bojsa 135 Napisano Octobar 14, 2014 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Monster 1200 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Ukoliko si dobro rekao i zatezao, onda su sve sanse da ti radi, ali da si ga smanjio na minimum. Automatski sauh se podesava na ovaj drugi sraf, ali se povecava okretanjem u kontra smeru od smera kazaljke na satu Evo i slike koju sam napravio na brzinu, svaki krug je ~500 RPM, a najbolje je da ga flomasterom obelezis i tacno znas koliko si krugova napravio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woo3 112 Napisano Octobar 14, 2014 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Beograd Motocikl: .... Prijavi odgovor kao problematičan Ako smem da pitam cime si to slikao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojsa 135 Napisano Octobar 14, 2014 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Monster 1200 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Canon 7D sa Tamron 17-50mm f2.8 VC objektivom i Yongnuo YN568EX II blicem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Octobar 14, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan ma znam sve ovo od kad sma uzeo motor, al ne vredi sve sam pokusao i isto je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojsa 135 Napisano Octobar 15, 2014 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Monster 1200 2017 Prijavi odgovor kao problematičan E jbm li ga, ja sam prvi put zategao taj sraf, jer sam u brzini propustio da treba da se otpusti da bi se povecao broj obrtaja, pa rekoh da nisi mozda i ti napravio istu gresku U svakom slucaju, evo kako je kod mene podesen hladan start, a moze da se vidi i nestabilnost u radu u tih prvih 30-ak sekundi nakon paljenja. Nije hladno napolju, inace bude i malo izrazenije Takodje, da li da smanjim malo, za jedno pola kruga, automatski sauh, sta mislite? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Octobar 15, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan neka ga tako, treba malo veci broj obrtaja da ima cim se upali pa posle da padnu na oko 1100-1200 . Normalno je da tako poskakuju obrtaji kad razmislim i na stefonovom isto tako radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svahbaz 56 Napisano Octobar 15, 2014 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Er6n 2008 / Versys 650 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene je drugi problem, mislim .. i nije neki problem kad se motor zagrije. Kad ga tek upalim, on radi na 1 500 obrtaja, ali kada odradi i spusi obrtaje, spadnu na 700, mozda cak i 600... Kada krenem, moram dobro da pazim da se ne ugasi. Jel to podesavam na ova 2 kruga? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Octobar 15, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Podesavas na veliki sraf ne na mali sa oprugom, pise ti ovamo na desno text za sauh upali motor i pojacavaj i videces gde je ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan010 24 Napisano Octobar 15, 2014 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Kawasaki er6n 06' Prijavi odgovor kao problematičan Evo za 25 e, ko hoce i kome treba http://www.ebay.de/itm/KAWASAKI-ER6-N-F-K12-RADLAUF-MIT-KETTENSCHUTZ-VERKLEIDUNG-/281468692638?pt=DE_Motorradteile&hash=item4188d7689e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Octobar 16, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan mislim da je to za model 2009+ do '12 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bukinac 5 Napisano Octobar 16, 2014 Svrati ponekad, 98 postova Lokacija: BG Motocikl: Kawasaki er6n 06' zx6r 05' z750 07' Z750 07' Prijavi odgovor kao problematičan Cao ljudi, jel interesuje nekoga gopro hero 2 kamera, polovna naravno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Draguljce 9 Napisano Octobar 22, 2014 U prolazu, 79 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Posto je kamera? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bukinac 5 Napisano Octobar 22, 2014 Svrati ponekad, 98 postova Lokacija: BG Motocikl: Kawasaki er6n 06' zx6r 05' z750 07' Z750 07' Prijavi odgovor kao problematičan evo ovako 120e sa kucistem naravno i jednim nastavkom ili head streap ili vakuum sta budes hteo. A za 180e idu dva kucista, ekran i nastavka za stap sto moze da se srafii naravno neki od dva gore pomenuta nastavka.Kucista su bukvalno nova, ima tu jos par nekih nastavak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojsa 135 Napisano Octobar 27, 2014 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Monster 1200 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko ko bi prodao originalni volan od er-6n, ako mu stoji kao visak? "Naslonio" sam nezgodno motor na zgradu i iskrivio mi se volan. Ne bih da se zezam sa ispravljanjem, stavio bih isti ako neko prodaje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Octobar 27, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Juce sam zaboravio da ti kazem. Pazio bi na kupovinu polovnog sa interneta, jer ne mozes da budes siguran da nije kriv , ili ispravljan. Imas da kupis original nov ali je preskup, a aftermarket imas kao fabricke ali reko sam cene oko 40-50 e ( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuba75 16 Napisano Octobar 27, 2014 U prolazu, 95 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://www.3t-racing.com/hit_air_new.php Mozda kao ovaj na slici? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Novembar 4, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Lepo vreme sad ova dva dana bilo, ja malo koristio da okrenem koj krug. Vi kako stojite ? Ili ste vec spakovali maine za zimski san Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojsa 135 Napisano Novembar 4, 2014 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Monster 1200 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se lepo vozim svih ovih dana, kise nije bilo dugo, tako da se samo malo toplije obucem i uzivancija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuba75 16 Napisano Novembar 4, 2014 U prolazu, 95 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako minusi ne budu trajali duze od desetak dana kod mene nece ni biti zimskog sna. Do posla i nazad na dva tocka osim kad je kisa. Da samo mozete da vidite reakcije ljudi koji dodju na stovariste gde radim i vide parkiran motor !!! Ko da su videli Enterprajz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Novembar 4, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Mene su tako gledali juce kada sam parkirao ispred kafica, i danas na semaforu. Gledaju me neke devojke u minicima, gledam ja njih, gledaju one mene, gledam ja njih, svi se pitamo ko ovde nije normalan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuba75 16 Napisano Novembar 4, 2014 U prolazu, 95 postova Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno one nisu normalne - u minicima na ovu ladnocu a ne pitaju da ih povezes 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Novembar 4, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan upravo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuba75 16 Napisano Novembar 5, 2014 U prolazu, 95 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pola parkinga za mene a ostali kako se snadju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svahbaz 56 Napisano Novembar 10, 2014 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Er6n 2008 / Versys 650 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se juce vozio, bilo je prijatno skroz ako se malo obuces. Mada nisam bio jedini, bilo je dosta motora .. Ali posle toga je bilo, ciscenje lanca, skinuo sam i one plastike, ocistio mali lancanik i parking .. Losa mi je guma, pa onda bolje da parkiram i sacekam sledecu sezonu nego da klizam po putu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 741 Napisano Novembar 10, 2014 Zainteresovan, 342 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan drugari kakva je zastita od vetra na f-u,nisam nesto obracao paznju na ovaj bajk al je drug uzeo jedan po razumnoj ceni pa mi se listajuci oglase ucinilo da je best buy,doduse n mi se vise svidja samo malo sam se razmazio na skuteru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...