ivandeka 199 Napisano Jul 22, 2010 Svrati ponekad, 155 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prednja felna na Banditu 650 S 2006. god. je pukla i na kraku i po obodu. Molim iskusnije za mišljenje od kog još modela pasuje felna za moj motor, da li neko zna gde bih mogao da kupim, cena i sl. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Jul 22, 2010 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan ja imam prednju felnu od hayabuse.iskreno nisam imao priliku da zagledam na banditu tog godista ali trebalo bi da ti odgovara samo proveriti da li odgovaraju rupe za diskove a za osovinu bije problem jerzamenom lezaja se to resi...bitno je samo da ti diskovi odgovaraju a dimenzija prednje gume je ista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav Gajic 158 Napisano Jul 23, 2010 Svrati ponekad, 168 postova Motocikl: Kawasaki ZX-12R, Yamaha FZS 1000, BMW R1200GS, BMW S1000RR, Kawasaki ZX10R, Suzuki GSXR1000, Suzuki GSXR1300 Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da u Svilajncu imas servis za ispravljanje, varenje i centriranje felni.Negde u novosti oglasi ili halo oglasima sam video njihovu reklamu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...