Dzony93 368 Napisano April 15, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan samo 400 km ?? ja nekih 500 skoro . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano April 15, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Sediste iskljucivo crno jer se prlja. Easy i ja smo se vozili nekih 70ak km ali samo po ivicama gume, bilo je do jaja! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano April 16, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan ako dolazite do nisa ima jedan mnogo lep put za obaranje pa da vas vodim tamo. NEgo da se malo pohvalim stigli bar end retrovizori mnogo mnogo MNOGO su bolji i motor lepo izgleda, celu ulicu vidim jednim a i drugim bogami nema mrtav ugao! A sediste crno skroz samo zuto/zelen konac za step a fluorescentna koza za ivice ispred konca, ali nju ne mogu da nadjem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MladenV 105 Napisano April 16, 2013 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Nis Motocikl: current: CFMoto 450MT; ex: BMW G650GS, Suzuki SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Slike slike slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano April 16, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Evo slike I da zatamnjen far i prednji zmigavci, nisam lose uradio ali narucujem foliju sad nekih 10 metra x 40 cm pa kad stigne mogu da posaljem tako parcice ako vam se svidja. Jos samo sediste iduce nedelje i cunak :DD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matrixfdbc 4 Napisano April 16, 2013 U prolazu, 52 postova Motocikl: Honda Hornet 600S, Prijavi odgovor kao problematičan Koliko su te kostali ovi retrovizori i gde si ih nabavio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano April 16, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Drug iz nemacke doneo ja mu platio nekih 15ak -20 e ali to sto sam imao srecu da bas dodje sad inace bi izaslo 40-50 e ovako -.-'' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano April 16, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Do jaja za preglednost ali meni to nikako ne odgovara zbog dodatne sirine, i ovako nekad jedva prolazim ili ne mogu da prodjem kad se sabiju kolone... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano April 16, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Do jaja za preglednost ali meni to nikako ne odgovara zbog dodatne sirine, i ovako nekad jedva prolazim ili ne mogu da prodjem kad se sabiju kolone... meni siri korman, i dosta sam se provlacio danas nisu smetali, po meni su extra stvar!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bukinac 5 Napisano April 17, 2013 Svrati ponekad, 98 postova Lokacija: BG Motocikl: Kawasaki er6n 06' zx6r 05' z750 07' Z750 07' Prijavi odgovor kao problematičan Manite se vise ulja i folija, ajde da se vozimoooooo! Ja za vikend se zagrejao sa nekih 400km Kakav je dogovor za subotu, ostaje sve isto? Gde cete za 1.maj? Ja sa jos jednim kolegom sa foruma planiram do Budve. Ide li ko u tom smeru? E to sam i ja hteo da pitam da li je ostaje za suobotu isiti dogovor ono u 9 u dimitrja tucovica? :-) Pa ajde zovi da se vozimo!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotorniZgoditak 28 Napisano April 17, 2013 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kawasaki er-6n piaggio bev500 Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko gde bih mogao da navaim polugu menjača za er6n (2006), valjda je ista i za f i versysa ? Prilicno je iskrivljena posle sastanka sa asfaltom i grebe po deklu, pa mi baš žao da vozim. Tražio sam i na sajmu ali niko je nema. Ako neko ima viška , polovna , nova , svejedno mi je, samo da nije deformisana. (našao sam na ebay, tamo ima svega, ali smara me toliko da čekam, lepo vreme a ne mogu da se vozim) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano April 17, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan U zavisnosti od toga koliko je deformisana skines to i ispravis cas posla! Pa kad nadjes novu onda zameni.... Dogovor za Subotu stoji, bar sto se mene tice. 9h kod Trpkovica u D. Tucovica! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano April 17, 2013 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci subota 9, sto se mene tice dogovoreto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano April 17, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko gde bih mogao da navaim polugu menjača za er6n (2006), valjda je ista i za f i versysa ? Prilicno je iskrivljena posle sastanka sa asfaltom i grebe po deklu, pa mi baš žao da vozim. Tražio sam i na sajmu ali niko je nema. Ako neko ima viška , polovna , nova , svejedno mi je, samo da nije deformisana. (našao sam na ebay, tamo ima svega, ali smara me toliko da čekam, lepo vreme a ne mogu da se vozim) i ja se isto pitam meni kao pocela da rdja a ne volim da farbam jbg.... Nego bio danas kod majstora da mi dotegne malo lanac , i usput sam ga pitao za menjanje ulja u vilama oko 4000 din sa rukama sve, nije mnogo samo mi remeti dosta planove za sediste :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano April 17, 2013 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan tesko da ces je naci brzo ovde, pogledaj na bike-teile.de u medjuvremenu - verovatno moze da se ispravi poluga, nosi kod nekog metalca da je zagreje i ispravi dok ne kupis drugu, 15 minuta posla. jos je malo zafarba i milina. moguce da se pridruzujem u subotu da se malo druzimo. inace pre neki dan nabasao sam na zuti er6n 2012 sa akrapom i ponosnu vlasnicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano April 17, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan A vidim odma si joj cekirao auspuh, i kakav je, koji je Ø na izlazu? Ma sta ima da greje, samo u stegu i vrati je na staro... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garfield1974 136 Napisano April 17, 2013 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Zadar Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan inace pre neki dan nabasao sam na zuti er6n 2012 sa akrapom i ponosnu vlasnicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano April 18, 2013 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garfield1974 136 Napisano April 18, 2013 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Zadar Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pratim ja, pratim BTW, di su slike zutog kawca i vozacice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano April 18, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan zutog imam samo da nadjem negu vozacicu ocete u minic neki, sorcic il samo kupaci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano April 18, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan hahaahahahaha!!! Nije stigao da slika bio je zauzet oko auspuha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano April 18, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Malopre ostaivo motor ispred drugove kuce devojcice si samo prolaze i slikaju li slikaju, steta sto nisam stajao iza njih pa i ja malo da slikam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano April 19, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo da se ja pohvalim. Malopre sam uzeo i izvuko dve gume od napred sa kutije od filtera vazduha ( kawi forum sasluzan za ovo ) . Zvuk sam dobio kao da sam stavio aftermarket nesto kao leo vince , motor za nijansu brze odgovara kad zavrnem gas, zvuk kada se krstari je normalan kao fabricki auspuh tako do 4k obrata dok ne zavrnete gas ( isto i od 0 kad polazite ) pocinje da se nenormalno dobro cuje, a preko 5k je vec ozbiljna prica kamera ne moze da docara taj zvuk snimicu kasnije pa da okacim, samo vam treba dugacka klesta i 1 minut posla da izvucete oba, nalaze se iza hladnjaka videcete 2 levka kao oko 15ak cm su dugacki.. EE i najbitnije kome se ne svidja vrati ih isto vrlo lako, a ko ima aftermarket najbolje da ne radi jer nije to to i mnogo prdi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano April 19, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano April 19, 2013 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan liliii preeba gu be Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...