Dzony93 368 Napisano Mart 17, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan BRate prodao motor prosle nedelje hahaha nemam tablice jebiga, a on ima beogradske table jedino d amu posaljem postom da odjavi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Mart 17, 2013 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Za vadjenje probne tablice treba ti: - kupoprodajni ugovor - odjavljena saobracajna - licna karta tvoja - vozacka dozvola tvoja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Mart 17, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan onda zavrsavamo sve za par sati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan b 13 Napisano Mart 17, 2013 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati SFT Prijavi odgovor kao problematičan Za vadjenje probne tablice treba ti: - kupoprodajni ugovor - odjavljena saobracajna - licna karta tvoja - vozacka dozvola tvoja A cini mi se podizu se samo u MUP-u u Ljermontovoj.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan010 24 Napisano Mart 17, 2013 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Kawasaki er6n 06' Prijavi odgovor kao problematičan momci koje ulje mi preporucujete za sipati,i sta mislite za motul full sintetika?i kolko ide litara uopste u motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan_kv 56 Napisano Mart 17, 2013 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Kv-Bg Motocikl: Kawasaki er6-n Prijavi odgovor kao problematičan Ja sipam ipone 15w50 polusintetika Staje 1.9 a ako menjas I filter mislim da je 2.4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_milosh 12 Napisano Mart 18, 2013 U prolazu, 47 postova Lokacija: Arandjelovac Motocikl: SV1000S Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sipao prvo Motul 5100 , a onda sam presao na Motul 300v i nisam imao potrosnju ulja iako su me vise njih upozorili da cu mozda imati ... U svakom slucaju 300v je verovatno nepotrebno, 7100 bi bilo sasvim dovoljno. I koliko se secam mislim da mi je menjac lepse radio sa sintetikom i gradacijom 10w40. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Mart 18, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo motor danas, pokiso zestoko na svakih 40 km pauza po 40-50 min ali vredelo je! Mozda ste videli 2 dileje po bg-u na motoru 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Mart 18, 2013 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Daj slike odmah! I kako ti se cini? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Mart 18, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan JA iz kuce ne izlazim, hodam ko kauboj, em se smrzo ko pi#$... haha . A prvi utisci su . Meni ovo lakse da vozim od skutera, extra povlaci, dok sam naviko na menjac i kvacilo malo zeznuto, ali posle laganica . Jedina mana je sto zakove u prvu osecam se ko da neka saobracajka se desi pored mene kad ubacim... Inace cale nije ni znao da smo otisli po motor, a da si video njegovu reakciju kad sam mu reko da izadje na terasu i pogleda u dvoriste , mislim da bi umro od smeha . E a sto se visine tice meni potpuno odgovara mozda iz profila izgledam smesno ali meni odgovara sve . Sutra slicice kad se opere ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Mart 18, 2013 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan E pa onda nek dobro sluzi, i mnogo hiljada bezbednih kilometara! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Razi 17 Napisano Mart 18, 2013 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: N/A Prijavi odgovor kao problematičan Pratio sam dogadjaje, cestitam na kupovini! Da te lepo sluzi Obavezno slike da vidimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MladenV 105 Napisano Mart 18, 2013 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Nis Motocikl: current: CFMoto 450MT; ex: BMW G650GS, Suzuki SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast momci! Zao mi je sto niste svratili u Aleksinac, ali boze moj, prosetacu se ja do Nisa ili obrnuto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 350 Napisano Mart 18, 2013 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast....tu prvu voznju ces bas pamtiti.. Uzdravlje da se vozikas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan_kv 56 Napisano Mart 18, 2013 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Kv-Bg Motocikl: Kawasaki er6-n Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam welcome to club Puno bezbednih km zelim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Mart 18, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Do jaja za kupovinu! btw. sad moras da menjas potpis Ja sam sipao Motul 300V 15w50 i radi sve lepo jedino sto je skupo 1600/L ali dobro jednom godisnje 3L nece me unistiti, oko 2.4L staje kad menjas filter... Pade sneg nisam znao sta da radim pa reko da napravim shtender napokon ] ] ] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phantom UK 1035 Napisano Mart 19, 2013 Zvrk, 411 postova Lokacija: London, UK, (ZG,BG) Motocikl: ER-6F 2012 Prijavi odgovor kao problematičan cestitam ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Mart 19, 2013 (promenjeno) Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan I ja bih trebao stender. Inace Meni motor sredjen bas pred sezonu prednja guma nova jos ima one trtkice napred nije bil0 ni 20 km na njoj, ulje fitleri sve novo . E jedino jos zadnju da uzmem ona fabricka daje mi lik za 80 evra nije je namontirao. E a trakice sam naso ove http://www.kupujemprodajem.com/Trakice-za-felne-za-2-tocka-u-8-boja-5113057-oglas.htm?filter_id=22551635 zna li neko kakve su? Promenio Mart 19, 2013 član Dzony93 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Mart 19, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti zadnja mnogo bolja guma nego Dunlop... http://oglasnik.bjbi...ads/sportec-m3/ Inace ko je uopste kupio taj er6n ti ili Rider.ni? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoran Rosic 3 Napisano Mart 19, 2013 U prolazu, 27 postova Motocikl: Piaggio X9 250 Evolution Prijavi odgovor kao problematičan Dzony93 i Rider.ni su rodjena braca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Mart 19, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Znaci voze zajedno jedan gas a drugi kvacilo? Ma nije bitno samo znam da se rider raspitivao na pocetku a na kraju neko drugi kupio motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Mart 19, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Rider ni mi mladji burazer, pa sam i ja nekad sa njegovog profila ovde odgovarao na poruke jer se ne izloguje a ja naviko. Inace sam popizdio malopre, deda drndao po garazi pored motora neke cevke i jedna mu tako lepo padne da mi razvali i otkine desnu nogaru za vozaca sreca samo nju.... A jedino majstori sto u nisu mogli da urade je da je zavare, sad trazim ceo deo da kupim nov .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Mart 19, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj lazes gde si to pao, vec? :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Mart 19, 2013 (promenjeno) Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Nisam pao , a ja je gledao nije bila ni varena, nego slusaj pricu.Kad palo ovo malo prslo na onom nosacu, i brat se iznervira i da zavari za svaki slucaj dodje sa elektro aparat i kako pocne on otopi jedan deo pa posle i sa druge strane idiot .... I na kraju kod majstora da mi zavare dok ne narucim ceo deo sa strane i nogare.. A nemoj da baksuziras da padnem! Tebe cu prvog da jurim Ako ne verujes os da slikam Promenio Mart 19, 2013 član Dzony93 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Mart 19, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Dajte neko ulje hocu da zamenim da budem siguran da sam sipao dobro, nije da ne verujem liku da je zamenio ulje je dobro ali hocu ipak da budem miran . Koje ulje ajde! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...