo, tad je bilo laganica, ali cim se prizemlji odma duva, tako da eto resenja, koga muci duvanje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djolos 0 Napisano Novembar 18, 2014 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da su na f-u jedino bolje zasticene noge Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Novembar 18, 2014 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Koga briga za noge kad se limun gazi do 200 i kad svi gledaju, jel tako Dzony93!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Novembar 19, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Znao sam da ce neko da pomisli na brzinu, mislio sam na moju visinu . Vozio sam ga 2-3 x oko 200-210+ i nepodnosljivo je, jedva drzim korman Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojsa 135 Napisano Novembar 20, 2014 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Monster 1200 2017 Prijavi odgovor kao problematičan S obzirom da nisam nasao fabricki volan, svi su ga ili poklonili ili prodali, razmisljam se da narucim u 3T Racingu ovaj model, LSL Naked Bike A02. Cena od 50 evra je ok, deluje dobro iz ergonomske perspektive, samo mi se cini da je malo veci od fabrickog, pa me zanima iskustvo nekog kolege. Da li cu morati da menjam nesto od kablova, creva ili nije toliko veci da bi morao da se smaram oko modifikacija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Novembar 20, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan meni je siri 10ak cm , kablovi i ostalo nisu promenjeni sve je ostalo isto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Novembar 20, 2014 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Znao sam da ce neko da pomisli na brzinu, mislio sam na moju visinu . Vozio sam ga 2-3 x oko 200-210+ i nepodnosljivo je, jedva drzim korman A jesteeee ta tvoja zuta kofa 210+, dodji juce, ili si u Nishu nasao toliku nizbrdicu? Kako ti stoji motor jel izgleda kao da jases Poniku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Novembar 20, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Ajde prestani da ke... vise, ista masina ko i tvoja, i kakve veze ima koja je boja ?! Moze ta masina i 220 da ide, imam sliku negde zakopanu u kompu Stoji mi motor kako moze da stoji nekom ko je mojih gabarita... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan_kv 56 Napisano Novembar 20, 2014 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Kv-Bg Motocikl: Kawasaki er6-n Prijavi odgovor kao problematičan S obzirom da nisam nasao fabricki volan, svi su ga ili poklonili ili prodali, razmisljam se da narucim u 3T Racingu ovaj model, LSL Naked Bike A02. Cena od 50 evra je ok, deluje dobro iz ergonomske perspektive, samo mi se cini da je malo veci od fabrickog, pa me zanima iskustvo nekog kolege. Da li cu morati da menjam nesto od kablova, creva ili nije toliko veci da bi morao da se smaram oko modifikacija? Isti sam uzeo.Slobodno uzimaj nikakve prepravke nemas.Sve ce momci tamo da ti srede, zamene.Ili ako ne ides licno zamenices ga za 10min Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan_kv 56 Napisano Novembar 20, 2014 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Kv-Bg Motocikl: Kawasaki er6-n Prijavi odgovor kao problematičan Ajde prestani da ke... vise, ista masina ko i tvoja, i kakve veze ima koja je boja ?! Moze ta masina i 220 da ide, imam sliku negde zakopanu u kompu Stoji mi motor kako moze da stoji nekom ko je mojih gabarita... ja sam procitao negde da zuta serija ide sporije zbog aerodinamike :lol: tako da mora da nadjes tu sliku da se uverimo koliko juri tvoja sandjama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojsa 135 Napisano Novembar 21, 2014 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Monster 1200 2017 Prijavi odgovor kao problematičan S obzirom da nisam nasao fabricki volan, svi su ga ili poklonili ili prodali, razmisljam se da narucim u 3T Racingu ovaj model, LSL Naked Bike A02. Cena od 50 evra je ok, deluje dobro iz ergonomske perspektive, samo mi se cini da je malo veci od fabrickog, pa me zanima iskustvo nekog kolege. Da li cu morati da menjam nesto od kablova, creva ili nije toliko veci da bi morao da se smaram oko modifikacija? Isti sam uzeo.Slobodno uzimaj nikakve prepravke nemas.Sve ce momci tamo da ti srede, zamene.Ili ako ne ides licno zamenices ga za 10min Ova informacija mi jako mnogo znaci, sam cu da ga montiram, video sam da samo mora da se pazi kad se busi rupa da ne sklizne burgija i izgrebe volan. Ostalo je bas kao sto ti kazes, 10 minuta posla Hvala jos jednom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Novembar 21, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Ako te strah da izgulis volan, uzmi zamotaj novine oko njega i krep trakom izlepi u 2-3 sloja i to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojsa 135 Napisano Novembar 21, 2014 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Monster 1200 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Da to je pametno, hvala na ideji Template za busenje rupa na volanu je sjajna stvarcica, ali kosta previse da bi se kupila za jedno koriscenje i da posle stoji u nekoj fioci i skuplja prasinu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Novembar 21, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan To moze kod strugara da se napravi za malu kintu, samo kada bi ti neko dao dimenzije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojsa 135 Napisano Novembar 21, 2014 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Monster 1200 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da mi samo treba obim/precnik/poluprecnik otvora za otvor u koji ide volan, ostalo bih nacrtao u AutoCadu za 15 minuta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Novembar 22, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Pa sublerom izmeri volan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...