Woo3 112 Napisano Jul 12, 2013 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Beograd Motocikl: .... Prijavi odgovor kao problematičan Ih jbg, steta za ralju . Ako ste za mozemo sutra do rudnika na jednu voznjicu. Mada moze i ralja, ako hocete da obnavljate gradivo od juche . Evo vam moj br da imat'e 069-2444-155 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Jul 13, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Ih za dz rostilj i pivo i u suboticu bi iso Salu na stranu, planiram da uzmem komplet opremu u toku iduceg meseca ( jakna, pantalone, cizme) da iskompletiram sve i onda svuda po malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan_kv 56 Napisano Jul 14, 2013 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Kv-Bg Motocikl: Kawasaki er6-n Prijavi odgovor kao problematičan Stavio novio top danas, KAKAV BRUTALAN ZVUK Babaroga top, a cini mi se mnogo bolji odziv gasa nego onaj stari sto sam imao Koji top si stavio? Race? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan_kv 56 Napisano Jul 14, 2013 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Kv-Bg Motocikl: Kawasaki er6-n Prijavi odgovor kao problematičan Bs cestitam na mopedu Extra izgleda I puno bezbednih kilometara zelim!!! Sto se tice voznje samo cu da kazem da je moj kraj na pola puta evo I Boro ce da potvrdi ?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B.S 37 Napisano Jul 14, 2013 Svrati ponekad, 155 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da se svima svidja.... Jel iko stavljao stitnik onaj za hladnjak, jel ima da se kupi kod nas to il mi ne gine e bay zafrkancija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Jul 14, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan mozda mogu da ti odrade na cnc masini, i olucar da savije Stop je neki tamo ne secam se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Jul 14, 2013 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Bs cestitam na mopedu Extra izgleda I puno bezbednih kilometara zelim!!! Sto se tice voznje samo cu da kazem da je moj kraj na pola puta evo I Boro ce da potvrdi ?! Ne mozemo da se dogovorimo ni za pivo a kamoli voznju Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Jul 15, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Mozemo mozemo, ali samo dvoje do troje ljudi u tome je problem.. Btw. ja sam ZA klasika! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Jul 16, 2013 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.com/watch?v=BMis2RpkXWw Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan010 24 Napisano Jul 16, 2013 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Kawasaki er6n 06' Prijavi odgovor kao problematičan Ostavi ga tako boro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Jul 16, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Cuce stefan uskoro moj, ovaj novi u grudi vibrira od dubine zvuka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Jul 16, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Jel ti bride bradavice ili samo trnu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Jul 17, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan zato me 4 pandura na motorima za 3-4 minuta zaredom zaustavili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotorniZgoditak 28 Napisano Jul 17, 2013 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kawasaki er-6n piaggio bev500 Prijavi odgovor kao problematičan Boro nisu ti valjda skinuli i auspuh ??? Juče sam ostavio motorče kod majstora, čeka me sredjen kad se vratim s'mora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woo3 112 Napisano Jul 17, 2013 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Beograd Motocikl: .... Prijavi odgovor kao problematičan hehe, vama bash bilo dosadno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Jul 17, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi imam problem jedan mada mislim da znam sta je. Podesio skoro auto-lergas, i motor mi je posle mesec i po-dva oborio o5 i motor se ugasi na ler dok ne zadrzim malo gas da podigne obrtaje i zagreje se 3-4 sec. E sad mi neka pretpostavka sto mi sajla prikljestena na motoru da ona to zeza nesto... E sad kako da ga resim meni do kraja bukvalno zategnut taj ler, cak mi majstor spomenuo sigurno dizne zapusene jer je gorivo katastrofalno ovde kod nas, a i kao rdja mi se pojavila u rezervoaru malo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Jul 17, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan i kao rdja mi se pojavila u rezervoaru malo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Jul 17, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan znaci to zapusilo verovatno brizgaljke? Deluje mi kao na par mesta tackice da ima, videcu da uzmem anti rost i da skkinem pumpu za gorivo da promuckam i izbacim to pa neko da farba.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Jul 17, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Rezervoar se ne farba iznutra. Postoji metoda kojom se cisti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Jul 17, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan bila neka fora za farbanje negde na netu sam citao. A metoda za ciscenje je sledeca, anti rost, p aposle kasike, viljuske, ekseri lanci i katanci i onda muckanje . The end Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Jul 17, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Ne. Metoda ciscenja strujom, rezervoar je katoda/anoda, i jedna anoda/katoda koja ce da pokupi rdju i struja, i voda naravno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bukinac 5 Napisano Jul 17, 2013 Svrati ponekad, 98 postova Lokacija: BG Motocikl: Kawasaki er6n 06' zx6r 05' z750 07' Z750 07' Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da se svima svidja.... Jel iko stavljao stitnik onaj za hladnjak, jel ima da se kupi kod nas to il mi ne gine e bay zafrkancija? Jel sam tebe juce video u zemunu na slepu.Zeleno, crno, bela kaciga...gopro na kacigi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan_kv 56 Napisano Jul 17, 2013 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Kv-Bg Motocikl: Kawasaki er6-n Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.com/watch?v=BMis2RpkXWw Jel ovo palo alexandrovo busenje auspuha??? Ili neka zamena...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Jul 17, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Ne. Metoda ciscenja strujom, rezervoar je katoda/anoda, i jedna anoda/katoda koja ce da pokupi rdju i struja, i voda naravno. znam i za ovo. Bolje oba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B.S 37 Napisano Jul 17, 2013 Svrati ponekad, 155 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da se svima svidja.... Jel iko stavljao stitnik onaj za hladnjak, jel ima da se kupi kod nas to il mi ne gine e bay zafrkancija? Jel sam tebe juce video u zemunu na slepu.Zeleno, crno, bela kaciga...gopro na kacigi? Ne furam jos uvek skroz crnu Nolan, dok se ne ponovim sa nekim shoeim sto sa sacovao :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...