svarog 1 Napisano Jul 19, 2010 U prolazu, 4 postova Lokacija: visegrad Prijavi odgovor kao problematičan Puno pozdrava od nas . Cisto da se prijavimo da znate da i mi postojimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Jul 20, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan evo sada sam i ja saznao za vas. možsa se jednom i sretnemo u višegradu jer mi je na planiranoj ruti za koju neznam kada cu je odvoziti. pozdrav svima koliko god da vas je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BATANNN 5 Napisano Jul 27, 2010 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: SRPSKO SARAJEVO Motocikl: yamaha r1 06,yamaha raptor yfz 450,TRIKE BUBA 1200,kawasaki klr 600,kawasaki zxr 750 streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Stalno sam u VG ali prvi put cujem za klub,zivim u Sarajevu ali imam vikendicu na Borikama,pa kad sam gore naletim cesto i do Visegrada,preko Sjemeca samo sletim dole Pozdrav!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pexon 0 Napisano Jul 28, 2010 U prolazu, 48 postova Lokacija: toxic Motocikl: Suzuki Bandit 1200 Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan SVAROG ETO CULI SMO DA POSTOJITE ! NEGO RECI DRUZE JEL IMATE NEKI KAFIC GDE SE SKUPLJATE ILI IMATE NEKE PROSTORIJE ? POZDRAV Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svarog 1 Napisano Jul 28, 2010 U prolazu, 4 postova Lokacija: visegrad Prijavi odgovor kao problematičan SVAROG ETO CULI SMO DA POSTOJITE ! NEGO RECI DRUZE JEL IMATE NEKI KAFIC GDE SE SKUPLJATE ILI IMATE NEKE PROSTORIJE ? POZDRAV Prostorije za sada nemamo , al obicno sedimo u kaficu koji drzi jedan od nasih clanova Moca zvani mrvica )) Kafic pored sportskog centra , na prvom mostu kad udjes u grad ides desno vidi se niz nekih butika , pa na kraju je taj kafic , uglavnom bilo koga da pitas u Visegradu znace ti reci posto se ovde svi znamo )) prednosti malog grada ) , a cisto sumnjam da ces uspeti da omasis Mocu , posle mosta on je najveci u gradu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmandzic 21 Napisano Jul 28, 2010 U prolazu, 83 postova Lokacija: ROGATICA RS Prijavi odgovor kao problematičan komsije !!! cim sunce grane ,eto me na kaficu i suplju ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svarog 1 Napisano Jul 28, 2010 U prolazu, 4 postova Lokacija: visegrad Prijavi odgovor kao problematičan Posetite na na nasoj prvoj moto zurki koja se organizuje 6 avgusta povodom doceka 7 relija kroz Srbiju . Obecavamo dobar provod Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...