AIeksandar 396 Napisano Septembar 6, 2012 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Pa to ti kazem, ja isprobao sve to jer me inace smara to lupanje na generalnom nivou Fabrika kaze 1350rpm zbog podmazivanja bla blaa.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan_kv 56 Napisano Septembar 6, 2012 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Kv-Bg Motocikl: Kawasaki er6-n Prijavi odgovor kao problematičan Meni je radio na 800 ali kad sam ga odneo kod majstora na servis rekao mi je da povecam zbog neke gume da ne trpi vibracije bespotrebno , mislim da je usisnik za vazduh da ne lupam sad...nalazi se u sredini tacno ispod rezervoara. I stvarno mnogo trese kad je tako nizak ler gas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Septembar 6, 2012 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan E Zaboravio sam da ti odgovorim...probao sam i to i hoce da lupne i sa napinjanjem Mada danas je radio bas mirno mozda mi je 2-3 puta cvaknuo tokom celog dana ili ne radis nesto kako treba ili kvacilo mozda ne odvaja kako treba, ali pre bi rekao da je ovo prvo. kawin menjac jeste malo koshtunjav i bucan, ali moze se uvezbati mekoca kod saltanja. jos jedna stvar, menjac motora nije kao u autu i nema sinhron kao sto imaju automobili (nema ga uopste) koji sinhronizuje brzinu ulazne i izlazne osovine, zbog toga i lupi menjac ako se vozis nekoliko sekundi na leru pa posle oces da ubacis u brzinu. drzi motor uvek u brzini, ako hoces npr. da se kotrljas nizbrdo, drzi ga na kvacilu. ako se ipak kotrljas u N, stisni kvacilo, malo drkni po gasu da se izjednace brzine osovina i onda menjaj u stepen prenosa koja odgovara brzini kojom se motor kotrlja. idle drzi kako je fabrika navela - 1350 rpm. izmedju ostalog to su obrtaji optimalni za pokretanje vodene pumpe samim tim i rashladnog sistema koji je pod stresom kada se motor hladi potpuno samostalno jer stoji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Septembar 6, 2012 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan zbog toga i lupi menjac ako se vozis nekoliko sekundi na leru pa posle oces da ubacis u brzinu. drzi motor uvek u brzini, ako hoces npr. da se kotrljas nizbrdo, drzi ga na kvacilu. ako se ipak kotrljas u N, stisni kvacilo, malo drkni po gasu da se izjednace brzine osovina i onda menjaj u stepen prenosa koja odgovara brzini kojom se motor kotrlja. Cekaj gde je on rekao da drzi kvacilo po nekoliko sekundi izmedju menjanja brzina dok se vozi? Nemoj da slusas ovog strucnjaka , i nemoj nikad da se kotrljas u N ako mene pitas, er6 ima jako motorno kocenje koje moze da ti pomogne itekako, ali ako ga drzis u N onda mozes samo da najebes i ti i motor, sa stisnutim kvacilom ti ne bih preporucio takodje, jer mozes da ga drzis u 6oj npr.. Sa stisnutim kvacilom zubcanici u menjacu ce mnogo da se zavrte i nema sanse da pogodis brzinu tj gas zasto bi drkao motor tako ne vidim poentu. Elem, sve ove stvari spadaju u stil voznje koji je razlicit kod svakog, ja ne leram nijedno vozilo, auto motor sta god da je uvek je u brzini, pod kvacilom samo kad se shalta a u leru samo dok stoji i na semaforu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan_kv 56 Napisano Septembar 6, 2012 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Kv-Bg Motocikl: Kawasaki er6-n Prijavi odgovor kao problematičan Nikad ni ja ne leram nista od vozila a imam iskustva dosta na putu...samo sam dao primer da mi i tad lupio menjac naravno da ne saltam po 3 sekunde ))) ustosio sam se ja sa menjacem sad je super nego sam hteo da pitam za svaki slucaj da nije nesto po..bano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woo3 112 Napisano Septembar 6, 2012 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Beograd Motocikl: .... Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje, jer koristite medjugas pri menjanju nanize? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Septembar 6, 2012 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan pa napisao covek da ostavi u leru 2-3 sekunde. otkud ja znam sta radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan_kv 56 Napisano Septembar 6, 2012 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Kv-Bg Motocikl: Kawasaki er6-n Prijavi odgovor kao problematičan pa napisao covek da ostavi u leru 2-3 sekunde. otkud ja znam sta radi Testiram Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan_kv 56 Napisano Septembar 6, 2012 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Kv-Bg Motocikl: Kawasaki er6-n Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje, jer koristite medjugas pri menjanju nanize? Da Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Septembar 7, 2012 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Brate samo vozi, sve je to ok, treba neko da obrise sve ovo tj sav ovaj off Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Septembar 7, 2012 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan ocemo da se okupimo za vikend konacno?