Jump to content

Moto Zajednica

BJB Vikend vožnja, 23-25 jul 2010, Vlasinsko jezero i Babin Zub

Recommended Posts

• Integrisan, 8416 postova

Evo malo i fotografija od mene, pa nasumičnom izboru :D.

Još na početku od vibracija mi je otpala tablica:

J7mZY_p7235826.jpg

Deo kolone na putu:

fDWWu_p7235830.jpg

U Velikoj Plani:

V3f4y_p7235870.jpg

Hacky:

xQUaj_p7235872.jpg

U trenucima problema, ali solidarno:

2fR5H_p7235880.jpg

Na putu:

vHDNq_p7235898.jpg

NnooH_p7235903.jpg

3wi7o_p7235911.jpg

OoCLN_p7235918.jpg

TLwAh_p7245928.jpg

U odmoru:

1fCvb_p7245947.jpg

Stara Planina (Babin Zub):

nMPHN_p7245942.jpg

Xx9yG_p7245957.jpg

NWiNx_p7245962.jpg

Vlasina, jutro posle:

E9UT4_p7256006.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Integrisan, 8416 postova

A na Vlasini, posle kratkog izleta oko jezera i pošto nas je poprskala kiša, neko je predložio da se malo fotkamo u krivini. Ovaj nevini predlog rodio je 1.5h lepog krivinarenja po sjajnom putu. Bilo je baš fino.

Neke od fotografija (Marija i Srdjan imaju još mnogo boljih fotki) slede...

Rikky:

PNgbh_p7245969.jpg

Hacky:

AxkK1_p7245970.jpg

Mare01:

WPJrg_p7245972.jpg

Srdjan:

O6jP5_p7245989.jpg

Severian:

dy6Gn_p7245974.jpg

Fale mi još mnogi ovde :(, ali evo ih fotografi:

MnqWi_p7245981.jpg

Kolege, dodajte još...

• U prolazu, 17 postova

... plus rebarca specijalno narucena za neke koji samo to jedu ::)

onda za sledeci put da organizujemo rebarca na kajmaku  ;)

P.S. fotke su super!

• U prolazu, 85 postova

Pozdrav svima,

evo i ja da se javim. uhhh odakle da pocnem putevi su odlicni za voznju bilo je svega i odlicnog puta, malo onog krpljenog uskog, malo onog utabanog zemljanog...

Predeli gde smo prolazili su nezaboravni, od Paracina pa do Vlasine nisam znao dal' da gledam na put ili da zevam okolo.

ja nisam nesto mnogo slikao pa evo par slika.

Velika Plana

AwmEg_p7230004.jpg

Izletiste u okolini Knjazevca. Vredi ponovo posetiti. Posle one vrucine u petak kupanje u ovoj recici nam je leglo k'o budali samar  ;D

Bff61_p7230006t.jpg

ZMfCB_p7230011.jpg

tdm i njegov peskir  :D

oFoFc_p7240019.jpg

Pred polazak iz Knjazevca

MjQ9d_p7240041.jpg

Babin Zub

8eLmq_p7240044.jpg

Ko koga ovde slika   ;D

1GfDL_p7240047a.jpg

UdZkp_p7240051.jpg

Posle voznje da plaknemo noge za pocetak

uVUQR_p7240053.jpg

A onda kupanjaaaaac. Masi rucicama, masi, masi  ;D ;D ;D

mzBYE_p7240054.jpg

Hvala drugarima na pomoci da sredimo konjica, na kraju se svelo na to da se svecica zamastila.

Cimer je bio najbolji, uprkos upozorenjima da pored njega nema spavanja.

Drugo vece je imao konkurenciju tako da su testerasi bili strateski rasporedjeni po kampu.

Meni bilo sve jedno, prvi sam se ukuntao  ;D

Sve u svemu hvala svima na ovoj voznji, organizatorima, domacinu, i naravno drugarima.

• U prolazu, 61 postova

Evo ja kao nesto raduckam a svaki cas gledam temu i nove slike  ;D kada me ovi Rusi provale bice zanimljivo... Lepsa polovina mi svakih nekoliko minuta mailom salje po par slika. Evo kacim jednu koja je specificna i koja objasnjava zasto svi toliko volimo motore. Riki Martine, brate shvati me  ;D ti imas mnogo bolju sliku na ovom mestu, gde si nas sve "uvatio" zajedno sa traktorom, pa kaci sto pre. E sada malo da pojasnim, slika je na ulasku u Kragujevac posle fantasticne deonice od Kruševca preko Rekovca. Kada smo stali pored puta, niko, ali bas niko, nije skidao osmeh s lica nekih desetak minuta  ;D ;D ;D ;D ;D, ljudi su prolazili pored nas i cudili se kako onako pijani uopste mozemo da vozimo motore  :o :o

