Jump to content

Moto Zajednica

Kawasaki ER-6N/F topik

Recommended Posts

• Drug član, 1489 postova
  • Motocikl: Yamaha FZ1-SA

Vodena smirgla. JA sam polirao sa p800 vodenom, i extra rezultati ali vrlo brzo pozute cevke posle prve voznje. kad nakvasis cevke dok su vrele isto pocrne i na kraju nisi nista uradio. Ali ako radis u kontinuitetu od mesec dana odprilike odrzace se zlatne :D

post-16583-0-92819100-1390932257_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 696 postova
  • Motocikl: Strom 650 2009

Evo malo i desava kod mene. Narucio bocne plastike, sto su mi ukrali ko se seca, iz Izraela, i migavce iz Hong Kong-a, i nadam se da ce stici do proleca :)

• Svrati ponekad, 122 postova
  • Motocikl: Er6n 2008 / Versys 650 2017

Ja sam narucio extendere i ovu mrezicu pa cemo da vidimo na sta to lici. Ostalo je jos da vidim za taj problem s kacigom ali rijesicu i to, daleko je april :)

I ja sam razmisljao da ispoliram grane ali Dzoni me uspesno odgovorio :)

Ja sam narucio extendere i ovu mrezicu pa cemo da vidimo na sta to lici. Ostalo je jos da vidim za taj problem s kacigom ali rijesicu i to, daleko je april :)

I ja sam razmisljao da ispoliram grane ali Dzoni me uspesno odgovorio :)

Ja polirao dva puta i digo sam ruke vise..... Nezahvalno je . Jedino ako hoces da prodajes motor pa tada ispoliras cisto lepse da izgleda :)

• Svrati ponekad, 222 postova
  • Motocikl: Kawasaki er6n 06'

Jel neko montirao 12 v uticnicu da mi da ideju gde da je postavim osim klasike na korman

Dobra je ideja ispod da je stavis ispod sediste, nego kazi mi gde si kupio to,i kolko te kosta :)

• Svrati ponekad, 155 postova

U louisu , saito proizvodjac 13e... Vrv cu je ustekati ispod sedista da sluzi za kompresor ili za ne daj boze... Na korman mi ne ide a naked ko naked nema mnogo opcija de da se stavi

Ja cu negde blize, zbog kamere

U tom slucaju, vidi da sprovedes sa svim kablovima motora na bocnom delu rama negde kod montaze fara, tu je po meni onda najbolje jer bi je tu verovatno montirao na korman.

• U prolazu, 95 postova

Jel se palila nekome FI lampica i zbog cega ako zna?

Krenem danas da se provozam i upali mi se lampica za rezervu posle sat voznje. Posle desetak kilometara svrnem na pumpu i sipnem 5l. Nisam hteo vise posto gorivo sipam samo na jednoj pumpi u Sapcu vec godinama. Malo posle toga, mozda 2-3 km upali se ta FI lampica. Ako se dobro secam to oznacava problem oko goriva tj ubrizgavanja goriva.

Konsultovacu se danas sa drugarima koji se razumeju u masine ali me interesuje da li se to desavalo nekome clanova sekte ER 6 N

Ima vise ,,verzija problema" ... Od prljavog filtera vazduha, do lose smese, itd itd.. Do tad znas li mozda kada j e ciscen filter vazduha, zamenjene svecice i sl? Moze da bude i da su ti injektori prljavi, naislo lose gorivo, ili ako ti je duze sedeo motor da se skupila prljavstina na dnu rezervoara i da se to sad poteralo.

E sada sam nesto bas iscitao zbog toga, problem mozes da iscitas sam , koliko sam ukapirao trebas da nadjes dve zice narandzastu i crnu i da das kontakt, tada ih stavis na akumulator na - i zadrzis par sekundi, tada bi trebalo na displeju da ti izbaci koja je greska. Upustvo imas u user manual-u

imas vise o tome ovde. http://www.riderforums.com/ninja-650r-maintenance/60581-fuel-injector-light-trouble-starting-self-diagnosis.html

Promenio član Dzony93

• U prolazu, 95 postova

Hvala kolega

Veceras cu malo da se posvetim lampici. Verovatno je u pitanju gorivo tj djubre u rezervoaru. Stajao je mesec dana pa se verovatno napravio talog.

Послато са XT615 користећи Тапаток 2

• Svrati ponekad, 222 postova
  • Motocikl: Kawasaki er6n 06'

Ekipo pozdrav, imam jedan problem pa ako je jos neko imao slican da mi pomogne :) Drugarov cale je saobracajac, i reko mu je da mi javi da me vec neko vreme posmatraju iz policije zbog auspuha(leo vince) i da se spremaju da me vode na vanredni tehnicki da mi izmere decibel jacine, da li je to moguce i jel mogu kaznu da mi pisu ili sta se vec dalje desava :D ?

Ekipo pozdrav, imam jedan problem pa ako je jos neko imao slican da mi pomogne :) Drugarov cale je saobracajac, i reko mu je da mi javi da me vec neko vreme posmatraju iz policije zbog auspuha(leo vince) i da se spremaju da me vode na vanredni tehnicki da mi izmere decibel jacine, da li je to moguce i jel mogu kaznu da mi pisu ili sta se vec dalje desava :D ?

To kod nas nesto se ne secam da imaju db meter ili ti spravicu za merenje decibela :D. kao sto sam ti reko kada smo razgovarali, oko 92-98 db bi trebalo da bude granica za auspuh, a tvoj leo je malo glasniji od fabrickog, a i on koliko se secam mislim da ima atest po tom pitanju tj homologaciju. ( ako je tako kod tebe i tebe drndaju, ja sam ga najebo 1lol.gif ) Inace drugo sem kazne neke blaze ne mogu ti nista ( tipa 5-10000 i da sredis to, ili opomena)

• U prolazu, 58 postova
  • Motocikl: kawasaki

Da li neko zna simptome da li mi je aku skroz riknuo ili se samo ispraznio. Evo sta se desava. Ovo mu je 6-ta godina, aku sa gelom. Probao sam juce da upalim posle mesec dana od poslednjeg paljenja kad je upalio iz prve, odradi sve normalno, pumpa za gorivo, svetla, al kad krenem da verglam kao da nesto preseca i nece da se zavrti. Motor stoji u garazi gde je toplo.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja