andrejp 24 Napisano April 15, 2007 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Danas, u nedelju 15.Aprila 2007 je omanja ali slozna ekipa napravila laganu turicu od nekih 160km. Vozili su se i druzili: Cope, SpaVe, AndrejP, Goran_Bgd, Srbin i domacin nam Lalajko. Kako je dan bio "obecan" za voznju, odlucili smo da posetimo naseg drugara Lalajka uz rostilj.. Uslovi za put su bili izvrsni, temperatura optimalna, put cist i neopterecen saobracajem. Od Beograda smo dojezdili do skretanja na Ibarskoj za Barajevo, i tu se iskljucili sa glavnog puta. Odatle je krenulo pravo uzivanje u voznji! Deonica od Barajeva do Lazarevca zaobilaznim putem ima skoro 60 kilometara, vrlo je korektnog asfalta, tu i tamo krpljene podloge i sa malo sljunka ali nista strasno, sasvim podnosljivo. Krivine su jako lepe, priroda je odmarajuca. Jedino je neophodno paziti na dezurna smetala poput kerova, traktora i seljanki koje seku granje i bacaju ga pravo na put (!), ali sve u rok (bajkerske) sluzbe. Sve u svemu, dan je bio vise nego lepo utrosen. Kao posebnu poslasticu, najavljujem skoro objavljivanje UPOREDNOG MOTO TESTA koji smo danas uradili: Kawasaki ER6N vs Kawasaki ER6F... citacete i videti slike za koji dan... Do tada, evo male ilustracije kako je izgledalo danasnje druzenje: SpaVe regulise rostilj pustanjem isparenja sa majice Lalajko dzara rostilj i mentalnim silama przi meso Srbin je sve dokumentovao u AVI formatu… Gorane, pazi patika! Cope demonstrira tzv predrostiljski drink-mix SpaVe: XL? … ili Africa? … ili XL? … ili ipak Africa? Love is on the WC doors, pardon, in the air Keymaster i Gatekeeper, pored testiranih makina Cudne spodobe u pozadini vrzmaju se oko motora Luka, luka, nama trebaaaaa SpaVe demonstrira novi Kawa luk (look) Zato je od muke skocio na krov kuce da pozira za CKM Gde probah Kawu? Sad cu da gurnem Africu u Dunav! Ovoga puta, nije crno i zlatno nego srebrno i zuto Konacno eto i rostilja A posle klope, normalno, SIESTA U povratku, jedan od test pilota pozira Cope procenjuje da li da promeni pleme i prikloni se Kawi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano April 15, 2007 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Evo da pohvalim ovu malu grupu koja mi je ulepšala još jedan dan. Vozili smo se i uživali i prava je šteta što sa Lalajkom nismo napravili još jedan krug od bar 50 kilometara. Neizostavne obaveze su nas primorale da se vratimo za BG stomaka punih mesa sa roštilja... :food: Da ne zaboravimo da napomenemo da su nam na Ibarskoj magistrali, dok smo išli ka Lazarevcu, kroz grupu prohujali i Dane i Koma. Odoše ljudi na Taru da treniraju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano April 15, 2007 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan iz iskustva vjerujem da vam je bilo lijepo, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano April 16, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Al progutasmo one krivine jutros za marendu (ko ciganèe napolitanku) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano April 16, 2007 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno mi je krivo što nisam mogao da vam se pridružim,baš zato što ,kako DACO reèe ,iz iskustva znam kako vam je bilo . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano April 16, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan I ja juce pravih rostilj a i prosli put kad se u Lazarevcu pravio rostilj, pravio sam i ja... ajte bre ljudi da se lepo dogovorimo ko kada pravi rostilj!!!! Vidim da je druzenje bilo super a za fotografije samo mogu reci da su ove zasluzile da budu medju NAJfotografijama sa druzenja! Narocito Love is in the air... Cope demonstrira tzv predrostiljski drink-mix Love is on the WC doors' date=' pardon, in the air SpaVe demonstrira novi Kawa luk (look) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano April 16, 2007 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan hvala, hvala... :oops: kreativni dvojac SpaVe&AndrejP ovoga puta je zasluzan za foto session (naravno uz prisutne manekene) :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano April 16, 2007 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Al ste se vi navadili kod Lalajka!! Jos malo i bice uvrstena kao obavezna turisticka destinacija. Dobro se vi ljudi zezate, ali nije ni nama lose Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano April 16, 2007 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ko je vreðao Afriku ima da umre u najgorim mukama. Voziæe Stroma najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano April 16, 2007 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ko je vreðao Afriku ima da umre u najgorim mukama. Voziæe Stroma evo ja se dobrovoljno prijavljujem za Strom cistiliste :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano April 16, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Da je Dante nas suvremenik, pitam se u kom bi se krugu nasao strom :twisted: :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano April 16, 2007 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da ste se super proveli.. Trbusi verovatno još bolje :mrgreen: Stvarno je bio fenomenalan dan za vožnju!! Kad æe taj test!