Saša Jack 7818 Napisano Jul 18, 2010 MotoDJIR.com, 1440 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za putopis... Dva pitanja... - Kako ti se cine ti bocni koferi...Kappa? Da li su dovoljno cvrsti? Treba da kupim neke,a ovi su povoljniji od Givi-ja. - Trebao bi i ja da idem preko Albanije sredinom avgusta. Sta preporucujes? Da ili ne. Napisao si mnogo stvari,ali me interesuje opsti utisak. Osecaja,bezbednosti... Da li moze u jednom danu bez spavanja? Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slavonac 81 Napisano Jul 18, 2010 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Varaždin Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Bravo za putopis... Dva pitanja... - Kako ti se cine ti bocni koferi...Kappa? Da li su dovoljno cvrsti? Treba da kupim neke,a ovi su povoljniji od Givi-ja. - Trebao bi i ja da idem preko Albanije sredinom avgusta. Sta preporucujes? Da ili ne. Napisao si mnogo stvari,ali me interesuje opsti utisak. Osecaja,bezbednosti... Da li moze u jednom danu bez spavanja? Pozdrav! Kappa ti je Givi - proizvode se u istoj tvornici - možda ne izgledaju no puno su čvršći no što se čini na prvi pogled. Uostalom to ti je i najčešći izbor za stroma. Što se tiče Albanije moraš mi reći koja te relacija zanima - jer što vrijedi za jedan pravac ne vrijedi za drugi. Sigurnost u Albaniji - isto ko u Austriji! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 7818 Napisano Jul 18, 2010 MotoDJIR.com, 1440 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Najkraci put od Crne Gore do Ohrida....posle idem za Grcku. Neki normalan asfaltni put... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slavonac 81 Napisano Jul 18, 2010 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Varaždin Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Najkraci put od Crne Gore do Ohrida....posle idem za Grcku. Neki normalan asfaltni put... Najbolji put ti je Ulcinj- Murican - Skadar - Tirana - Elbasan - Ohrid, cesta ti nije loša osim Tirane koja je prilično kaotična (ako možeš izaberi si nedjelju za prolazak kroz Tiranu). U ovom slučaju Albaniju prođeš za pola dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 7818 Napisano Jul 18, 2010 MotoDJIR.com, 1440 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! Lepe informacije... Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Jul 18, 2010 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Zaista lepa voznja i putopis kroz sedam drzava za devet dana. Hvala ti sto si me podsetio na pivo koje sam do sada najlepse popio u najlepsem biker kafeu u Dubrovniku i kogod da krene u taj prelepi grad neka obavezno poseti taj kafe gde mozete ostaviti motore i stvari jer su oni tamo na sigurnom pa se onda moze posvetiti razgledanjem starog grada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17695 Napisano Jul 18, 2010 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Zaista lepa voznja i putopis kroz sedam drzava za devet dana. Hvala ti sto si me podsetio na pivo koje sam do sada najlepse popio u najlepsem biker kafeu u Dubrovniku i kogod da krene u taj prelepi grad neka obavezno poseti taj kafe gde mozete ostaviti motore i stvari jer su oni tamo na sigurnom pa se onda moze posvetiti razgledanjem starog grada. Zlatko gdje je taj Bike-caffe. ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Jul 18, 2010 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Ali stvarno prelep putopis. Sve sto je lepo zabelezio si aparatom..... I jos jednom, svaka cast..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Jul 18, 2010 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Citiraj Zaista lepa voznja i putopis kroz sedam drzava za devet dana. Hvala ti sto si me podsetio na pivo koje sam do sada najlepse popio u najlepsem biker kafeu u Dubrovniku i kogod da krene u taj prelepi grad neka obavezno poseti taj kafe gde mozete ostaviti motore i stvari jer su oni tamo na sigurnom pa se onda moze posvetiti razgledanjem starog grada. Zlatko gdje je taj Bike-caffe. ??? Sacekaj malo da poceprkam po cd da nadjem slike od tog kafica i putokaz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Jul 18, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan BRAVO,BRAVISIMO! sve reci hvale,sa vama sam eto bio i na moru!!! : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Jul 18, 2010 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast,lep putopis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav Gajic 182 Napisano Jul 18, 2010 Svrati ponekad, 171 postova Motocikl: Kawasaki ZX-12R, Yamaha FZS 1000, BMW R1200GS, BMW S1000RR, Kawasaki ZX10R, Suzuki GSXR1000, Suzuki GSXR1300 Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Citajuci putopis vratih se na trenutak u osamdesete i setih se Makarske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miša bmw 284 Napisano Jul 18, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS, Honda CB 500... Prijavi odgovor kao problematičan Bravo slavonac! Prelepe fotke! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedj@j 4 Napisano Jul 18, 2010 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Lepa kilometraza, jos bolji putopis... Svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeks73 1 Napisano Jul 19, 2010 U prolazu, 27 postova Lokacija: jakovo Prijavi odgovor kao problematičan bravo, samo sami na putu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Jul 19, 2010 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Zaista lep putopis. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 20281 Napisano Jul 19, 2010 Integrisan, 8642 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sjajan i veoma KORISTAN putopis. Bravo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 226 Napisano Jul 19, 2010 Svrati ponekad, 428 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Super. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zvonmi 12 Napisano Jul 19, 2010 In memoriam, 35 postova Lokacija: Beograd Motocikl: aprilia pegaso strada 650 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za putopis.Stvarno tura koju mozes samo da pozelis.Slike odlicne. :)Interesuje me tvoj utisak o kvalitetu goriva u drzavama koje si prosao.Da li je uglavnom isto ili si primetio razliku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorki 51 Napisano Jul 20, 2010 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda CX 500C Prijavi odgovor kao problematičan Lepo,bravo,krasno.Uzivao sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spel 72 Napisano Jul 20, 2010 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan velika tura, cestitke! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vulegm 1 Napisano Jul 21, 2010 U prolazu, 13 postova Lokacija: beograd, gornji milanovac Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast! planiram jednu etapu kroz albaniju! od velike si pomoci! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slavonac 81 Napisano Jul 22, 2010 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Varaždin Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Bravo za putopis.Stvarno tura koju mozes samo da pozelis.Slike odlicne. :)Interesuje me tvoj utisak o kvalitetu goriva u drzavama koje si prosao.Da li je uglavnom isto ili si primetio razliku. Kvaliteta goriva je svuda bila zadovoljavajuća - u principu smo radili oko 450 - 500 sa tankom gdje god točili! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...