post-7563-12879087946829_thumb.jpg

• Brmbrm, 448 postova
  • Motocikl: KTM Life Race

Evo ja kao nesto raduckam a svaki cas gledam temu i nove slike  ;D kada me ovi Rusi provale bice zanimljivo... Lepsa polovina mi svakih nekoliko minuta mailom salje po par slika. Evo kacim jednu koja je specificna i koja objasnjava zasto svi toliko volimo motore. Riki Martine, brate shvati me  ;D ti imas mnogo bolju sliku na ovom mestu, gde si nas sve "uvatio" zajedno sa traktorom, pa kaci sto pre. E sada malo da pojasnim, slika je na ulasku u Kragujevac posle fantasticne deonice od Kruševca preko Rekovca. Kada smo stali pored puta, niko, ali bas niko, nije skidao osmeh s lica nekih desetak minuta  ;D ;D ;D ;D ;D, ljudi su prolazili pored nas i cudili se kako onako pijani uopste mozemo da vozimo motore  :o :o

Eeee, vala BAS.... ;D ;D ;D

Riki brate.... ;)

• Svrati ponekad, 469 postova
  • Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125

Braco i Sestre,

Hvala Vam svima na predivnim trenucima druzenja i svemu sto ide uz to.

Jest da smo pali s`nogu da bi organizacija bila dobra ali nije nam bilo tesko i opet bih da treba zbog ovakvog drustva koje to zasluzuje.

Nadam se da ste makar malo docarali lepote i kvalitete koje Vlasina a i ceo taj kraj imaju ali 1 dan je malo cak i premalo da bi se sve obislo.

Ja sam trenutno u Beogradu na 2 dana i opet se vracam u Raj.

• Advanced DJ Member, 4305 postova
  • Motocikl: Šarulja queen RD04

I ja, i ja ;)

Ostavio sam bajk dole, bit cemo tamo od srede..ako neko bude tamo..i raspolozen za bahanalisanje..neka se javi :)

Za subotu imamo poziv od bajkera iz Knjazevca na vikendicu i jadno malo prasence natakareno na.....

• Drug član, 2013 postova
  • Motocikl: KTM 1290 SD GT

sada skupljaj industrijske informacije pa kada te rusi provale ideš kod amerikanaca u željezaru pa nastaviš kod njih i malo im prodaš informacije koje si lapio rusima.

I ja, i ja ;)

Ostavio sam bajk dole, bit cemo tamo od srede..ako neko bude tamo..i raspolozen za bahanalisanje..neka se javi :)

Za subotu imamo poziv od bajkera iz Knjazevca na vikendicu i jadno malo prasence natakareno na.....

šta je dosadila ti janjetina?

• Drug član, 1952 postova
  • Motocikl: Strom 650 xt

I ja, i ja ;)

Vlajko nemoj to da mi radis. Sad imam obaveza preko glave a rado bi dosao. Pusti mi tvoj broj mob na pp pa mozda i dodjem.

I ja, i ja ;)

Vlajko nemoj to da mi radis. Sad imam obaveza preko glave a rado bi dosao. Pusti mi tvoj broj mob na pp pa mozda i dodjem.

e jesi karakter, ja te vec vidim tamo a nisi ni skužio da je to sve Vlajko smislio unaprjed. tocno znam tko ce pored vas dvojice još biti tamo.

Shodno me mrzi da blejim u redu za pasos..tesko da cu bilo gde van dometa starog i l.k.

Vlasina i predeli gde smo bili mi odlicno deluju za vruce letnje dane..

Viza ne treba..samo sirok osmeh i zlatan zub ;)

Bopk vidimo se obavezno..ima tamo jos puno predela za istraziti i obici..a kunem se da prelazim na pastrmku..Pedja je strasan ribolavac..a i ima puno odgajalista..

Ovom prilikom se izvinjavamo vecem delu ekipe koji nas je cekao dok smo klopali u Pirotu..

Drugi put krenite sa nama..izvesno je bilo da ce jaganjci kasno utihnuti..

Prilikom trazenja klope i prolaska kroz neke haustore..zaustavio nas je klinac nadrndani..i pijani..posle gledanja dokumenata zvao je tuzibabom patrolu..E tu bi nas se nacekali ko zna koliko..da nisam upotrebio svoje pregovaracke sposobnosti..i malo  beogradskih fora..ali definitivno magarac je bio pijan..bazdeo na rakiju..i unosio se mangupski meni u facu..