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran_Bgd 0 Napisano April 16, 2007 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ER 6F Prijavi odgovor kao problematičan Prvo moram da pohvalim usluznost osoblja u Sex i Grad (to nam je bila polazna stanica). Pomerali su i drzali suncobran (kad vise nije imao gde da se pomera) da bi neki od nas imali sunce Hvala im! Dalje, voznja poznatim putem do LA preko Barajeve, ali uvek nov izazov. A tamo sve, sve, ali Lalajkov med sto je dobar reci nemam I na kraju ono sto je karakteristika ovakvih druzenja i ovaj put je doslo do izrazaja..svi u nekom svom fazonu, osecaj da ih znam a stalno nesto novo se cuje i vidi. Ne bi ulazio u siru analizu licnosti prisutnih kod Lalajka (ukljucujuci i njega) samo bi dodao da prvi utisak moze da prevari. Deluju normalno i prosecno, ali LUDI su kao struja Ne vredi prepricavati, treba doziveti. Kao i uvek bilo je zadovoljstvo na ovaj nacin provesti dan. I na kraju da kazem da mi je bilo zao sto jos jedan clan nije bio sa nama zbog malog nesporazuma, a trebalo mu je samo malo dobre volje i 5 minuta da dojezdi.. Da ne zaboravimo da napomenemo da su nam na Ibarskoj magistrali' date=' dok smo išli ka Lazarevcu, kroz grupu prohujali i Dane i Koma. Odoše ljudi na Taru da treniraju! [/quote']Ma nisu prohujali da ispravim, proleteli su, da sam ja mislio od Daneta gledajuci u retrivizoru kako se priblizava da je neki veliki neidentifikovani leteci objekatl VNLO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano April 16, 2007 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan voznja poznatim putem do LA preko Barajeve hehehe, preko Barajeva do Los Angeles-a :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano April 16, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Prvo popriste buduce teske borbe. Ovde ce nas biti i muciti i vaditi nase oci crne: Pa onda testirane masine: Pa jedan od ucesnika dogadjaja imitira Kawasaki (procenite da li lici): Mozda, jednog dana: U svakom slucaju, dilema Afrika ili XL je resena (uz tekst: "Jooj, sto te volim, necu nikad vise gledati drugi motor, oprosti miiiiii!" Pogodite od cega je ova plavicasta izmaglica: Odgovor mozete naci na Andrejevom licu! Posle klope je bio dug red ispred vrata od WC-a: A kada je to proslo sve je bilo u redu: Spave objasnjava kako je u Riu (Andrej i Cope jednim okom gledaju kako ce se to zavrsiti)(zev): Sve u svemu, bilo je odlicno (extra sto bi rekla omladina)! Zao mi je sto nismo zajedno otisli do Ljiga na kaficu u kafic iz jednog ranijeg posta. Ekipa je morala nazad u Beograd, dok smo mi domoroci, ipak ovde popili tu kafu! Bilo bi lepo da bar jedan post ne zavrsimo recenicom: "Steta sto nismo poceli ranije..." Ali ima vremena, leto jos nije pocelo. Vidimo se! P.S. Ja sam posebno zadovoljan jer su mi stigle nove rucice i enduro torbica za volan!! Rucice se super, drugi motor, a u torbicu moze da stane cak i PDA! Uh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano April 16, 2007 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jaooo majko kakva ekipa..krenuli mi na Taru i vidimo ekipu zlih bajkera na putu ,kada tamo sve nasi ,vidi se da nece na dobro da izadje hahahah...iskreno sam se uplasio da onaj Dane ne krene za vama u livadu da loce i zdere i da odustanemo od puta...a onda ispred njih iskusni cika Cope,kanarinac....e jesi Cope slozio boje,cini mi se ,ali nisam siguran,da jedino nemas roze nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1947 Napisano April 16, 2007 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, drugari! Odlican provod, vidim Dan je stvarno bio za pamcenje... Toliko voznji... Sjajno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevica 1 Napisano April 16, 2007 U prolazu, 70 postova Lokacija: Bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vidim vama je bilo odlièno svaka èast samo tako. :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano April 16, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Vi isli u voznju i da testirate bike ili da zderete !?!?! :finger: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano April 16, 2007 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Vi isli u voznju i da testirate bike ili da zderete !?!?! :finger: Strogo ždranje sa elementima prežderavanja! E onda pune stomaèine na drum, pa ko se ne ispovraæa u kacigu taj je šoferèina! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano April 17, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Extra provod ! A vidim i da ste se naklopali ! Yomane sledetji put idemo kod Lalajka !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano April 17, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Yomane sledetji put idemo kod Lalajka !!! ..pa ne mogu da se samopozivam... :oops: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano April 17, 2007 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan da, zdranje je bilo za respekt Evo mene trenutno u Zagrebu (Chalo siso sto se sinoc nisi javio na telefon ), mozda sutra produzavam za Ljubljanu a mozda se i vracam za Bg.. nisam motorom nego sluzbenim autom, krsina - 3.0 sa full opremom... zamislite, ima neki odvratni simbol fabrike, neka cetiri kruga.. toliko su bili losi da nisu cak ni potrefili da se krugovi samo dodiruju, nego se preklapaju... nemacko sranje Cim se vratim pisem detaljan tekst sa rezultatima naseg uporednog super testa... naravno i sa nekim extra slikicama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano April 17, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Chalo siso sto se sinoc nisi javio na telefon verovatno je mislio da si dosao onim zlaæanim pa ga bilo blam :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano April 17, 2007 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ne, nego je mislio da je samnom neki ljakse sa Senjaka koji je seo na KTM-a pa skontao koliko pojma nema da vozi :finger: PS putarina od granice do ZG 15 evra :shock: Mada, put je stvarno do jaja - bolji je nego autoputevi u okolini Zuricha, respect... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...