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woo3 112 Napisano Septembar 7, 2012 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Beograd Motocikl: .... Prijavi odgovor kao problematičan Nedelja, u 12h kod hiljadu ruza? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garfield1974 136 Napisano Septembar 7, 2012 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Zadar Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan ocemo da se okupimo za vikend konacno?! I ja se to već pitam, zima samo što nije stigla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StevanM 3 Napisano Septembar 7, 2012 U prolazu, 51 postova Motocikl: ER6N Prijavi odgovor kao problematičan Nedelja, u 12h kod hiljadu ruza? A i vi baš našli dan kad se ženim da se okupljate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Septembar 7, 2012 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan nije problem, svraticemo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StevanM 3 Napisano Septembar 7, 2012 U prolazu, 51 postova Motocikl: ER6N Prijavi odgovor kao problematičan nije problem, svraticemo Taman još nekoliko motora za povorku :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Septembar 7, 2012 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Aj sutra, ja u Nedelju nazalost ne mogu idem na neki rodjendan i tamo ce da me pojede mrak, a mozda vec i u Subotu uvece krenem kako bih imao dovoljno vremena za potpuno unistenje u Nedelju Mada ako cemo motorima na svadbu onda jebem ti rodjendan :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miloš A 2021 Napisano Septembar 12, 2012 Ne glasam - ne ćutim, 395 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX-14R Prijavi odgovor kao problematičan Mini putopis - Kawom na kavu 2012... Ovo je ganc nova deonica puta Nikšić-Risan (Boka Kotorska). Kombinacija crnogorski asfalt + nove Pirelli Diablo daje dovoljno gripa za 200 na sat. Nije baš da sam probao - za to mi ipak treba kombinezon i kaciga koja manje zviždi. Ali bilo je ekstra zabavno - gume lepe kao žvaka, nigde žive duše... borio sam se da sačuvam zdrav razum i ne idem (suviše) u crveno. Lep je Herceg Novi, ali ipak - pravac Dubrovnik... Lokrum je ostrvce na kilometar od Dubrovnika. Izgleda kao scenografija za neku vilinsku bajku. Ostrvce je rezervat, ne sme se ostajati preko noći, perfektno je negovano, naseljeno je svim vrstama egzotičnih ptica i vegetacije... Plaže prema kopnu su pogodne za kupanje. Postoje i ONE plaže, ali tamo nije pristojno snimati... Plaže prema pučini su divlje ali spektakularne... Laka večera u Cavtatu i lep pogled iz bašte konobe! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Septembar 24, 2012 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Sta se dobije kad je er6n ukrsti sa, sa nekim zlom Eto nekome ideje ako oce da radi na motoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 350 Napisano Septembar 24, 2012 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Extra izgleda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan_kv 56 Napisano Septembar 24, 2012 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Kv-Bg Motocikl: Kawasaki er6-n Prijavi odgovor kao problematičan Vrh...e ljudi ja sam stavio pre koji dan siri lsl volan i mogu vam reci da je motor promenio narav skroz ))) Problem retrovizora resen, upravljivost vise nego duplo bolja...sad se stvarno vozi kao bicikla Agresivniji izgled...ma milina.Preporuka (takodje i ariete rucice zavrsavaju posao ) Nisam trenutno u mogucnosti da ga slikam, ali evo par slika gde moze da se vidi polozaj itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Septembar 24, 2012 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne izvaljujem neku razliku zbog novog volana mislim meni deluje isto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan_kv 56 Napisano Septembar 24, 2012 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Kv-Bg Motocikl: Kawasaki er6-n Prijavi odgovor kao problematičan Dosta je siri volan od fabrickog...slikacu ga izbliza pa cu da okacim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ninalara 429 Napisano Septembar 26, 2012 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Tracer 9 Prijavi odgovor kao problematičan Gde kupujete kočione pločice? Trenutna ponuda u Louis-u za par prednjih pločica za ER6: Saito organske 40E Saito stalktit 50E Lucas organske 60E Lucas stalaktit 80E Da li je ovo u Louisu-u povoljno i koji bi bio pravi izbor od ponuđenog? Koliko to košta kod nas? Je l' možda bolje kupiti pločice u Srbiji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stankovich 54 Napisano Septembar 26, 2012 Svrati ponekad, 125 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lucas обиђи, није то то, узми NISSIN и онда си сигуран у квалитет. Може и CARBONE LORRAINE једино што пиште док кочиш па то мало смара. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...