Pustio nas je uz usmeno upozorenje..a najvise se smorio Pavel jer je morao na brzaka da odlepi protest preko tablica...Ne sekiraj se druze..mozemo kod ortaka da odstampamo drugu ;)

@Mile, neozbiljan si..a ne prilici ti godinama..i nemas oo da se vines na ovakve zafrkancije..tako da dok se ne pojavis na nekoj voznji..pokri se i cuti..

A mogli bi i na tvoju stranu nekad..izvidi tamo malo situaciju..nadji nam neku lepu lokaciju za zezanciju i 10-20 ludaka sigurno dolaze... :)

• Ne silazi, 6281 postova
  • Motocikl: Africa Twin CRF1000

... tocno znam tko ce pored vas dvojice još biti tamo.

Hmmm.... pa nije da mi se ne ide... ;D

• Drug član, 1952 postova
  • Motocikl: Strom 650 xt

Jageru ceo dan pokusavam da otvorim tvoje slike sa prethodne strane. Vecinu vidim ali ne vidim slike iz Prokuplja. Vidim da ima komentar za onu kafanu na brdu  i prostor za sliku ispod ali kad treba da otvori izgubi se cak i  komentar a nema je ni slika. A bas bih voleo da je vidim. 

Mare01 Tvoje slike cekam s nestrpljenjem  :)

U cetvrtak idem ponovo na Vlasinu  ;D . Dogovoreno je  ;D Jbg videli ste da je meni to relativno blizu.

• šta bi ovo bilo, 303 postova
  • Motocikl: regal raptor

Pustio nas je uz usmeno upozorenje..a najvise se smorio Pavel jer je morao na brzaka da odlepi protest preko tablica...Ne sekiraj se druze..mozemo kod ortaka da odstampamo drugu... :)

ma pusti nalepnicu ako te interesuje kako je kad se neko smori pitaj Jagera koji je vozio milion km iza mene...

prvo da se zahvalim svima na lepom provodu,divnoj vožnji,strpljenju koje ste pokazali i solidarnosti u teškim trenutcima...

veliko hvala čoveku iz Jagodine koji mi je omogućio da nastavim sa vama,

drago mi je što vidim da može da se okupi ovoliko ljudi koji nisu nadrndani nego svi kao jedan raspoloženi za zabavu i akciju,koji dele istu ljubav prema vožnji i avanturi...

IZVINJENJE zbog usporavanja,

naročito redarima koji su mogli da se uspavaju iza mene...

pozdrav svima do nekog sledećeg druženja...

• U prolazu, 85 postova

ma pusti nalepnicu ako te interesuje kako je kad se neko smori pitaj Jagera koji je vozio milion km iza mene...

Cuti nisi jedini umalo se covek ne uspava kod Crne Trave ja idem lagano a on posustaje.

Ovom prilikom se izvinjavam i oprastam ono slikanje na spavanju    ;D

Pa Jager je poznat da voli shvaler gas..kao i vi choperashi..  ;)

Pre ovoga je imao slicni..samo mu dupe utrnula..i njemu i zeni..pa je uzeo pravu stvar..visocanstvo zvano enduro..

Svaki motor je naravno najbolji za svog vlasnika..ali ipak do najfinijih predela se stize uvek makadamom...

Jageru ceo dan pokusavam da otvorim tvoje slike sa prethodne strane. Vecinu vidim ali ne vidim slike iz Prokuplja.

Beh, meni su sve slike tamo! Ima li još neko ko ima problema sa tim slikama?

Da ne koristiš možda FireFox, on je poznat po tome da hoće da pobrljavi ako na jednoj stranici ima puno slika.... Probaj IE

IZVINJENJE zbog usporavanja,

naročito redarima koji su mogli da se uspavaju iza mene...

Ej bre, druže, opušteno, skroz. Nije uopšte nikakva problematika bila. Kao prvo, niko od nas nije krenuo na trke. Išli smo da se lepo provedemo. E, pa, uspeli smo! :)

Iskreno, malo sam se plašio za tvojih 150cc, ipak je to mala mašina po onim usponima i izuzetno lošem putu, ali kinroad je sve to izdržao. Ne sa lakoćom, naravno, ali nije bilo nikakvih problema.

Ma SPOMENIK bre da podigneš u dvorištu tom motoru, troši ti TRI LITRE, a stigao si gde i mi, za polovinu troška za gorivo :)

• Svrati ponekad, 291 postova
  • Motocikl: Moto Guzzi V35 custom Moto Guzzi California Jackal V11

Pozdrav drustvu iz Jagodine

gledajuci ove slike i citajuci vase utiske jos vise mi je zao sto nisam posao sa vama. Bice dana za megdana vozicemo se mi jos. Pomoc je bila od srca i od francuskog kljuca.To je sve sto znam na francuskom ali ga je i kinez veoma dobro razumeo.

Rade drugsef Jagodinac

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja