aca-pn 6362 Napisano Jul 23, 2010 Enduraš, 6375 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Motor je '84 god., ja sam vlasnik, registrovan je do maja 2011 god. Zimus sam uradio veliki servis jer je motor trosio ulje, zamenjene su karike, bregasta, klackalice, gumice ventila i obradjena je glava. Tada sam postavio i temu >>KLIK<< Tada sam zamenio i semeringe i ulje u stapovima. Pre par meseci je zamenjen lanac bregaste, kao i pogonski lanac i lancanici (DID X-ring). Ulje i filter zamenjeni pre neki dan (bardahl polusintetika 15w-50) Time sam zavrsio sredjivanje motora, bukvalno je tehnicki doveden do perfekcije. Stavljen je i nov filter za vazduh. I taman sam se ponadao da cu uzivati u plodovima svog rada i ulaganja para, kad mi je iskrslo nesto pa moram da prodam motor. E, da, umesto gumenih nogostupa na slici sada su kros nogostupi, metalni, nazubljeni, pa vise noga ne kliza sa njih Napravio sam nosac kofera koji je mnogo cvrsci i jaci od fabrickog (gabricki je od nekih zicica). Motor ima i automatski podmazivac lanca. Cena je 1300e (jbg mnogo sam ulozio para u njega) Moze i na rate Tel 064/255-96-26, Aca Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Jul 23, 2010 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pa lepo, sad si ga sredio za drugog, pa ce sad neko drugi da uziva i da se navoza bez ulaganja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rodic 132 Napisano Jul 24, 2010 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Titel Motocikl: Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Imam isti motor i prodaja ide jako slabo, svi nesto zovu i nude neke zamene niko nista konkretno da ponudi da se dogovorimo!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nick Blue 26 Napisano Jul 24, 2010 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Aco, pa šta ćeš kada sve rasprodaš ? Odlična mašina. Srećno sa prodajom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6362 Napisano Jul 24, 2010 Enduraš, 6375 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kad se ima kesh, lako se potrosi, to mi je bar najmanji problem Masina nije nesto nalickana, ali je garant u najboljem stanju kod nas, sve zivo sam izmenjao sto nije valjalo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Jul 25, 2010 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan ... ali je garant u najboljem stanju kod nas... У XL600R конкуренцији да, али у широј XL палети... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6362 Napisano Jul 25, 2010 Enduraš, 6375 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pa za R i pricam, sa tamo nekim LM-ovima necu da imam nista ;D Nego zaboravih da napisem, ima i automatski podmazivac lanca. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Jul 26, 2010 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan A Acrapovic unikat auspuh-e? ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Jul 27, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa za R i pricam, sa tamo nekim LM-ovima necu da imam nista ;D Nego zaboravih da napisem, ima i automatski podmazivac lanca. Mali, nemoj da ti cupam usi ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6362 Napisano Jul 30, 2010 Enduraš, 6375 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Cena naravno nije fiksna, znam da ljudi vole da se pogadjaju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Jul 30, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Aj da ti osvezhim oglas. Mashina je TOP! Po meni ima samo jedan problem - grmi k'o luda. ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Jul 30, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Uh, kako bi taj Akrap cucio na moju ELku ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6362 Napisano Jul 31, 2010 Enduraš, 6375 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kad god stavim neki motor na oglas, odmah se svi 'vataju za auspuh Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Jul 31, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kad god stavim neki motor na oglas, odmah se svi 'vataju za auspuh pa to je najmladje sto imas na motoru ;D i bolje za auspuh nego da te vataju za nesto drugo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ledu77 46 Napisano Jul 31, 2010 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Africa RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Mudro zboriš .... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6362 Napisano Jul 31, 2010 Enduraš, 6375 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kad god stavim neki motor na oglas, odmah se svi 'vataju za auspuh pa to je najmladje sto imas na motoru ;D i bolje za auspuh nego da te vataju za nesto drugo Nije tacno, lanac i lancanici su noviji ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cparty 41 Napisano Avgust 1, 2010 U prolazu, 53 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Kawasaki GPX500RR 16V RSTYL Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor,posteno......nego mogu da ti ponudim ocu moju CAGIVU od 125cc ako ti ta zamena nesto znaci.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6362 Napisano Avgust 1, 2010 Enduraš, 6375 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ne znaci mi, hvala na ponudi u svakom slucaju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Avgust 1, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan `os moju ELku i 1000 E ga mi doplatis? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6362 Napisano Avgust 1, 2010 Enduraš, 6375 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Necu ni da ti meni doplatis 1000e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6362 Napisano Avgust 5, 2010 Enduraš, 6375 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Dopuna oglasa: uz motor ide odstampan service manual, zatim skoro nov prednji lancanik od 14 zuba presao mozda 500 km (fabricki je na motoru od 15 zuba) i metalna maska/stitnik fara koji ima mini nosac na kom se mogu vezati stvari. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Avgust 5, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Dopuna oglasa: uz motor ide odstampan service manual, zatim skoro nov prednji lancanik od 14 zuba presao mozda 500 km (fabricki je na motoru od 15 zuba) i metalna maska/stitnik fara koji ima mini nosac na kom se mogu vezati stvari. Da mi dadnes 998 E kao doplatu, za ovaj gadzet! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Avgust 5, 2010 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Dopuna oglasa: uz motor ide odstampan service manual, zatim skoro nov prednji lancanik od 14 zuba presao mozda 500 km (fabricki je na motoru od 15 zuba) i metalna maska/stitnik fara koji ima mini nosac na kom se mogu vezati stvari. Pa da, sad ti vise nista netreba Sledeci oglas je da prodajes alat Mnogo si bre DRZak postao :) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6362 Napisano Avgust 5, 2010 Enduraš, 6375 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Da znas da jesam ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Avgust 11, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Motor je u odlicnom stanju . Uverio se sad na Zlatiboru . Ako niko nece ocu ja da kupim . Ali ako moze u nekoliko rata Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...