Jump to content

Moto Zajednica

Problem sa strujom

Recommended Posts

• Svakom po zasluzi, 12439 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Nov regler za Africu (istii je i za Transalpa) u "Centru S" je 23 000 dinara, čisto da se zna.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 147 postova

Nov regler za Africu (istii je i za Transalpa) u "Centru S" je 23 000 dinara, čisto da se zna.

Stavi od auta,sta drugo reci,radi isti posao,a kosta 10 puta manje. Verujem da bi Joska znao semu za to,i da bi to extra radilo.

• Svakom po zasluzi, 12439 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Ne može druže od automobila, automobilski alternator ima četkice a naš nema i sasvim je druga koncepcija rada. Regler za motor ima u sebi trofazni ispravljački deo , tiristore i elektroniku za praćenje i stabilizaciju napona.

• U prolazu, 22 postova

ja sam imao isti problem kod mene na suzukiu radi normalno dok se neugreje i onda pocne da brljavi , kad sam video anperazu skonto sam da se i meni slicno desavalo i otiso sam do joske i resen problem za jeftine pare(mislim da neces naci jeftinije , bar koliko sam ja upucen ) . meni je uradio  . ja sam zadovoljon  ;D neznam druze odakle si i koliko ti je daleko da dodjes do joske u temerin ali znam da se isplati .  ;D

• U prolazu, 22 postova

isto sam i ja pitao . on to sve poveze nista ti nebrini . njegov regler se malo drugacije povezuje sad sam gledao na mom motoru ima jednu zicu vise ali nije tesko povezati koliko sam ja video kad mi je radio . covek daje i  garanciju  ;D a sve upakuje jako kulturno tako da nemoras da brines ni o estetici .

• Svrati ponekad, 321 postova
  • Motocikl: XT

ne u to se ne razumem, na spoljni izgled sam mislio

opcija je ako uzmem od njega da mi posalje postom jer smo daleko jedan od drugog

• Svrati ponekad, 147 postova

jest vala,stalni magnet i bez cetkica,japan napravio glupost(za nase vozace) ;D ;D ;D ;D

Nisam ni obracao paznju na to,znaci jeftinije preko kaisa izvesti auto alternator nego kupovati nov regler  ;D ;D ;D ;D ;D

• Andragog, 5021 postova
  • Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS

Teraj kod majstora sa ugasenom svetlom a iz fara izvadi sijalicu i stavi malu baterisku lampu umesto nje, kod kineza 100 din(zbog pandura). Ja sam vozio 160 km Pancevo-'Čačak i lampa nije crkla i jos radi.Meni se odlomio nosac reglera pa mi pocrkale sijalice.Eto za nevolju nista bez Kineza!!1 Pozdrav!!!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja