pedjav 0 Napisano April 17, 2007 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li iko zna gde bi se mogao uzeti lonac ,po mogucstvu Akrapovic,eventualno leo vince ili yoshimura? Prodao sam motor,sada cekam novu r6 2007 da mi isporuce(nadam se do petka) pa bih da pojurim lonac. Za predhodnu r6 sam dobio iz Amerike lonac,ali rekoh aj da probam prvo kod nas... Svaka pomoc dobro dosla, Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano April 17, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Leo vince imas u KDM-u, a ostalo samo s' one strane mosta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 17 Napisano April 17, 2007 Zainteresovan, 552 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Trenutno 0 bodova... Prijavi odgovor kao problematičan Video sam neke Akrapovice u GUEVARA-i, iskreno ne znam da li su na prodaju ili su reklamnog tipa...zovi pa pitaj.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano April 17, 2007 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Meni je yoshimura izbor broj 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARKOtls 19 Napisano April 17, 2007 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 2020 GSXS 1000F . 99 TL1000R Prijavi odgovor kao problematičan Yoshimuru mozes naci kod Markosa :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjav 0 Napisano April 17, 2007 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kod Markosa,samo komplet sa izduvnom granom,tricavih 1000+ evrova... Uzeo bih samo lonac. Meni je yoshimura izbor broj 1 Sta znam...cuo sam od dosta iskusnijih vozaca da je ipak akrapovic i leoVince,pa tek onda yoshimura i sl... :misli: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
patak 108 Napisano April 17, 2007 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Novi uvoznik za akrapoviæ je s-compani(duka racing tim). Naruèili su dosta topova tako da imaju veliki izbor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano April 17, 2007 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Kod Markosa' date='samo komplet sa izduvnom granom,tricavih 1000+ evrova...Uzeo bih samo lonac. Meni je yoshimura izbor broj 1 Sta znam...cuo sam od dosta iskusnijih vozaca da je ipak akrapovic i leoVince,pa tek onda yoshimura i sl... :misli: Ima i samo lonac. Oko 550. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
g-tec 9 Napisano April 30, 2007 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Da li iko zna gde bi se mogao uzeti lonac ' date='po mogucstvu Akrapovic,eventualno leo vince ili yoshimura?Prodao sam motor,sada cekam novu r6 2007 da mi isporuce(nadam se do petka) pa bih da pojurim lonac. Za predhodnu r6 sam dobio iz Amerike lonac,ali rekoh aj da probam prvo kod nas... Svaka pomoc dobro dosla, Hvala[/quote'] Mimoto je diler za Akrapovic bar tako pise na www.Akrapovic.si Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paperinos 1203 Napisano Maj 1, 2007 Drug član, 203 postova Lokacija: Patkovgrad Motocikl: Yamaha Virago Prijavi odgovor kao problematičan Akrapovic sam pazario u gevari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...