Makedonac 1 Napisano April 16, 2007 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Veles, Makedonija Prijavi odgovor kao problematičan Fantasticno, bravo... nemam reci :kul: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano April 16, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan U mom selu ovakve zatvaraju u ludnicu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran_Bgd 0 Napisano April 16, 2007 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ER 6F Prijavi odgovor kao problematičan Sad mi je jasno gde ste onoliko i onako zurili, da ne kazem jurili. Opravdano skroz!! Tara je predivna, par puta sam bio i mislim da svaki put ima nesto novo da se dozivi. Slike vanserijske, ali mislim da je mnogo lepse ono sto ste prosli, a sto se sa slika ne vidi. Svaka cast na voznji !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano April 16, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Uhhhhhhhh !!! SJAJNO !!! jbga ! opet se promasili ! i da smo se nasli, ovi sa eFovima bi odustali ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano April 17, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Sad mi je jasno gde ste onoliko i onako zurili' date=' da ne kazem jurili. Opravdano skroz!! Tara je predivna, par puta sam bio i mislim da svaki put ima nesto novo da se dozivi. Slike vanserijske,[b'] ali mislim da je mnogo lepse ono sto ste prosli, a sto se sa slika ne vidi.[/b] Svaka cast na voznji !! Mudro zboris Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka 4 Napisano April 17, 2007 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E pa moj panteru Dane, #-o #-o verovao ti meni ili ne, moracu I ja pazariti jedan prevoz sa traktorskim gumama :gitarista: :gitarista: , svecano obecanje, guzi ako ne ispunim! :cloppy: jer penim redovno kada gledam ovakve slike...... :fcab: :bouncefire: :butthead: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano April 17, 2007 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano April 17, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan :prayer: :prayer: :prayer: Svaka chast!!!! Extra slike! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 16 Napisano April 17, 2007 Zainteresovan, 548 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Pretpostavljam da ste se nacitali recenica koje glase SVAKA CAST itd, ali SVAKA VAM CAST....Odlicna voznja, slike jos bolje, a tek HAPPY FINISH u shumici.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giuliano 4 Napisano April 17, 2007 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Toronto, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Keva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano April 17, 2007 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast momci,ali svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesor momir 250 Napisano Octobar 22, 2009 Svrati ponekad, 451 postova Lokacija: Šabac Prijavi odgovor kao problematičan Ajoj kuda ste vi prošli... Svaka čast Kad porastem kupicu Stroma... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Octobar 22, 2009 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ajoj kuda ste vi prošli... Svaka čast Kad porastem kupicu Stroma... au profesore, izvadi je iz naftalina .. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Octobar 22, 2009 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Mladi i lepi ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
versys.v.b 3 Napisano Octobar 22, 2009 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Prijavi odgovor kao problematičan Za Vas kratka i voznja i avantura,a ova sl.je naj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...