nebabgd 0 Napisano Jul 18, 2010 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ZR 7 750 S Prijavi odgovor kao problematičan nigde nema informacija šta je konkretno dotična devojčica ni pila ni vozila...ako je vozila kazan za pečenje rakije sa motorom do 50 ccm, sve je u granicama tolerancije ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mozart junior 330 Napisano Jul 19, 2010 Ne vozi brze nego sto tvoj andjeo cuvar moze leteti., 113 postova Lokacija: vs-ns Motocikl: ,yamaha tzr 125 Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miša bmw 284 Napisano Jul 19, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS, Honda CB 500... Prijavi odgovor kao problematičan nigde nema informacija šta je konkretno dotična devojčica ni pila ni vozila...ako je vozila kazan za pečenje rakije sa motorom do 50 ccm, sve je u granicama tolerancije ;D ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drivee 7 Napisano Jul 20, 2010 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: NS Motocikl: BMW F650ST Prijavi odgovor kao problematičan I tako popijemo ja i moja zena po gajbu piva pa predjemo na rakiju..))) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Jul 20, 2010 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan to ti je ko ono " moj brat pijandura popije litru pelinkovca na eks a ja jedva na dva put" ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Jul 21, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno preterujete sve su to fine cure!!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Jul 21, 2010 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Što ima cediljku za špagete ;D. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8728 Napisano Jul 21, 2010 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan to ti je ko ono " moj brat pijandura popije litru pelinkovca na eks a ja jedva na dva put" ;D ;D ;D ;D nisam ja pijandura, mislim, desi mi se da nedelju dana pijem svaki dan, ali mi se desi da narednih dana pijem svaki drugi dan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Jul 21, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Devojka je prespavala (2-3 sata) u stanici i otisla kuci, protiv nje ce biti podneta odgovarajuca prijava! Mislim da je ova tema otisla skroz u drugom pravcu nego sto je trebala... Prema tome-dabome!! lockot...! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...